Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! RIANA-IOANA SI ANNA, sa cresteti mari si sanatoase, sa va dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume si tot ce va doriti sa vi se implineasca

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

iata ca revin si eu...putin,dar incerc sa tin pasul cu voi
Am vazut poze....Roserb,e mortal bradul..ca si "renul"mic imbracat in rosu,Ana e frumoasa foc cu rochita ei de "scufita"...
Cu ocazia asta mi-ati facut pofta sa vad poze si m-am uitat la Mariuca de-a lungul primului anisor de viata..offf..ce dor imi e de zilele alea!de fapt de un BBlus miiiccccc
hai ca mai vb..am treaba muulllttttaaa

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Apropo de brad...nu va inscrieti la concursul cu bradutul:"O brad frumos"? E pe prima pagina la DC, in dreapta sus...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by onitza

Ue-he-he!!!! AM facut bubu, acum sper sa fi reparat!!! Fetili, se vede acum SCUFITA ROSIE???? daca da, niste aprecieri va rog, la adresa printesei!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Cand am deschis poza cu Ana in rochita rosie,Radu a inceput sa chiue,sa rada si sa bata din palme!!!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:

Ue-he-he!!!! AM facut bubu, acum sper sa fi reparat!!! Fetili, se vede acum SCUFITA ROSIE???? daca da, niste aprecieri va rog, la adresa printesei!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Cand am deschis poza cu Ana in rochita rosie,Radu a inceput sa chiue,sa rada si sa bata din palme!!!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

betooooon!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAUL:" I-am luat locul lui tati, LA BIROU!!!!"

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

mai fetelor... eu zic sa luati startul de azi... ca la cate fete frumoase avem maine de sarbatorit, nu o sa aveti timp sa le urati pe toate...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64861" target="_blank">LMA pui de CeciliaC

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64864" target="_blank">LMA pui de Carmen

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64865" target="_blank">LMA pui de IoanaDu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64867" target="_blank">LMA pui de Viovio

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64868" target="_blank">LMA pui de Greieras

Gata!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

quote:

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Acum da ... F frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am aparut si eu!
In primul rand multumim mult de tot pentru urari si aprecieri! forumistele si bebelacii lor dragutzi!
Vio, cum poti sa crezi ca sunt suparata pe tine? In primul rand am invitat toate fetele cu care ne-am mai intalnit sau am avut adresa de mail, asa mi s-a parut frumos dar fiecare are planurile lui de we, nu mai spun ca sunt si unii copilasi bolnaviori.
Am citi mai demult ca Bia, a ales foarfeca, aurul si banii (sper ca am tinut bine minte) si ne intrebai cum interpretam. Primul meu gand a fost ca va fi un designer sau mai stii hair-stylist, deci oricum un stilist si ca din meseria asta va obtine mult aur si multi bani ! Ei, ce zici?

Ce mi s-a parut foarte sugestiv, ca 3 mamici de baietzi, i-au ales Anei un trusou superb, de domnisoara eleganta, se vede treaba ca si ele isi doresc o fetita, asa ca le tin pumnii ca atunci cand vor fi pregatite sa aibe si ele printesa/printesele lor! O alta surpriza placuta ne-a facut-o Ioana_du care a venit cu Bianca, astfel incat Ana n-a mai fost singura fetita.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am tot vrut sa va spun ce idee mi-a venit. M-am gandit ca la anul sa le serbam copiilor ziua impreuna. Alegem o zi, poate chiar la inceputul lunii noiembrie, aduce fiecare un cadou, stabilim o valoare aproximativa, si ii lasam pe pici sa traga la sorti ce cadou sa fie al lor. Am vazut ca sunt multe firme care organizeaza petreceri pentru copii, face-painting, clovni si multe alte jocuri de copii. Oricum anul acesta nu au inteles ei mare lucru, dar la anul cred ca sunt mai receptivi!
Sa-mi spuneti ce parere aveti, eu am propus desi nu cred ca voi fi prin tara, dar imi pot trimite fata la serbare.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput