Mamici de martie-aprilie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
Catrinel_17 spune:
Laura Ioana, daaa, ne-am jelit acolo o gramada. Am si invatat multe acolo. Am mai intrat si eu, dar nu mai sunt aceleasi fete. Imi scriu acuma mailuri cu Princess care e o super dragutza!
Ema , multumesc muult
ma gindesc sa bag exercitiile astea cind ma duc in Ro, ca de mincat… nici nu am curaj sa ma gindesc ce cantitati ne asteapta!!! Si insistenteleee….. “dar gusta din asta, ia din asta, vaaai, n-ai mincat aproape nimica!! Tu trebuie sa maninci pt 2 acuma!!! Ia si supa, ia si salata de beouf, ia si friptura, tine 7 sarmale, am adus prajitura”
![]()

Fetelor, daca nu mai apuc sa intru, va doresc la toate Sarbatori minunate, un an nou fericit, plin de impliniri – e un nou inceput!!!!!!! 
catrinel 25+
Catrinel & bb mik
Delia21 spune:
Nshiro,bravo pentru ca nu te lasi si vrei sainveti sa citesti.Asa fata desteapta si ambitioasa !
Ema,o sa incep sa iau calciu efervescent caci am auzit ca-i mai absorbabil si este chiar necesar pentru oasele lui bebe si ale mele.Plus ca am vorbit cu doctora care m-a incurajat in aceeasi directie.Anairda,mersi scumpa,asa ziceam si eu....un pic de atentie sa nu exagerez cu dulciurile.Amakaly,bravo si tie scumpa ca nu te-ai lasat de scoala deocamdata!Pupici la bebe Sebi.Catrinel,eu o sa stau pe la poarta de unde luam
spre Timisoara,dar o sa te caut si prin partea aia unde se vinde papica.O sa ne gasim noi.Eu ajung pe la 10.30 dimineata,ora ungariei.[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
dea0277 spune:
anairda36, eu m-am dus de 2 ori la spital si m-au verificat si au facut ultrasound sa vada daca am destul lichid, si era destul de fiecare data, asa ca nu poate fi decit pisu sau ceva scurgeri vaginale puternice. M-au asigurat ca nu este lichid amniotic, asa ca trebuie sa incerc sa ma descurc cumva. Aseara n-am mai mancat sau baut nimic dupa 7 si a fost mai bine, am reusit sa dorm, dar tot am mai avut scurgeri. O sa ma mai uit pe internet poate gasesc vreo solutie, sa vedem.
27 sapt. +
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Pispirica spune:
hey fetele multumiri de aprecieri la adresa burticii.
Catrinel la 170cm ai mei sa stii ca nu sunt chiar o mignona
, ci doar o slabanoaga ![]()
ema.72 slava Domnului ca nu te-ai ars. cu ciorbele fierbinti nu e de glumit. 
Polixeni la fel si tie sarbatori fericite si numai bucurii. 
Catrinel cand pleci tu spre Romania? azi faci bagaje si maine pleci? drum bun si ai grija de bebe mik. 
Tcelen pe unde mai esti? pe langa inchiderea de luna o ai si pe cea de an? succese la contabilitati, sa-ti iasa calculelele. 
Tina dar tu unde umbli? pe sub bradut cumva? ![]()
_
Anamaria 25+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Laura Ioana spune:
Catrinel, Delia drum bun si sarbatori fericite! Aveti grija cat mancati, ce e grea tare mancarea romaneasca de Craciun
Sa aveti o intalneala placuta!
Laura
cu
? 27+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Catrinel_17 spune:
Da, pispi azi fac bagajele si maine am intins-o!!! Poate apuc sa intru acolo scurt pe net…
170, wow, pai ai calitati de fotomodel!!!
delia ai ce astepta in zona. Ne vedem ori la gate ori in cafenea. 
ema imediat sa bagi niste… stai sa ma uit… da! Niste…full body twists
![]()
Pupici la burtici!!
O sa vin cu poze, si abia astept sa le vad pe ale voastre!!
Catrinel & bb mik
Tina_Welsh spune:
Mama fetelor dar ati scris nu gluma.Nu v-am citit pentru ca nu am avut timp,dar asa pe sarite am priceput si eu cate ceva.ca drept urmare zic si eu..
Catrinel si Delia spor la bagaje,zbor placut,sarbatori fericite alaturi de cei dragi si tot ce va doriti!
Pipsirica,nu umblu pe sub brad...uite am fost astazi,la doctor,ca sa ascult bataile de inima a lui bebitza.

dar m-am si enervat dupa aceea,pt. ca mi-a zis medicul ca el numai are informatii despre mine sau despre sarcina de pe 16 noiembrie,ca de atunci nu a mai primit nimic de la spital,adica de la ecografia care am facut-o ultima data si etc...si ca sa ma calmez,am fost in oras la cumparaturi
IAR!Dar,am cumparat candele si fel si fel de lumanari ca asta seara fac cina romantica, ca e ziua sotului,si poate incercam si sub brad!Va pup si fug sa decorez casa cu lumanari peste tot!Vorbim maine!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Laura Ioana spune:
Tina
La multi ani sotului tau! Sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel de mult ca pana acum
Laura
cu
? 27+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
tecla spune:
Fetelor !!!! Sunt asa bucuroasa....
Mi-a adus sotul bradul ... este o frumusete... mi-a facut surpriza si mi l-a adus in ghiveci cand se termina cu craciunul il ducem la teren (unde vrem sa ne face casa anul viitor). este o frumusete de brad ... maine vine femeia si-mi face curatenie generala si seara o sa impodobesc bradul. O sa fac poze si vi le arat. In rest ... eu si bebe suntem bine ... nu prea avem pofta de mancare ... cu toate ca luam materna ... dar mancam portocale ... mere si mult nectar de fructe ... lapte ... ca avem arsuri rau de tot. Apropo m-am inregistrat pe casetofon in timp ce dormeam si nu se aude ca asi sforai ... dar eu tot ma trezesc cu senzatia ca sforai ... ciudat ... oare sforai in somn .... sau ...
... ![]()
Claudia si bebe baietzel 29 +
ciuf spune:
Salutare,
Tecla, e o idee minunata ca bradul sa vina in ghiveci. Nu-l mai arunci. E mare lucru. Spor la impodobit.
Ieri mi-am pus si eu ceva luminite in fata casei, atat cat am putut, astept sambata sa puna sotul cele la streasina, ca acolo nu ma urc nici moarta.
Catrinel, de tot ce e mai bine sa ai parte. Sa ne reauzim sanatoase.
Tina, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna. La multi ani!
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa