Mamici de martie-aprilie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura Ioana ca bine zici..parca ieri asteptam si eu sa miste bebe si va intrebam cum se simte si acum imi da toata ziua sa ma satur! Dar nu ma plang ca asa stiu ca e bine..dar parca nu doarme niciodata..Si mie mi-au placut bancurile tale si am ras la toate!FELICITARI pentru cele 27de saptamani!!hai ca nu mai e mult!!!Eu de abia astept sa-mi vad bebele mai ales ca sambata am fost la un botez si duminica la o prietena care a nascut de 3saptamani si cand am vazut bebelusii aia asa micutzi si dragutzi..parca nu mai trece timpul sa-l tin si eu pe al meu in brate Pispirica chiar asa unde ti-e burtica?? Intrebarea asta o primesc si eu zilnic ca nici la mine nu se vede mare lucru asa ca esti de-a mea!!incepusem sa-mi fac griji ca nu mai creste dar tu ai mai mult ca mine si tot micutza e..sa-ti traiasca bebelul!!!nshiro hai nu mai fi supy gandeste-te la bebelina!!!fa-ti timp si pentru tine,cumpara cadouri si bucura-te de sarbatori!! mamicaio 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Laurica bufnitica m-am amuzat la bancurile tale.

Nshiro nu te mai supara atata. bine ca pana la urma s-a terminat totul cu bine. si incearca sa nu te mai spetesti atata cu casa aia. mai odihneste-te si tu harnicuto. Eu in fiecare zi ajung in jur de ora 7, 7.30 asa ca iti dai seama ca nu am timp de nimik. asa ca... asta e. ce putem face in we bine, ce nu, nu. chiar acum discutam cu sotu ca nici macar timp sa facem bradul n-avem, ca el joi are petrecere la servici si vineri am eu si uite asa, poate o sa stam ca huhurezii vineri noapte sa-l facem, daca nu sambata dimineata. nu te mai supara ca o sa iti iasa toate pana la urma o sa vezi. hai fruntea sus!

pai vrei sa-ti povestesc ce am patit eu dimineata? mi-am incalzit niste lapte sa mananc cu cereale. si cand am desfacut punga toate cerealele au cazut pe jos, pe masa de m-au apucat neste nervi de am vazut negru in fata ochilor. asa le-am lasat pe jos ca n-am mai avut timp sa le strang. trebuie sa bag diseara aspiratorul ca e ca la nebuni si asta sper sa apuc s-o fac inainte de a-mi veni musafirii care s-au anuntat. asa ca vezi... tu te dai de ceasul mortii cu curatenia si eu fac prapad in jurul meu

kim chiar nu se vede burtica? ca eu zic ca da. si in fiecare seara ma mir de ea ca vad ca a inceput sa creasca din ce in ce mai mare.

Laura Ioana sa dea Dzeu. sa-ti mearga si sa-ti creasca burtica la fel de bine in continuare pana la termen. si evident o bebelina sanatoasa!

_
Anamaria 25+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pispi si Ama Kaly pentru fiecare.

Pispi aoleu ce deranj cu cerealele Daca pateam asa chiar ca-mi venea sa urlu; dupa ce ca ne miscam mai greu sa vedem si multe chestii mici pe jos

Nici eu nu ma preocup de curatenie, mi-am chemat o femeie sapt trecuta care mi-a spalat geamurile si a facut curat prin toata casa si acum o astept sa vina iar sa le aranjeze din nou ca s-a mai facut deranj. Asa ca am scapat de asta

Laura cu ? 27+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pispi, zau ca ai o burtica mica si tare dragutza!!! Mignona ca si tine.
Asa zici asa cu cerealele tare faza!!!

Laura Ioana, pe bune, care-i sursa ta de bancuri?? haioase!!! Felicitari pt 27 de saptamani!!! Heheeei, mai tii minte cind scriai la “aspirante”

Nshiro, draga de tine, ce stress….cumplit trebe sa fi fost. Important e ca a trecut si ca ai convins audienta. Dar chiar ca esti o forta! Si curatenie, si lucru, si prezentari… esti tare!!

Anairda, ar fi fost o chestie s-o cunosc pe Patricia… Io am locuit in blocul cu magazinul “Motzul” la parter…

Kim, frumoase pozele, esti o mamica superba!

Ile, mi s-a taiat respiratia: 4000 de euro??? Pai nu ma mir ca Norvegia nu vrea in EU!!! Ultima faza ce am auzit-o despre Norvegia cea bogata era ca voiau sa monteze in Oslo ceva incalzire in trotuare, sa nu mai inghete.

Io azi ma pun pe facut bagaje… singurica, pt ca sotzul meu drag a decis va trebe in ziua de dinainte de plecare sa se intilneasca cu colegul lui… asa ca IAR fac totul singura….
Si ma incearca o durere de cap groaznica (sa bag un algocalmin??)…. Nu-s in stare de nimica, si aveam atitea de facut!! In fine… in ianuarie, cind ma intorc, va fi inlocuitoarea mea deja aici! Ce sentiment…

Tcelen, tu ce mai faci?

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Pispirica apropo de indemanare , am avut si eu ieri o zi.. de marti. Noroc ca eram singura acasa si nu s-a amuzat nimeni. Am luat farfuria cu ciorba ( fierbinte) s-o mut pe masa si am scapat-o pe jos. Noroc ca ultimul neuron a functionat si mi-am ferit burtica sa nu se opareasca. Mi-a cazut pe pepuci putin dar nu m-a afectat. Si uite asa da-i si sterge peretii, da si spala pe jos , mai mare dragul nu alta. Ma rog, bine ca am scapat cu bine.
Catrinel si Delia drum bun si intalnire placuta.
Delia nu cred ca e bine sa iei calciu simplu, intreaba un doctor, pe aici prin spital am auzit ca declansarea nasterii o fac cu Calciu injectabil. Deci nu te grabi.

Laura Ioana bine ca ne mai distrezi si pe noi cu bancurile.

Nshiro cunosc atat de bine starea de care spui tu cu uitatul foilor si emotiile de rigoare incat nici nu vreau sa ma gandesc ce-ai simtit. Eu in general cand aveam de citit discursuri sau de tinut un speach nici nu vedeam nimic pe foaie si oricum parca de emotie nu stiam ce spun. Ma revedeam pe caseta si realizam ca totul a fost foarte bine dar in momentele alea habar nu aveam ce spun.

Ema 29+

Mergi la inceput

Catrinel durerea de cap poate fi si de la scaderea tensiuni. Cum o ai de obicei? Daca e de la tensiunea scazuta trece cu o gurita de cafea daca nu...
Oricum nu lua un Algocalmin intreg , trece si cu un sfert sau mai putin si multa autosugestie.

Ema 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ema, jumate de algocalmin, da, si asta e o idee. Si chiar am bagat o guritza de cafea, parca e mai bine, ieri aveam tensiunea 90 cu 60.
Mai ai cumva linkul ala cu gimnastica pt ? Parca era la utlimul capitol… am pierdut foile neuronu e in vacanta….

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare burticutelor!!
Va multumesc mult pt sfaturi.Da,intr-adevar faza cu statul in casa apartine socrelei.Nici eu nu concep sa stau inchisa in casa atata timp.Si cica da,vine pediatrul acasa. Oricum si mie mi se par niste aberatii astea!
Am depistat de la ce imi vine sa lesin.La curs sunt deschise 2 aparate de aer conditionat si caldura e mare si de la caldura si aerul inchis imi vine sa lesin.Cum ies la aer,imi revin.
Iau si vitamine..fier si calciu in fiecare zi.
Fetelor vreau sa va urez sarbatori fericite,Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si sanatate!
Distractie placuta oriunde ati petrece!!!
tuturor si mai ales bebeilor!!
Poli 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catrinel imi amintesc perioada aia; parca nu-mi vine a crede ce a trecut timpul... Si tu ai fost la fel. Cat ne-am mai jelit pe acolo...Am fost printre cele foarte norocoase; mi se rupe inima cand mai intru pe acolo si vad fetele care spera in fiecare luna...si vin rushii si le dau in cap

Ema ma bucur ca v-am inveselit cu bancurile mele

Bancurile le primesc pe mail de la un prieten traznit.

Laura cu ? 27+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Catrinel linkul cu gimnastica il gasesti si la mamici de ian-feb , la inceputul fiecarui capitol.
http://geocities.com/hornoiuc/exercitiigravide.pdf
Eu de gasit il gasesc dar ma fac ca nu-l observ. Si cand te gandesti ca ma dadeam sportiva.

Mergi la inceput