Mamici de martie-aprilie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa.
1:-Ce ne facem cu ele?
2:-Le ducem la sectie.
1:-Si daca explodeaza una pe drum?
2:-Spunem ca am gasit doar doua.
Un politist se suie in autobuz si taxeaza un bilet,dupa care mai taxeaza unul.Un cetatean il vede si-l intreaba:
- De ce ati taxat 2 bilete?
Politistul raspunde:
- Pai daca pierd unul,il am pe al doilea!
- Si daca le pierzi pe amandoua?
-Am abonament!
Un politist se duce la sectie in preajma Pastelui si-l intreaba pe capitan:
-Don' capitan, nu cumparati juma' de porc ?
Capitanu'dupa ce se gandeste putin:
-Da' ce sa fac cu jumatate de porc ,vrei sa mi se rastoarne in cotet?
Un politist se barbiereste. Suna telefonul. Politistul se taie... De ce ?
Sa stie unde a ramas... 

Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Laura Ioana spune:
Gata asta e ultimul, promit! Cel putin pentru azi![]()
La gabori, alt concurs de promovare. Vine in sala primul candidat.
Exminatorul il intreaba:
- Cat face 5*5?
- 24!
- Ba esti sigur ba?
- 26!
- Ba, mai gandeste-te!
- 27!
Examinatorul noteaza in fisa: "Nu stie dar nu se da batut". Urmatorul:
- Cat face 6*6?
- 30!
- Esti sigur?
- Da, 30!
- Chiar esti sigur?
- Da dom'le, 30!
Examinatorul noteaza: "Nu stie, dar este un om cu principii". Ultimul:
- Cat face 9*9?
- 81!
- Cum ai stiut?
- De la scoala!
- Cum ma, de la scoala? Pai si ceilalti au fost la scoala!
- Da, de la scoala!
Examinatorul noteaza in fisa: "Stie dar nu vrea sa spuna de unde"!
Sper ca nu v-am plictisit
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Vad ca sunt singurica pe aici
Pai unde e schimbul de noapte???
Ma duc sa-ncerc sa adorm ca altfel maine am fatza de
![]()
![]()
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
ile77 spune:
Buna fetelor,
Azi tocmai mi-a facut sotul "un compliment" , si anume ca am inceput sa merg ca o rata.
Simteam eu ca am inceput sa merg leganat.Hehehe
Nici nu-m vine sa cred cit mi-a crescut burta din sapt 26 cind am facut pozele si pina acum.Si cit m-am latit in spate![]()
Delia21 , Ciuf, Anarida36, intr-adevar e mult pt un carucior.Dar nu ma pling pt ca am primit de la stat peste 4000euro special pt bb. Asa primesc aici toate gravidele ,fie ca lucreaza ,fie ca nu, suma asta de bani pt bb. Nu e rau ,zic eu![]()
Anarida36, påi tu vb numai de 3-4 contractii pe zi.Påi stai bine. Eu vorbesc de multe, atit de multe ca mi-e si groaza sa incep sa le numar.
Zicea cineva de kg si saptamina. Intru si eu in club.
Nshiro, dar muncesti nu gluma. Eu sint fericita ca aici in norvegia nu exista obiceiul de a se bate covoarele( bine ca nici nu prea se poarta covoare). Aici se da cu aspratorul si se spala pe jos.
Nu stiu de unde mai ai atita energie, ca eu sint terminata.As dormi si dormi.
Va pup si fug sa fac un dus si sa ma bag in pat.
ile
29+
kim spune:
Ariadna, bine zici, sunt mandra foc de burtica. Si misca f tare bb, mai ca as zice ca si-a schimbat pozitia ca parca simt altfel loviturile raportat la cele dinainte.
Zapada mai avem, a nins si azi dimineata, si inca se chinuie oamenii de la dezapezit sa care muntii de zapada de saptamana trecuta.
Delia, drum bun si sa ai parte de sarbatori super fericite in Romania!
pupicesc toate fetele si bebeii
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
kim spune:
Pispirica draga, pai faci parada de manechine aici, unde ti-e burtiku'? Eu zici ca tb sa nasc in comparatie cu tine...
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
anairda36 spune:
Catrinel draga acolo am o prietena, fosta colega, Patricia, intr-unul din blocurile alea. Stai linistita ca are bebe tot timpul sa se intoarca.
Delia draga, nu te ingrijora cu testul de glucoza. Eu l-am facut ieri si azi mi-au dat telefon ca e ok, iar la tine diferenta e foarte mica. Sa ai doar un pic grija la ce mananci, nu exagera cu dulciurile, sucurile dulci, etc si o sa fie bine. De ce sa te controleze doctorita vaginal daca nu te suspecteaza de vreo problema cu colul uterin? Stai linistita.
Nshiro multam de reteta, suna bine si am s-o fac maine sa vedem daca ii place la d-nul :) Sex in trei zici? hahahahahhaha Stai linistita iubita ca bebe e inchis in camera lui si separat de voi de lichidul amniotic si de colul uterin. Cred ca nu prea simte ce se intampla pe acolo ca, a mea cel putin, nu da semne ca ar simtii ceva.
Dea si eu m-am speriat odata (chiar de ziua mea cu casa plina de musafiri) ca m-am dus la wc si eram uda toata. Nu m-am dus la spital atunci dar dupa cateva zile mi-a spus medicul ca era urina pentru ca sunt in regula cu cantitatea de lichid.
Ciuf daca papi carnita inseamna ca organismul tau iti cere proteine in plus. Papa linistita ca face bine :)
Laura Ioana pe acolo imi simt si eu papusa, prin buric. Si simt cateodata ca parca trage ceva pe acolo si ma mai gadila la buric de-mi vina sa ma scarpin pe dinauntru. De unde scoti bancurile astea fata ? hahahahahahhaaaa
Ile nu te lauda ca si eu am invatat sa merg ca rata si cand ma apuca durerea de spate pe strada sau in magazin sa vezi ce frumos incep sa ma rotesc si sa ma indoi de se face looooc in jurul meu. Sunt atat de gratioasa .....
Sunt bucuroasa ca m-au sunat azi de la OB ca analiza de glucoza mi-a iesit bine. Eram un pic ingrijorata pentru ca mama are diabet si a avut si tatal ei si ma asteptam la un diabet de sarcina. Juma de mana mi s-a facut neagra de la intalnirea cu acele dar nah trece.
28
Lady_Hawk spune:
fetele...gravidutzele!!! Vad ca sunteti fooooooooooarte active in timp ce io ma stresez cu sefa mea nasolika si cu serviciul asta de cacao si cu sfarsitul de an aglomerat....hihihihi...dar vine ea si vremea mea
...
Noi n-am mai facut nimic nou in afara de faptul ca am fost aseara la nenea
care ne-a spus ca beba_mica e OK...dar nu a reusit sa o intoarca sub nici o forma...sa-i vedem vrabiuta!!!Personalitate dom`le ce sa mai!!!...
Acu` mai bag oleaca munca...dar sa stiti ca daca nu va scriu...nu inseamna ca nu va citesc...va citeeesc cu mare interes...ca-mi sunteti dragi cand va vad asa active...ca niste pasarele!!!!zmuahhhhhhhhhhh la toate burticutele!!!

Io
23+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
nshiro spune:
Offf ce zi am mai avut si azi! Am ajuns la capatul puterilor!
Dimineata la servici am trecut prin chinurile iadului, demult nu am mai patit asa ceva... asa stres, emotii, de parca ar fi aruncat cineva peste mine o galeata de apa fierbinte si apoi una de apa rece...
Ieri toata ziua am muncit sa fac un raport in japoneza, in fine, eu l-am facut in engleza dar apoi a trebuit sa ma milogesc de unul de altul sa ma ajute sa-l traduc in japoneza. Buuun, zis si facut... aseara, extenuata, dupa o zi de munca, curs de gravide, vopsit de usi, vine si barbatu intr-un sfarsit si il pun sa ma invete sa citesc... cu car cu mar, ca asa face de fiecare data, de parca nu ar fi limba lui, cu o ureche la televizor si cu una la mine, am tinut-o asa pana pe la vreo 12... deja nu mai vedeam randurile alea, nu mai intelegeam caracterele nimic, iar citirea mea era... deplorabila... un discurs de 4 minute citit cu intonatie si la o viteza normala mie imi lua 15...
. Deci mai rau decat un prescolar care atunci descopera buchiile... Intr-un final ma apuc si scriu la mana, caci imprimanta nu era conectata la calc, nu avea nici tus tot discursul in caractere romane... astfel citindu-l de vreo cateva ori am ajuns si eu la viteza normala si la timpul de 4 minute in care trebuia sa ma incadrez... nu mai spun ca m-a prins 1 noaptea si aveam niste nervi de-mi venea sa omor pe cineva...
In fine... dimineata mai citesc o data, normal, discursul scris in caractere romane, si multumita plec la serviciu .... Ajung, ma hahaiesc cu una cu alta pe acolo si cu 10 minute inainte de a incepe ia foile de unde nu-s! In momnetul ala efectiv am crezut ca o sa cada cerul pe mine!!! Nu puteam crede, nu puteam concepe ca le-am uitat acasa! Bagasem in plic alte porcarii de hartii, numai alea scrise de mana nu erau! Noroc ca am dat de cele scrise in caractere japoneze, pe care cu o seara in urma imi trebuisera 15 minute sa le citesc...
. Exact asa imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii si de masa... Plina de sudori, ca in alea 10 minute cat am cautat foile m-au trecut toate alea, am inceput si eu sa citesc usurel usurel, mai mult intuiam decat citeam, mai cu hopuri, mai cu opriri... nu stiu cate greseli am facut (cred ca destule).. dar pana la urma se pare ca am impresionat auditoriul ... insa demult demult, poate in scoala cand uitam vreo tema importanta acasa nu m-am mai simtit astfel... de fapt nici nu stiu sa ma fi simtit vreodata asa... Nu doresc la nimeni. Nici nu simt ca vin sarbatorile, dupa cum spuneam nu am apucat sa cumpar nici un cadou sa fac brad, nimic... doar in masina ma mai delectez cateva minute pe zi cu colindele lui Hrusca...
Cat despre curatenie, am zis eu in intelepciunea mea ca impusc doi iepuri dintr-odata, ca daca ma apuc din timp o sa am curat si de sarbatori si cand o sa vina bebe acasa. Ca din ianuarie sa nu mai am grija smotrului (va fi si burtica mare) ci doar a cumparaturilor. Insa cum sunt in fiecare zi la servici pana la 4, apoi mai fac o cumparatura ceva, vin acasa, ma schimb, stau si eu ca omul jumate de ora, tre sa mai si gatesc si uite asa nu am timp de curatenie decat o ora, doua pe zi... dar banuiesc ca sunt multe dintre voi cu aceelasi program asa ca nu ma plang...
rocsana si bebe chan
Laura Ioana spune:

Am implinit 27 de saptamani!!!!! Mai am doar 13 saptamani, moooaaama mai e un pic!!!
Anairda
ma bucur ca ti-au placut bancurile si ca nu le-am scris degeaba
Mai fetelor ma speriati cu scaparile astea de urina; pai de acum imi pun si tampon si vata preventiv sa nu patesc vreo pozna de asta cand sunt in oras sau in vreo vizita![]()
![]()
![]()
Nshiro uite de la mine mai multi

ca sa treaca mai usor zilele astea; nu te mai hai si agita atata, nu ai voie sa te obosesti prea mult. Voua va da liber de Craciun acolo? Sau ei nu serbeaza asa ceva?
Laura
cu
? 27+
Puiutul meu