Mamici de martie-aprilie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEA GEORGIANA spune:
A-nceput usor sa ninga..cate-un fulg si...nu mai sta!
Am fost astazi la eco,dragele mele,asta pentru a ma asigura ca este totul in regula si nu sunt motive de ingrijorare,pana dupa sarbatori.Thea are 960 gr(la 25 de sapt. si 4 zile),este vioaie,tot cu caputul in jos si culmea,dupa cat de agitata a fost in ultima vreme,nu a reusit sa-si infasoare cordonul in jurul gatutului(asa cum ma temeam eu).Si de acum incolo mi-a spus dr. ca este 100% imposibil sa o mai faca.I-am vazut clar toate ,,chestiile ,, importante,are o frumusete de barbita si un nasuc delicios iar la talpi seamana leit cu tati.Placenta este in regula,lichidul amniotic la fel iar colul este inchis,dar putin scurtat(1,9 cm).Si asta am inteles ca este perfect normal,pe masura ce sarcina inainteaza.
In rest,nu mi-am gasit geaca(si cea veche,singura care era mai larguta,deja pocneste pe burtica)iar goana dupa cadouri abia astazi am inceput-o.Si deja m-am plictisit!
Nshiro,plicul de drojdie(granule) are 7 gr.Toate au la fel,cred.
In loc de obositorul si alambicatul raport,puteai doar sa zambesti si cadeau japonezii pe spate.De placere!
Delia,da si eu am carcei,din ce in ce mai des si mai ales in somn.Iar pana acum am avut f.f. rar.Asta este,trebuie sa ne obisnuim cu fel de fel de senzatii nasoale...pentru o cauza nobila insa.
Pispi,abia astept sa reusesc sa va arat burtica noastra.Dar noi am si luat...10 kg deja.Voi sunteti asa micute...si dragute...si nedeformate!!!
Si eu am patit faza cu cerealele intr-o dimineata in care,din fericire era la mine doamna care ne face curat(adica intr-o luni sau vineri).Si pentru ca imi era rusine sa o rog sa mature(erau imprastiate pe toata gresia din bucatarie) am inceput sa oftez si sa ma plang de neghiobia mea,pana a venit si a preluat problema.Ce teatru ieftin si nesimtit am putut sa joc!Mi-a fost tare rusine de mine!
Tina,sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.Si sa poata cat mai mult... si pe oriunde!!!!!Stii tu ce!
Catrinel,Delia,drum bun spre casa,intalnire placuta si sa aveti mare grija la orice fel de abuzuri.Mai putin la cele alimentare(desi ar trebui)ca vorba aia,daca nici acasa nu mancati tot ce va pofteste inimiora,pardon,inimioarele,atunci unde?Si sa barfiti atunci cand va intalniti...cat pentru toate!
Si

!!!!!!
ANDREEA GEORGIANA +25 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Laura Ioana spune:
AndreeaG felicitari pentru Thea cea frumusica si maricica. Deci asa la talpite seamana cu tati? Asta nu inseamna ca le are mari, nu?![]()
![]()
Laura
cu
? 27+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Hi,Hi!Nu le are mari,pentru ca tati poarta 39/40 la picior.Dar daca va purta si ea tot atat la maturitate,deja este cam mult...pentru ca eu port 37 iar mamicile mai iau pantofiorii fetitelor sau invers si deja va fi o problema.Dar de fapt,la ce ciudatenii poarta copii in ziua de astazi,poate nici nu ma vor tenta incaltarile ei.
ANDREEA GEORGIANA +25 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
manu spune:
Andreea, ma bucur tare mult ca fetita este bine. Vroiam sa-ti spun ca mie mi se pare cam scurt colul tau pt 25 de sap, nu stiu daca e asa normal. Nasol e daca mai ai si contractii! Eu in situatia ta as sta mai mult in pat. Nu vreau sa te fac sa-ti faci griji, dar nu m-am putut abtine sa nu-ti spun. La mine la prima sarcina, tot 1,9 cm era la 25 de saptamani, am facut cerclaj si cu greu am rezistat pana la 32 sap. Acum bebele creste si presiunea e din ce in ce mai mare si se poate scurta si mai mult. Tu parca te plangeai ca ti se intareste si burta, nu? Ai grija de tine! Sper ca nu te-ai suparat pe mine!
Manu
Poze
aniversare
kim spune:
Pupici
Ce curatenie? Sunt rupta de oboseala, am facut iar noapte alba, plus ca burtica e tot mai grea si mai tare, ma duc sa ma lungesc in fata tv-ului.
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
anairda36 spune:
Fetele azi mi-a fost rau, da rau din ala frate ca in luna a 2-a de m-am certat o ora cu buda. Dupa aia m-au luat frisoanele asa ca m-am bagat in pat si m-am trezit cand a venit sotu acasa. Toata ziua am fost zombi
si nu mi-a cazut bine numa kefir.
Da am vrut sa va povestesc ca m-am rasfatat dupa-amiaza cu o pedichiura de zile mari. In primul rand scaunu ala m-a masat intr-una o ora cat am stat acolo, chinezoaica dupa ce mi-a rezolvat unghiile si pielitele mi-a facut masaj ba cu crema exfolianta, ba cu crema de nush care, impachetari in parafina, ce mai toate alea de ma pocnise somnu de bine ce-mi era. Faza comica a fost la final cand a trebuit sa ma incalt si cum scaunu era mai inalt nu ajungeam nicicum sa-mi trag ciorapii si botinele si ma gandeam ca acusi acusi ma rostogolesc pe acolo, dar au fost fetele dragute si m-au incaltat ele. Acu e ora de bufniteala ...
28+
nshiro spune:
Fetele dragalasele va multumesc din suflet pentru sustinere si incurajari! 

Doar ce-mi mai revenisem ieri si azi iar mi s-au inecat corabiile! 
Tre sa ma duc la o plictisitoare party de sfarsit de an, o chestie tare stresanta...
Totul e foarte oficial, nu ai voie sa-ti aduci partener nimic, toata lumea se imbraca stil office si se impart zambete si politeturi false plus o mie de plecaciuni per persoana... Se aduce mancarea, dar astia nu au timp sa manance de cat zambesc in stanga si-n dreapta si dupa cam jumatate de ora toata lumea se ridica ia o sticla de bautura in mana si incepe sa se plimbe prin sala si sa toarne in pahare la unul la altul...
Sefa mea a reusit sa se fofileze da eu nu am scapat... si m-a sfatuit sa manac si apoi sa ma retrag... sa zic ca ma doare burta! Insa faza mai nasola e ca nu se mai opreste ninsoarea!!!! Care ninsoare o iubeam si o asteptam an de an ca pe altceva! Acum... caderea ei e direct proportionala cu munca sotului, care lucreaza la drumuri! Cum ninge un pic, cum se declara stare de urgenta si cu mic cu mare, sef ne-sef tre sa fie la serviciu, noapte zi nu conteaza! Sambata a lucrat, duminica iar a lucrat, in fiecare noapte ajunge extenuat si infrigurat nu mai devreme de 11... telefonul incepe sa-i sune de pe la 5 dimineata si faza cea mai nasoala e ca prognoza meteo nu anunta imbunatatiri deci sunt cele mai mari sanse sa petrec Craciunul singurica!!!!!!!1

Acum cand ma bucuram si eu ca pica in week-end si vom avea liber (ca ei nu au liber de Craciun) Ziua ca ziua... imi gasesc ocupatie, dar noaptea innebunesc!
Acum e o vifornita afara si parca vad ca in noaptea asta nu o sa vina deloc acasa....
Catrinel si Delia cred ca ati plecat deja dar eu va urez drum bun si sa va intoarceti cu bine! Sa va pazeasca Domne Doamne si ingerasii!
Pispirica, Ema cunosc cunosc... Mie mi se intampla sa fac boacane saptamanal... cea mai noua am varsat borcanul cu cacao (praf foarte fin, nu granule) peste mine, masa, scaun, podea... deci am cunoscut pe bune sensul expresiei "a te face de cacao!"
Tecla felicitari pentru bradut! sa stii ca si fructele mai ales portocalele pot provoca arsuri!
Ciuf cum e Luca?
Andreea Georgiana FELICITARI pentru Thea frumusica (nici nu se putea altfel) si vioaie. Multumesc pt. info cu drojdia... 7 grame zici? Aici am vazut plicuri care mie mi s-au parut mult mai mari de 7 grame.... Cat despre faza cu zambetul nu merge, nu merge... Nici sa vina Angelina Jolina (cum ii zice barbata-meu) si nu o iarta cand e vorba de munca!!!! La cat sunt de disperati... si oricum zambesc tot timpul ca m-am luat dupa ei, asa ca am o fata de tampa cand vin in Romania... ranjesc si dau din cap la toata lumea!
Anairda poate ai facut o indigestie... si mie mi s-a intamplat de la niste icre pe care le-am mancat cu o poftaaaa ca-mi venea sa-mi bag capul direct in caston ca porcul la troaca! Bravo tie ca te-ai rasfatat! sa-mi spui cum ti-a iesit tzatziki si daca ti-a placut!
Fetelor ce va invidiez cand va aud cu femei in casa la curatenie, alea alea... Si eu asa am fost invatata la mama acasa si la randul meu nici nu concepeam ca nu voi avea femeie in casa si bona la copil... Numai ca iata-ma-s! Condamnata sa ma descurc singura... ce-am fost si ce-am ajuns...
rocsana si bebe chan
MP spune:
Buna dimineata,dragelor!
Ce mai faceti? Cum merg treburile si cumparaturile si pregatirile pentru Sarbatori? Eu nici nu am inceput lupta cu bucataria si deja sunt epuizata. Asa de greu ma misc...parca as fi un elefant. Ieri am alergat toata ziua dupa cadouri si alte cumparaturi si am innebunit. E asa o aglomeratie peste tot! Am ajuns acasa franta. Si cand am facut baita am vazut ca aveam si o vanataie pe burtica. Habar nu am cum a aparut. Dar azi am decis sa nu ma mai strofoc atata, sa o iau si eu mai usurel cu toate, ca n-o fi foc.
Catrinel, Delia, drum bun si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi voua!
Andreea, felicitari pentru micuta sanatoasa si frumoasa! Maine seara mergem si noi la doctor. Abia astept!
Nshiro, felicitari pentru cum te-ai descurcat cu discursul! Oricum tu esti foarte frumoasa si nu cred ca a trebuit sa faci mari eforturi ca sa ii dai pe spate. Imi pare rau ca ninge la voi si ca din cauza asta sotul tau e numai pe drumuri. Eu ma bucur ca de azi-noapte ninge in sfarsit in Bucuresti mai serios,chiar cu tendinte de depunere. Daca sotul meu ar fi lucrat la drumuri nu cred ca as mai fi fost asa de bucuroasa. Sper ca macar in weekend sa se opreasca ninsoarea la tine si sa fiti impreuna!
Ama, deci scoala te-a retinut de nu am mai stiut de tine atata amar de vreme. Si ce zic colegii de burtica ta? Eu sunt mascota pe acolo...Toti imi zambesc frumos. Burta ca burta...faza tare e cand le spun ca mai am un baietel acasa de aproape 4 ani. Atunci vine inevitabil intrebarea: Dar tu cati ani ai?
Maine dimineata vin iubitii mei din excursia la Suceava si abia ii astept. De doua nopti dorm cu televizorul aprins, cu lumina aprinsa...si tot mi-e frica.
Tina, La multi ani sotului tau! Sa fiti fericiti si sa va tina Dumnezeu asa indragostiti toata viata!
Fetelor am facut poze cu bradutul dar sotul meu nu mi le-a adus pentru ca si-a uitat flash-ul la serviciu...Eu i-am spus:"pun pariu ca nu ai descarcat pozele pe flash".Iar el zice,"ba da".Numai ca atunci cand s-a uitat mai bine in geanta isi da seama ca a uitat flashul.
Deci e asa un cascat...doamne doamne! Capul o sa si-l uite intr-o zi. Dar eu il iubesc asa de mult...Daca ar fi altfel nu ar mai fi el.
Ciuf, Luca e bine? A trecut ce a fost mai rau?
Fetelor dragelor...ma duc la trebusoare. Mai mici si usurele azi.
Va pup si va doresc numai bine tuturor! 
Sa nu va suparati pe mine ca nu apuc sa raspund tuturor! Va rooog!!
Eu citesc tot si va iubesc pe toate la fel de mult.

27+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
Qamar spune:
a venit iarna si la noi pe ulitza
nu am mai intrat de mult 'in direct', dar v-am urmarit printre reinstalari de Linuxuri si resetari de Bios-uri (of course, sotzu
) si ma bucur sa vad ca probleme mari nu sunt...iar cele mici, se rezolva intotdeauna
ieri am vizitat cu o saptamana intarziere CF2-ul (sau mai bine zis Spitalul Samsung, poate CFR-istele celelalte ati observat reclama aia imensa de pe spital
) si dupa o asteptare de 3 ore (cu 2 burtici de luna a 9a care au venit cu contractii, si au mai si nascut, asa ca doctorul a fost cam ocupat...
)am vzut din nou bb la echo
, iar concluziile sunt urmatoarele:
a ramas fetita, in mod oficial Anne
are 1kg si 30 grame, asta la 27 de saptamani (Tina, daca ai un moment, poate o treci si pe ea pe listuta
)
toate cele sunt la locul lor si de dimensiunile potrivite
au fost si niste vesti mai putin placute: bebelina mea are circulara de cordon, insa mai e timp sa se dez-cirzuleze si inca nu s-a intors cu capsorul in jos....oricum, la mine cezariana era batuta in cuie, asa ca eu ma bucur ca in rest totul e ok
in rest, mi-am promis ca nu mai calc prin spital pana la nastere, ci ii voi face vizite dlui dr la Euroclinic, unde NU trebuie sa astepti mai mult de 15 minute...![]()
si o intrebare pentru mamici, pentru ca sunt curioasa sa vad ce zodii avem in clanul de martie-aprilie (stiu ca pot sa ma uit pe lista...dar e lungaaaaaa
)
incep eu cu raportul: scorpion
salutari la toate burticile si Sarbatori Fericite!
Noe
27+
Poze nunta & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/
MP spune:
Un banculet de la fratello al meu ![]()
Un elev se duce la cantina si singurul loc liber este langa un profesor. Neavand ce face, se aseaza acolo. Profesorul spune: -Porcul porumbelului nu-i este prieten. Studentul zice: -Bine atunci eu am zburat. Fiind nervos, profesorul la examen ii pune cele mai grele intrebari, dar studentul raspunde la toate .In cele din urma, profeorul il intreaba: -Vezi pe drum un sac de minte si unul de bani .Pe care il iei? -Pe cel cu bani. -Eu l-as lua pe cel cu minte. -Fiecare cu ce-i trebuie. Profesorul, enervandu-se, ii scrie pe lucrare "bou". Studentul se duce si il intreaba: -Domnule profesor, v-ati semnat, dar nu ati trecut nota .
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei