Mamici de martie-aprilie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor,ajutor.am reusit marea performanta de a raci.Cate paracetamoale am voie pe zi?Si cate zile la rand pot lua?Va multumesc si mai dati-mi sfaturi pentru nas infundat si raceala! Va

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

MP mie nu mi se cunoaste burtica si nu a observat nimeni nimic..se poarta toata lumea normal.Mai enervant e cand dintre cunostintele care stiu unii se trezesc vorbind si se mira ca unde il tin pe bebe de nu se cunoaste burta,altii ca o sa iasa anemic,altii ma intreaba ce a zis dr de faptul ca nu am burta de imi vine sa-i pe toti!
Mi-a placut bancul
Vroiam sa iti spun ca si eu daca sunt singura acasa tot cu lumina aprinsa dorm!! mamica scumpica!io 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetele mele,
astazi facem 3D sa vedem ce fel de putza are bebe....
Nu stiu cand mai pot intra, ca acasa nu am net, dar promit ca voi incerca sa intru cat mai repede posibil, de unde voi putea, sa va spun si voua. Noi nu ne-am simtit prea bine zilele astea, de-aia nici n-am mai dat semne de viata, dar punem totul pe seama oboselii si credem in puterea lui Dumnezeu...

Cu toata dragostea din lume, va dorim sarbatori fericite, un Craciun de vis (ganditi-va ca e primul Craciun cu bebe, chiar daca e in burtica) si un an plin de bucurii. Sper sa ne intalnim in noul an sanatoasa, cu bebei frumusei si sanatosi si sa fim fericite.

LA MULTI ANI!
CRACIUN FERICIT!!!

adar si bebel
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Am venit de la petrecere! Am papat bine asa cat pentru 3 , nu m-am dezlipit de pe scaun,in schimb pe la masa mea s-au perindat tot felul de indivizi, dar eu mi-am vazut mai departe de mancare si de suculet, nepreadandu-le apa la moara.... si... am castigat o tombola!!!!!!!!!! Dintr-o sala cu vreo 50 de indivizi eu si cu o madama am castigat 5 bilete la marea loterie de Anul Nou! Nu stiu de ce dar eram sigura ca o sa fiu una dintre castigatori.... si am mai si primit plicul cu numarul doi care e numarul zilei mele de nastere! Sa speram ca bebelina imi va purta noroc!

MP iti multumesc pentru incurajari! si complimente ca m-ai facut sa rosesc... esti o dulcica... Tre sa fii tare mandra cand ti se spune ca arati atat de tanara! Fain bancul!
Noe FELICITARI pentru bebe Anne cea frumoasa si sanatoasa. Lasa ca nu e nimic chiar daca are circulara de cordon... foarte multi bebe au si nu se intampla nimic. Eu sunt capricorn.
Tina eu ti-as recomanda baie fierbinte (nu foarte fierbinte) un ceiut cu lamaie si somnic la caldurica!
Ama_kaly da-le si tu peste nas, nu-i lasa sa te indispuna... Zi-le ca nu neaparat trebuie sa te ingrasi ca ai un bebe sanatos si perfect! Tu esti foarte tanara si din cauza asta nici nu te-ai facut prea mare... Nu-ti fa griji ca multe dintre noi am vrea sa fim ca tine...
Adar succes la 3D sa vii cu vesti bune si CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI si tie!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tina esti racitura? Hai ca nu rad, dar nu am habar cate ai voie pe zi ( de paracetamol zic), dar stiu ca este un tratament numit "aspirina saracului" care functioneaza la fix. Stii tu, adica Pai tu ar fi trebuit sa fii sanatoasa tare dupa cate doze de shok ai luat Pentru gat stiu ca ai voie strepsils (cu miere si lamaie), dar mai bine vit.C. Iar pt nas ai putea folosi creioane nazale sau spray nazal cu apa de mare (asta am citit la fetele de ian-feb); eu am folosit creioane nazale. Uite un pup mare, mare ca sa-ti treaca pana la Craciun

MP fain bancul.

Adar succes la eco sa-i poti vedea secretul lui bebe

Nshiro deci ai scapat cu bine de petrecere

Laura cu ? 27+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Tina, cu intarziere "La multi ani" pentru sotiorul tau!! Si sa stii ca si eu tot baita as recomanda...eu fac de la inceputul sarcinii fara probleme...iar la raceala mi-a ajutat, ca si eu am avut una rea de tot cam acum o luna.

MP, bancul e tare!
Apropos de bancuri, m-am spart de ras citindu-le si pe cele scrise de Laura Ioana!

Tecla, te invidiez ca ai gasit brad in ghiveci. Noi asa am avut primul brad al puiului mic, si sa stii ca a si prins...undeva in padure l-am plantat! Anul asta n-am mai gasit asa, a trebuit sa luam taiat.

Adar, sanatate multa!

Noe, eu intru la capricorni!

Nshiro, bravo pentru tombola...ti-a adus bebelina noroc!

V-am pupat,
Ariadna, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mamaariadna si eu tot capricorn sunt. Dar m-am uitat pe listuta de la inceput si nu am vazut data ta de nastere trecuta; de ce nu-i spui Tinei cand e, ca sa stim cand sa te felicitam

Laura cu ? 27+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna fetelor,

Acum am venit si eu de la spital.
In ultimele 2 nopti am avut niste dureri in burta si in spate nasoale , ca la ciclu. Au fost atit de nasoale ca am transpirat de durere. Orcum m-am speriat si , azi, cind am avut ora cu moasa m-am plins o juma de ora la ea.In primul rind ca contractiile braxton hicks sint din ce in ce mai multe si dureroase si apoi durerile din noptile precedente.
Asa ca m-a trimis pe lac la ginecologie sa verifice daca totul e ok cu bb si colul.
Colule ok, inchis ,nici o problema.
Bb ,nu mi-a venit sa cred cit de bine se vede totul al bb acum in sapt 29. E asa frumos si dezvoltat fff bine. Dr l-a laudat tot timpul. Am vazut clar totul, minute, picioruse, rinichii, inima, chiar sis tomacul si vezica urinara.
Deja e intors cu capul in jos.
A incercat dr din rasputeri sa vada daca e baiat 100% cum mi s-a zis la prima ecografie, dar nu a fost posibil. Parca stia bb dupa ce ne uitam si mereu se tot misca si intorcea.
In final,am zis ca nu conteaza, ca sint fericita ca totul e bine cu el si se dezv frumos.
Oricum ,acum ma simt linistita, ca eram tare stresata din cauza contractiilor, ma si vedeam nascind prea curind.

Nshiro,te inteleg la faza cu zimbete si politeturi false.Am o absoluta oroare de persoanele prefacute.
Pot spune ca ai o viata tumultoasa.Nu ai timp sa te plictisesti.
Dar,ia-o mai incet ca nu prea e bine sa te stresezi,mai ales acum pe ultima 100 de m.

anairda36, asa rasfat zic si eu. Un masaj mi-as dori si eu......mmmmm.

Fetelor am pus 13kg pe mine, dar dr imi zisa ca nu par deloc grasa. Hmmmmm.cred ca avea chef de glume.
Asa ca daca tot nu par grasa, fug sa-mi fac lasagna

Va pup

ile29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Ia uitai voi aici ce mai spun copiii:

De ce circula singele in corp?
Sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe microbi si sa ii
inece.(6 ani).

La ce folosesc sprancenele?
Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani)

De ce ne spalam cu sapun?
Noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la microbi. (5 ani)

Ce sunt amprentele?
Amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman degetele acolo
si le gaseste politia. (8 ani)

Ce este sufletul?
Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi
prajituri si lu ala mic. (8 ani)
Sufletul are o forma de inima. (8 ani)

Ce este tristetea?
Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)

De ce sa pun potcoave la cai?
La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci cand
pune frana calul se intepeneste in potcoave. (9 ani)

Ce inseamna cuvantul "modern"?
Modern e cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani)

Cum se face parfumul?
Parfumul se face din apa, dop si din parfum. (5 ani)

Cum se inteleg pasarile sau animalele intre ele, daca noi,
oamenii, vorbim si de multe ori nu ne intelegem?
Pasarile sau animalele vin unele langa altele si vorbesc in
soapta si noua ne spun numai "miau". (10 ani)

Ce este timpul?
Timpul este o vreme care trece tot timpul. (5 ani)

Ce sunt buruienile?
Buruienile sunt niste plante folositoare doar lor. (12 ani)

Ce este acela un secret?
Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie militia. (6 ani)

Ce este zambetul?
A zambi inseamna sa razi parca in gandul tau. (8 ani)
A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu
deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani)

La ce foloseste steagul?
Steagul foloseste, ca atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu
stiau pe ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau.

Ce este acela un minister?
Minister inseamna, ca sa te duci acolo sa te razbuni. (9 ani)
Minister este o incapere mare unde se aduna toti ministrii ca sa
faca sedinte pentru a imbunatati cartierul lor. (9 ani)

Ce este igiena?
Igiena este cand vin neamurile si vad ce curat e in casa. (7 ani)

Din ce se face sapunul?
Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc. (6 ani)

De ce isi fac oamenii cadouri?
Oamenii isi fac cadouri, ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)

De ce da dirijorul din maini, cu un bat, cand dirijeaza?
Dirijorul da din maini, ca sa arate ducerea sunetului. (11 ani)
Dirijorul are un bat in mana, ca e urat sa arate cu degetul, la
ala care canta cu contrabasul ca sa vada cum merge simfonia. (10 ani)

De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica
sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca. (10 ani)

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Salutare burtici

Scuze ca nu v-am mai scris dar am fost tare ocupata. Am fost la tara si am taiat porcul, ma laud eu nici nu m-am uitat ca nu pot iar al meu coleg de pat a lesinat cand a vazut singe, sper sa nu faca asa si cand vine bebelina ca vreau sa stea cu mine.
Ma bucur ca sunteti bine, cu mici exceptii raceli, oje fixative, am citit aproape, tot dar nu va lasati.
Aseara m-am simtit cam rau, aveam dureri de burtica, am luat un no-spa si un scopantil si m a mai lasat dar bebelina mea nu prea a miscat in ultimele zile. Sper sa fie totul bine sa nu ajungem la dr. acum de sarbatori.
ieri mi-am luat rochia de revelion. Este tare frumoasa portocalie -larga - decoltata si cu floricele din acelasi material aplicte pe partea de sus.
Cum imi fac album sa va pun poze cu mine ca neuronul meu nu a mai facut asa ceva?

va pupicesc pe toate si promit ca scriu mai des.
Tania 24 + si bimbirica rasfatica

tania

Mergi la inceput