Mamici de martie-aprilie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
tania2 spune:
Scuze, am uitat sa va spun. Eu sunt LEU, dar in 2006 nu mai prindem ziua mea cu burtica. Am sarbatorit anul acesta cu bimbirica in burticel dar pe atunci 12.08 nu stiam ca este acolo. Am facut testele in ziua de Sf. Maria.Cind am vazut ca sunt toate pozitive ( vreo 5 la numar) am sunat pe toata lumea si am plans de fericire. mi se ridica parul pe mine si acum.
pa pa pa
tania
erika24 spune:
salutare burticute desi am lipsit un pic din cauza durerilor de spate incredibile pe care le am, acum ma cam lasat un pic si a carceilor din timpul somnului.
dar am vazut ca nu sunt singura care se plange de tot felul de dureri , azi a inceput sa ma doara sub burta un pic sper sa ma lase daca stau la caldurica
, sa pot sa-mi termin si eu treaba care mi-a mai ramas de sarbatori.
tina_welsh um este in 26 iunie iar dr cu care voi naste este fulga florescu pe care nu o gasesc cand e de garda.
am fost ieri la spital deoarece ma speriat un pic medicul de familie, mi-a spus ca este cam mare bb pentru 25 de saptamani, dupa ce m-a masurat si am vrut sa-mi faca si un ecograf ginecologul, dar ia-l de unde nu-i.
va
burticutelor si grija de bebei.
erika
25+
Laura Ioana spune:
Nshiro ce draguti sunt copiii
; abia astept sa ne facem propria colectie de perlute![]()
Laura
cu
? 27+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
adar spune:
pupam fetele si le dam vesti mistoace...
bebelu nostru este FETITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si are 1046 grame.....si o cheama MAIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca TInuta te rugam frumos sa ne treci si pe noi pe listuta miraculoasa...cu "masina" roz.....![]()
VA IUBIM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozele le pun altadata, ca acum sunt in vizita la cumata mea si nu am mult timp....
adar si bebel
minunea mea
anairda36 spune:
Nshiro iubita nu te mai stresa atata cu obligatiile de servici. Chiar e neaparata nevoie sa te duci daca nu iti face placere? N-am facut inca tzatzicki (am scris bine?) da vreau sa fac zilele astea.
Noe ma bucur ca fetita a ramas fetita :) si e sanatoasa. Nu te ingrijora cu cordonul daca tot nasti prin cezariana.
Eu sunt sagetatoare.
Tina ai pe acolo tylenol pentru raceala? Mie mi-a facut tare bine, mai ales ca paracetamolul nu-si prea face nici un efect la mine. Ai facut si febra? Pentru nasul meu vesnic infundat eu folosesc creion nazal sau spray nazal Vicks ca sa pot respira si eu din cand in cand pe nas.
Adar multa sanatate si ai grija de tine si de bebe. Sa-ti traiasca fetita!!
Bravo Nshiro ai vazut ca pana la urma a fost ok? Ce dulci sunt copii cu perlutele lor, eu una ma topesc toata cand aud din astea.
Ile bine ai facut ca te-ai dus la control si te-ai linistit. Ma bucur sa aud ca totul e bine cu bebe tau si cu tine.
Eu ma simt mai bine azi, dar nici nu am mancat decat un ou pe la 4.30 cand a plecat sotu la servici si o cutie de porumb pe la 12
Ma gandesc ca ar trebui sa incep asa incetu cu incetu sa fac bagajul de spital. Voi l-ati facut?
28+
Serj spune:
buna fetelor!!!!
sa stiti ca va citesc mereu, dar ma simt prea obosita ca sa reusesc sa mai si scriu (mereu).
adar felicitari pt. fetita!!!!
nshiro felicitari, vad ca nu te lasi, curatenie pana la capat!!! eu am incercat dar pana la urma cred ca voi continua si anul viitor. nu ma mai simt in stare de nimic, azi am calcat si am crezut ca ma culeg de pe jos.
tina imi pare rau ca esti bolnavioara, dar cred ca ar trebui sa dai tare cu vit. C, ceaiuri cu multa lamaie.
ariadna aici brazii sunt mai mult cu pamant, dar saracii sunt uscati cand ii cumperi. noi am luat bradut cu radacina, dar deja se scutura, si nu cred ca va mai ramane ceva din el pana il scoatem afara![]()
misto bancurile fetelor
VA DORESC LA TOATE UN CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI 
noi nu plecam nicaieri, dar pt. fetele care nu mai intra pana la anul, sa ne revedem cu bine.
tcelen da un semn de viata sa stim ca esti bine.
pupici la toate si spor la treaba!
am uitat, eu sunt balanta
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
ama_kaly spune:
adar FELICITARI pentru fetita frumusica!!!!!Sa va traiasca,sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!!! 

Ti-am prezis eu ca fetita o sa ai dupa ce am vazut pozele cu burtica..Cred ca sunteti in
nshiro super tari fazele
I le-am citit si sotului si am ras amandoi de ne-am stricat 
Asa o sa fac de acum o sa le dau peste nas!Dar sunt sigura ca o sa ma ingras si eu..pana acum am luat 5kg si zic eu ca nu e chiar asa putin.Adevarul e ca nu ma inteleg prea bine cu mancarea..iau vitamine zilnic dar daca ma pui sa mananc ...Asta e,nu pot,mananc cat pot eu apoi mi se face rau daca mai mananc..
Esti o norocoasa si e clar ca bebelina iti tine noroc!!
io
21+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
kim spune:
Adar si Noe, felicitari si sa va cresca mari si frumoase fetitele!
Nshiro, cand o sa creasca bb tau, pfuai ce-o sa mai turuie in japoneza! Pana una alta, trimit un val de caldura sa-ti tina sotul aproape!
Tina, contra racelii iti recomand leacuri babesti, ceaiuri cu miere si lamaie, inhalatii, baie calda, si insanatosire grabnica (nu exagera cu medicamentele).
Aida, ce faci, te-ai lenevit de cand stai pe acasa?
Pt cine intreba de zodii, eu sunt varsatoare.
Azi am fost la control, totul e ok, bataile inimii, tot. M-am plans ca am burtica tare si dureri noaptea, mi-a verificat din nou colul, e inchis. Dr mi-a facut cererea pt concediu, sper ca se aproba din ianuarie, de maine oricum intru in vacanta 2 sapt. De acum fetita asa de tare misca si e tot mai greutza ca va trebui sa mai las drumurile si sa mai stau pe-acasa. Apropo, am atins onorabila greutate de 64 de kg si culmea nimeni nu se ingrijoreaza in jurul meu!Inca ceva, m-am inscris la cursurile prenatale care incep din 9 februarie si dr mi-a recomandat sa fac aquaprenatal sa ma simt in forma si sa mai atenuez din contractii.
Va pup si please nu va omoriti prea tare cu pregatirile de Craciun!
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
Irina71 spune:
Hello fetele !
Noi am fost aseara la doctor si bebe e bine
destul de maricel pentru varsta lui (cica s-ar putea sa nasc la sfarsitul lui februarie ??!!). E culmea cu bebe asta : ba ca e prea mic (mai tineti minte cand ma vaietam pe aici ca e mic ?), ba, acuma, ca e mare.
Eeeehhhh ... m-am hotarat sa nu ma mai stresez. Cum o fi, o fi.
Dar culmea e altceva. Sa va povestesc : la dr. meu la cabinet intri intr-o sala mica de asteptare, (ce are 5-6 scaune si un TV pe colt, sus), la dreapta e o salita mica unde isi tine asistenta seringi, haine, etc, iar in fata, cabinetul. In timpul consultatiei (eco + control pe masa) asistenta e prezenta. Dupa aia, te imbraci si mai stai putin de vorba cu doctorul : intrebari, sfaturi, etc. (e un mic birou cu un scaun in fata lui). Ei, aseara, in timp ce eu eram de vorba cu dr., asistenta a iesit putin (s-a dus la ea in salita) si se intoarce cu o fata uluita " Mi-au furat poseta !". Stiam ca eu am intrat imediat dupa o alta gravi, iar dupa mine nu mai era nimeni.
Sunt si acum bulversata : cum mama naibii, unele vin la doctor sau la furat ?!!!
Femeia avea in poseta vreo 10 milioane (voia sa sa faca cumparaturi de Craciun aseara), plus mobilul, plus toate actele (buletin, permis de conducere, s.a.)!
Probabil ca intrat cineva in sala de asteptare, a vazut ca nu e nimeni, a ciocanit la asistenta, a intrat, a inhatat poseta si a plecat !! ![]()
![]()
![]()
FETELOR VA UREZ LA TOATE SA AVETI PARTE DE SARBATORI FERICITE, LINISTITE, UN AN NOU FERICIT SI TOT CE VA DORITI !!! 

Irina.
28+
Multe poze cu mine