Mamici de martie-aprilie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Dragele mele,
Cu ocazia sarbatorilor de iarna va urez sa aveti parte de un Craciun Fericit si un An Nou plin de sanatate si satisfactii!!!
Va doresc distractie placuta oriunde ati petrece!!
Pupicei pe burticute si tuturor bebeilor!!!
LA MULTI ANI!!!!
Poli 28

P.S.Pt cine intreba de zodii..eu sunt capricorn .(19/01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Am intrat sa va urez si eu La multi ani si un Craciun fericit!
Se pare ca nu am mai intrat cam de mult...de 2 capitole.
Am ajuns pana la urma la un medic de familie aici, dar vestile nu sunt prea bune. Inca nu am inteles cum funtioneaza sistemul aici, dar ma va costa totul enorm de mult. Asa ca tot nu l-am vazut pe bb, doar ce il simt din cand in cand. In ultimul timp misca ceva, dar nu in fiecare zi si nici f. puternic. Medicul de familie mi-a luat doar sange pt. analize si (cred) a facut cerere pt. un loc de nastere. Astept sa ma cheme la ecografie...Cam asta am inteles din discutia cu dr.
Va pup
Sarbatori fericite!

Ileana 24+
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Aidutza,asa am sa fac,am sa pun link!Multam fain de idee!
Catrinel,ne da un caiet (mare cat ala studentesc),Pregnancy care plan,dar acolo scrie ce medicamente mi s-au dat pe timpul sarcinii,daca s-a depistat ceva anormal si chestii din astea.Nu scrie greutatea lui bebitza!!Poate la 32 de saptamani la ecografie am sa aflu si eu!SI de cand ma tin sa iti spun si tot uit,foarte frumoasa burtica,si mamica cu suvite!
Nshiro,nu iti dau bradutul meu ca si noua tare mult ne place!Multumesc pentru urarea de La multi ani!Succes la loterie,tinem pumnii!
Dea0277,sa stii ca mi se intampla si mie,ba mie mi se intampla chiar si in timpul zilei,si mai ales cand sunt pe strada ma sperii de numai pot,pentru ca avand experienta cu sangele mereu ma gandesc sa nu fie iarasi sange!Am chiar o obsesie!Si la medic si la midwife tot acelasi rezultat l-am primit si eu (vaginal discharge) si scrie si pe net ca sunt mult mai abundente in aceasta perioada a sarcinii!Sfintii de martie-aprilie si de pe tot anul ii poti gasi uite aici http://www.ortodox.as.ro/altele/calendar.html Te si multa sanatate!Si excelent nume de fetita,chiar ti l-am trecut si pe listuta,daca il schimbi ma anunti!
Pispirica,frumoasa burtica frumoasa!
Laura Ioana,acum am citit si eu bancurile,si deci ai bancuri cu scotieni a?[:d][:d] Super bancurile!
Nshiro,eu zic sa te mai linistesti.Nu serios..deja ai sarcina mult prea mare pentru asa emotii si-asa oboseala.
AM PUS SI EU LINKUL DE GIMNASTICA PE LISTUTA!CAM TARZIU CE-I DREPT!
Laura Ioana,Ciuf,MP,Ariadna va multumesc de urarile pt Mark!
Tecla felicitari pentru bradut!Vrem poze!
Andreea G cu intarziere,dar felicitari pentru kilogramul de cartofi (Theea) Ir cat despre urare,multumesc.Cat mai mult da,dar pe oriunde nu!
Adar,craciun fericit si felicitari pentru printesa!
Laura Ioana,Nshiro Va multumesc pentru sfaturi!
Tania,ca sa iti adaugi album de pozici,te duci la www.webshots.com,te inregistrezi acolo si iti faci album.Si adaugi pozicile.DUpa ce-ai reusit anunta-ma si iti spun cum sa le pui si la semnatura!
Anairda nu stiu daca am Tylenol dar am sa intreb astazi!
Serj incerc eu si cu vitamina C,dar nasul ma omoara,pai nu o sa simt eu miros de sarma sau de cozonac??
Kim,nu exagerez cu medicamente,am luat chiar cate un singur paracetamol!Dar numai pot turbez!
Va pup pe toate!Ne mai auzim si maine nu?Pentru cele care numai intrati de astazi, va urez UN CRACIUN MINUNAT ALATURI DE CEI DRAGI,UN AN NOU FERICIT SI O SARCINA USOARA SI FRUMOASA!VA!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Uitasem sa modific la semnatura, avem 30 sapt, nu 28.

Si eu tot capricoarna (18 ianuarie). Ce multe suntem !!

Irina. 30+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Am intrat in febra sarbatorilor asa ca nu am mai scris dar am fost pe aproape.
Pentru ca o sa plec din Bucuresti si nu cred ca mai am acces la net in urmatoarele zile va doresc:

CRACIUN FERICIT!, multa sanatate si bucurii alaturi de familie, aveti grija de minunea ce o purtati cu voi. Mosul sa fie bogat si sa va umple sufletele de liniste si fericire.

Ema 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by anairda36
Marea problema e aici cu patutu ca cel mai ieftin l-am gasit la 250$, fara saltea care si aia e 200$ si asternuturi iara cam la 200$ setul.

Anairda, mai cauta pe la ShopKo, Walmart sau Target. Noi tocmai ne-am intors din Spokane, Washington de la cumparaturi pentru bebe, si am luat de toate, mai putin patut (nu ne-a incaput in portbagaj, si n-avea rost sa ne chinuim sa-l transportam pina-n Canada... La ShopKo aveau multe reduceri, am luat carucior Safety 1st cu carseat pt bebe, cu 69.99, si peste tot erau minim 100$ (www.babyage.com/products/01909pmo_safety_1st_safety_1st_acella_alumilite_travel_system.htm?cp=goog23165" target="_blank"> asta e modelul, identic cu al nostru).

Am mai luat si high chair (scaun pt luat masa) cu 28$, www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=2476224&dept=5427&path=0%3A5427%3A86323%3A86349" target="_blank">leagan Fisher Price cu 5 viteze (39$), play pen (tarc) cu 49.99$.

Patut foarte bun si ieftin aveau la Walmart cu 128$, din lemn de cires, si se putea adjusta in functie de virsta lui bebe (www.target.com/gp/detail.html/602-4036603-7120616?_encoding=UTF8&frombrowse=1&asin=B00009ZVN6" target="_blank">uite ca-l au si la Target). Daca apesi pe "view larger image", sub poza, o sa vezi cum se poate modifica patutul.
Saltea poti gasi tot la Walmart/Target/ShopKo (etc), aveau chiar si saltele Sealy care variau intre 49 si 79$.

22+3

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Uite aici modelele de www.kolcraft.com/products/around2.cfm?id=136&p=highc" target="_blank">high chair - modelul Fun Zoo si de www.kolcraft.com/products/around2.cfm?id=168&p=play" target="_blank">play pen pe care le-am cumparat.

Oops, am uitat sa zic ca am cumparat si baby monitors: www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=2553828" target="_blank">http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=2553828
Si am luat si un carrier Infantino (poza1, poza2, poza 3), cu 12.99 de la ShopKo.

Pacat ca nu stim inca daca e fetita sau baiat, asa ma tragea ata sa cumpar si ceva lucruri... dar asteptam pina la eco 3D de pe 4 ianuarie :) Eh, mai e putin :) Ce-i drept, hainutele de fetite ma faceau toate sa exclam numai "aaaaawwww ce frumoooos..." :))

Una peste alta, eu zic ca tu in State ai sanse mai mari sa gasesti reduceri substantiale, preturi muuuult mai bune decit aici in Canada Asta stiu inca de pe vremea cind locuiam in Atlanta. You can't beat american prices :) De-aia mai facem cite-un drum pina in Montana ori de cite ori apare nevoia. In Washington nu cred ca mai mergem (prea mult de condus: 8 ore prin munti, comparativ cu drumul spre Montana - 5 ore in zona de cimpie - delicatesa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele cu burtici, sa aveti un Craciun ca in povesti si un An Nou plin de iubire si sanatate, ca...restu cumparam

eu si sotul ne pregatim intens pentru ziua de maine, am instalat in sfarsit bradul si miroase asa frumooooos (sorry, Tina, sper ca e mai bine cu nasucu)...sper sa am timp maine sa intru cu detalii despre PRIMUL MEU COZONAC, oricum sper sa nu fie un esec total

multumesc mult mamicilor care si-au 'destainuit' zodiile, vad ca e plin de capricoarne

la ultimul control Dr. ne-a zis ca bebelina mea are circulara de cordon; stiu ca la cezariana nu o sa fie probleme cu ea, dar pana atunci???ar trebui sa fac sau sa NU fac ceva?mi-e si frica sa fac miscari mai bruste (cat imi permite gabaritul..)please help

inca o data va doresc niste zile minunate si nu uitati ca e primul Craciun petrecut cu bebe

hugs

Noemi27+

Poze nunta & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/

Mergi la inceput

Gata, acum am citit si eu din urma, si raspund cit imi mai aduc aminte (deh - neuron de gravida

Adar, felicitari pentru fetita :)

Kim, ai vazut acum ca nu m-am lenevit, doar am sarit granita la sud ca sa ne pregatim cu unele-altele pt bebe

Ile, si eu merg ca o rata. De fapt... mai rau: ca un pinguin. Si nu pot sa mai merg normal, oricit as incerca. Asa ca nu pot decit sa astept sa nasc ca sa treaca si treaba asta cu mersul caraghios. E haios cind vad o alta tipa pe strada sau prin magazine, care merge ca si mine, si apoi ii vad si burtica de gravida :) Sore de suferinta, cum s-ar zice :)

Delia, si eu mai am circei (in talpa, mai ales), si am observat ca apar numai daca mi se raceste piciorul prea tare. Imi trece daca il bag (piciorul) in lighean cu apa cit mai calda sau pun ceva compresa/prosop foarte cald (eventual incalzit putin in microwave). La mine face minuni.

Tinutza, stiam eu ca esti fata de comitet si nu te superi ca dau cu sugestiile-n tine Desi cu intirziere, felicitari pentru "domnu' cu fusta", de ziua lui

Nshiro, draga mea, sper ca foaia nu era scrisa in kanji, ca as lesina! Sigur ca nici hiragana sau katakana nu-s de colo, dar totusi... Eu le mai incurcam, mai ales la katakana, pt ca unele seamana cu hiragana dar inseamna altceva (sa ma scuze fetele care nu-nteleg despre ce vorbesc - asta e intre mine si Nshiro - e vorba de alfabetul japonez).

Catrinel, eu stiu ca bebe se intoarce cu capul in jos de pe la 30 de sapt incolo, ce-are doctorul tau de se mira atita?

Eu n-o sa ma strofoc deloc anul asta pentru masa de Craciun, am cea mai buna scuza din lume. Take it easy, fetele.

Andreea Georgiana, eu m-am socat acum doua zile cind m-am urcat pe cintar: am pus 8-9 kg pe mine. Culmea e ca ultimele 3kg nu stiu cind le-am pus asa repede, dar banuiesc ca de pe la saptamina 20 a-nceput distractia. Mie mi-e ingrozitor de greu sa ma obisnuiesc cu kilogramele in plus, am fost mereu cu silueta... iar acum realizez ce greu e sa nu te poti misca, sa respiri greu, sa nu te-ncapa hainele... Sper sa reusesc sa imi revin repede la forma dinainte. O sa rizi, dar cel mai greu mi-e din cauza sinilor, parca am niste pietre care ma preseaza pe piept. Doamne, ce bine ma simt cind sunt acasa si mi-i mai tin ridicati cu mina

Acu' va las, tre sa fug acasa (azi lucram numai juma' de zi, yessss!)

Pentru cele interesate: eu sunt in zodia Gemenilor, sotul e Leu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna dragele mele burticoase!
Sa aveti un Craciun fericit alaturi de cei dragi, si sa va aduca mosul tot ceea ce va doriti. Sa ne regasim cu bine dupa Craciun!
Va pupicesc!

Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'

Mergi la inceput