Mamici de martie-aprilie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna seara,

Cu ocazia Sårbåtorilor de iarna va urez un Craciun Fericit si un An Nou plin de sanatate, impliniri si bucurii!

Noi vom merge miine la socrii pt 3 zile .
Asa fetelor ca sper ca Mosul sa va aduca ,cadourile dorite.
Sa aveti pofta buna la sarmale, cozonaci, muraturi, fripturi,prajituri...mmmmmmmmmmm, si mai stiu eu ce bunatati

pupici si sa aveti o seara buna

ile29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Fetili,
hai ca am lasat la urma urarea, desi acum realizez ca unele dintre voi nu mai puteti intra de la servici si in weekend Smart, nu?

Va doresc un Craciun gigea si un An Nou macar la fel de frumos cit momentul intilnirii cu bebe. Si va pup pe buric, ca sa simta si-ala mic (hehe, ce rima!)

22+3=25 (glumeam e 22weeks&3days)

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Va doresc de sarbatori,
Sa va ninga-n suflet flori,
Si-n Anul Nou ce va veni,
Sa ploua cu bucurii!
Fie ca lumina Sarbatorilor de iarna, a Sarbatorii Nasterii
Mantuitorului, sa va aduca numai bucurie, sa va umple casa si viata de binecuvantare.
Sa fiti fericite si sa va bucurati de vraja acestor sarbatori. Iar anul ce vine sa va aduca numai lucruri bune. Sanatate, bucurie, pace in suflete si mult noroc! Si pentru minunile ce vin anul viitor, multa sanatate si noroc!
Sarbatori fericite!
cu mult drag toate burticutele!!!
Bia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Frumoasa zi de sarbatoare la scoala, dar ce vacanta pe cinste ne asteapta pe mine si bebitza...! Azi se cere o relaxare, maine ultimele pregatiri, asa ca va fac urarile de pe acum:

Dragelor, va doresc sa va lasati invaluite de magia Craciunului in lumina, dragoste, speranta... iar anul cel nou sa va fie cel mai frumos dintre toate, asa cum vi l-ati dorit, cu sanatete, bucurii, realizari deosebite! O sa ne amintim cu mare placere de clipele acestea minunate petrecute cu bb in burtica...Sa aveti masa imbelsugata si cadourile mult dorite

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Tina, merci de raspuns, a inceput si mie sa mi se intimple pe strada si e cam de speriat, ca mi-e frica ca e singe. AM fost si la doctor intre timp si mi=a spus acelasi lucru: vaginal discharge si nu am ce face, trebuie sa traim cumva cu ele. Asta este.
Fetelor, va doresc Craciun Fericit si La Multi Ani, sa aveti parte de faricire si sanatate si bebei sanatosi.
27 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Burticute Frumoase si Iubite am intrat sa va urez un CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi, plin de cadouri, voie buna si pace sufleteasca si fie ca anul urmator sa fie mai bun decat toti cei precedenti. Sanatate tuturor si visele sa va devina realitate. LA MULTI ANI!

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

DRAGELE MOSULUI VREAU SI EU SA VA UREZ UN CRACIUN FERICIT, ALATURI DE CEI DRAGI, SA AVETI BUCURIE SI BELSUG IN CASA SI IN SUFLETE! ACEST CRACIUN ESTE CEL MAI SPECIAL DIN VIATA NOASTRA, SA-L PETRECEM CA ATARE!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

DRAGI BURTICUTE, SA AVETI SARBATORILE PLINE DE FERICIRE SI IUBIRE (SI ZAPADA SA FIE, MACAR UN PIC) Ne 'vedem' dupa sarbatori

Laura cu ? 27+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Aida_o iti multumesc tare mult de informatii. Imediat dupa craciun am sa fac o vizita la Walmart si Target care le am foarte aproape de mine. ShopKo nu stiu daca e in zona dar am sa caut. Imi inchipui cum te uitat la hainutele de fetite ca si eu sunt la fel, daca ma scapi intr-un magazin pentru bebei stau acolo cu orele si ma inmoi toata. Eu tot m-am abtinut sa nu cumpar, am zis sa mai astept ... superstitia bat-o vina ca mi-au bagat prostii in cap mama si soacra dar nu prea mai am rabdare ...
Noe stai linistita ca nu se intampla nimica. Ai grija de cozonac si petrece-ti sarbatorile in tihna.
Tina a mai trecut raceala? Te simti mai bine?

[size=5]Va doresc tuturor sa va bucurati de cel mai minunat Craciun!![/size=5]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

CRACIUN FERICIT la toate burticutele!
Cadouri multe si frumoase si sa petreceti cat mai frumos!

Ariadna, 29+

Mergi la inceput