Minunatii din aug-sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ana promit ca maine pun pozici noi.

Apropos de respiratul greu, Dodolina de ceva timp fornaie pe nas cand doarme. Cand e treaza nu are nimic, nu e racita, nu are mucisori.
Se poate sa aiba poilpi asa mica?
Intr-adevar, cum zicea si Ana, cand are capul mai sus, respira mai bine.

Fetele, voi cum faceti sa nu le inghete manutele afara? Bebelina nu vrea neam sa tina manusi in maini. I-am luat si de alea cu 5 degete, am zis ca poate, poate, dar nimic.

De scos afara noi o scoatem pe la 11.30 - 12.00 si stam vreo ora.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Pupacim dulce toate fetele!
De doua zile experimentez cu fiimea dormitul la ea in camera, singurica.Daca pana acum cand dormeam in aceeasi camera ma trezeam de multe ori pe noapte s-o alimentez, aseara am fost doar odata sa-i dau apa. A dormit tun de la 11pm la 8am.Este eveniment plin de importanta in viata amandorura. Acum mai trebuie sa ma adaptez si eu cu dormitul, in general, pentru ca mai devreme de 3am nu reusesc.
Va povesteam eu ca nu se joaca deloc cu jucariile din dotare, doar plimba niste scaunele prin fata oglinzii si se hlizeste la propria-i persoana. Mai nou i-am imbracat niste cutii mari in hartie colorata si chiuie de fericire, se suie pe ele, le impinge, le rastoarna, ce mai, i-am de de lucru serios pentru ca si astazi tot de ele e atrasa. Ieri chiar am fost in stare sa gatesc fara sa o mai am pe miss printre oale sau intinsa ca o broasca pe gresie.
Aissa bafta la doctor cu Ale!
LiliaToma ma bucur sa aflu ca sunteti bine si ca Amelia vorbeste. Fiimea nu zice nika.
Ana lui Stefanut vorbaretul.
Andora buba lui Gogo, sa treaca iute. Fiimea a avut cucui toata saptamana trecuta, a dat cu capul intr-o masuta de sticla, am crezut ca acolo ramane infipta.
Nature bine ai revenit de pe alte meleaguri si petrecere frumoasa azi la servici!
Pufy bravo cu intarcatul, ai reusit.
Danyce am vazut pozele cu Alma frumusica foc, imi place mult poza in care este ea inconjurata de muuulte hartii. Ma intrebam daca a apucat sa le amestece bine; si la noi e povestea cu sertarele si “curatenia” facuta de Yasmeen, indeasa orice si oriunde, cea mai inteligenta potriveala pe care o face este sa aseze cartofii numai in sertarul cu sosete.
Naty sa nu mai visezi urat, probabil la cat stres ai toata ziua….
Ellen ce mai face Alexuta?

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am observat ca aveam pe calculator cateva pozici de la ziua ei pe care nu vi le aratasem.
Asa ca, desi-s de acum 2 luni, daca vreti le puteti vedea
aici

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, tinem pumnii sa fie totul bine la doctor.

Ana, sper sa reusesc si eu de sarbatori sa ii fac niste poze si sa le pun pe net. Faza este ca nu prea reusesc. Cum vede aparatul cum e calare pe noi si trebuie sa puna ea mana pe el. Sa ii aratam fiecare poza dupa ce o facem ca sa se distreze si ea putin, ce mai e jale mare cand ne apucam de facut poze.

Cybip, tipaaaaam, asta facem mai toata ziua. Avem timpanele ferfelita pentru ca nu ne conformam sa facem tot ce vrea domnisoara. Asa ca Pufymic, Alesio nu e singurul cu istericale.
In rest suntem bine, dar ca ne mai chinuie maselutele din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

am ajuns la capitolul vizionare poze... cat m-o lasa printisorul...
danyce, jos palaria! esti maestra! si alma e cea mai dulce romancuta olandeza !

naty, sa-ti traiasca minunea... dupa ea, cel mai simpatic in poze e bunicul (cred ca ti-am mai spus)... imi plac mult tablourile tale!...

cybip, e minunat c-a reusit sa doarma singurica in camera! Ce copii cuminti avem! cat despre pasiune pt. oale si sertare de bucatarie, alex e primul! e mult mai interesant sa scoata pliculete de ceai, farfurii sau capace decat orice altceva... am ajuns de am lipit toate sertarele cu banda adeziva!!!

aissa, cum a fost la dr? ce face ale?

pufymic, eu am luat supliment de magneziu in perioada cu stress mai mult si chiar m-a ajutat! Iti doresc din toata inima sa te linistesti! Sunt sigura ca D-zeu le va randui pe toate in asa fel, incat sa fie cel mai bine pentru voi! De la noi un pupic apasat cu muuuuuuuuulta energie pozitiva!

Alex e bine, mititelul... e vesel si pus mereu pe sotii mi-e drag de nu mai pot! As mai vrea un pui mic sa aiba cu cine se juca, cu cine complota si tati asta nu vrea deloc... acum i-am prelungit termenul de gandire pt ca incep munca in ianuarie... sa vezi nebunie cu bona... sanatosi sa fim ca le-om duce bucurosi pe toate...

lilia, ma bucur c-ai mai dat pe aici... chiar ma gadeam la voi... multi pupici ameliei si sa-i aduca mosu' ce vrea ea!!!

andora, stai linistita c-o sa mai faca gogo muuuulte vanatai de-acum! alex e campion la asa ceva, mai ales ca, de vreo 2 zile, exerseaza mersul pe varfuri: una doua se dezechilibreaza! Oricum e perseverent, nu renunta...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor ca va interesati de noi. Am fost la dr si a ascultat-o la plamani fara sa se auda nimic, s-a uitat in gat, nu e rosu, in concluzie deocamdata nu ii dau nimic ca nu am ce, a zis doar sa insist cu pompa si ser. In schimb mi-a dat lactuloza pentru constipatie si peritol ca sa o mai linisteasca la dinti si sa pape. O sa ma uit sa vad ce zice la peritolul asta ca parca am "auzit" discutii despre el si nu mai stiu cum e. Mi-a dat si un ospamox sa il am in caz ca face febra....
Ale e vesela, a mancat binisor, doar stranuta si se infunda la orizontala. Sper sa fie doar o raceala usoara si sa nu evolueze. Nu ne-a zis sa nu iesim afara sau alte chestii... O sa vedem cum merge in continuare.
Pufy si cine mai are pompa aia minune. Am vrut si eu sa dau comanda, am completat tot si cand dau "trimite" apare "the page cannot be displayed". Am tot dat de cateva ori, poate ma pomenesc cu 10 pompe. Vroiam sa va itnreb daca ati patit asa si daca ati comandat pe internet (din ro) cam in cat timp a venit?
Cat despre inclinat patul ea se tot rasuceste si cred ca mai rau ma complic dar o sa incerc.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

pufy, welcomme to the club! Si Stefan urla si tzipa din toti rarunchii daca nu facem cum vrea el...si eu il las linistit sa-si faca numarul daca consider ca nu are voie ceea ce vrea, binenteles ca ma straduiesc sa-i explic de ce sau sa-l prostesc cu alceva desi nu-mi reuseste niciodata.....

aissa si Stefan a racit in vara cateva zile cu mucisori transparenti si cateva stranuturi, a scapat fara febra sau tuse, eu i-am dat nurofen 3 zile.Sa scapati doar cu atata si sa nu ajungeti la antibiotic!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

aissa-bine ca nu are nimic grav. nici a mea nu mai mananca- dupa ce i-a fost rau a mancat o zi si pe orma pauza. da eu zic ca e de la dintii care-i ies...

acu' c ai-a trecut ei, m-a lovit ieri pe mine si azi pe barbat...se pare ca circula un enterovirus pe aici.

m-am uita si eu cu Lia la cateva poze cu Alma. ...mai mult n-am apucat din motive de inamic ...
pufy-n-ai ce face. doar sa cedezi sau sa-l lasi sa urle. eu ma urc deja pe pereti cand urla amndoi pe doua voci.

si sa vezi ce face Lia-cand plange Liam isi acopera urechile si clatina din cap...dar cand o apuca pe ea e ok.

va las ca mi-am adus aminte ca am uitat sa ma mandresc mamicilor de noiembrie cu gigantul meu de 4500 si 53 cm-si cand ma gandesc ce piticuta era Lia...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anamari, pupici "gigantului" cel scump si "micutei"Lia.
Aissa,speram si noi ca Ale sa aiba doar o raceala usoara. Insanatosire grabnica!
Pufy, acum sa nu iti inchipui ca Alma bea cafea sau papa zat in mod obisnuit. Ideea e ca ea are o pasiune mai nou pt lada de gunoi si scoate tot ce nimereste daca uitam, eu sau sotul, sa schimbam sacul cand e umplut doar pana la jumatate.Iar aiuritul de sotul meu o pozeaza pe Alma cand o prinde cu mata-n sac. Mda, probabil ca daca am lega-o pe Alma de ceva ca pe un catel nu ar face nici o boacana.
Cybip, poza cu hartiile era facuta inainte sa blochez eu sertarele. De fapt, chiar aceea a fost ultima picatura din pahar care m-a determinat sa blochez totul in calea ei (o sa incerc sa fac aceeasi operatiune si cu lada de gunoi).
Naty, faine pozele cu Dodolina ta. Marjolein are cu 2 luni si jumatate mai mult ca Alma, adica 1 an, 4 luni si 2 saptamani.
Cu urlatul, si noi am avut aceleasi probleme ca restul mamicilor, dar s-au cam rezolvat de la sine.
Noapte buna tuturor!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

elyanne am vazut pozele cu Elena!in masinutza noua!E super!!super!! mie mi-e asa de draga!

Eu anul asta pun pe brad un ornament in care lipesc poza cu Stefan de anul asta, si in fiecare an voi face la fel

Va pup...am plecat si eu la nani!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput