Minunatii din aug-sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

salutare si pupici la toata lumea.

aissa incearca si pe RECLAMA MASCATA sa faci comanda la pompita.
eu am facut comanda pe net si primesti pompita in urma telefonului (dat de catre firma) pentru confirmarea comenzi.Costa 400 000 lei.EU SUNT SUPER MULTUMITA DE EA....MAI PLANGE DANNY UNEORI DAR.....DOARME TOATA NOAPTEA FARA PROBLEME.

va lasam...poate a-ti observat:detin una bucata baiat zapacit in brate cu miscotei undeva....

va citim,multumim ptr urari,suntem alaturi de voi......dar nu mai ajungem sa si scriem.....pupici dulci la toata lumea

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna noaptea fetelor... sunt nebuna la ora asta pe DC, dar sunt in mijlocul curateniei in bucatarie si fac o pauza
Ellen eu tot multumesc celei care a modificat lista
Naty m-am uitat la toate pozele si nu pot spune decat: Dodolina dulce foc manca-o-ar mama pe ea , mamica super frumoasa si bunici faini de tot, iar de tablouri ce sa mai zic.... intr-unul e portretul tau? Si mai odihneste-te mai ca visele urate de acolo vin... cred ca de aia fug eu in somn de criminali in serie sapt asta Despre manusi - noua ne plac.. asa ca le purtam cu incredere
Aissa ma bucur ca Ale nu are nimic rau, sper sa nu mai fie infundata ca e tare rau cu somnul...
Nature pupic pentru Mimi - cum a fost la petrecere? Mai-mai, eu acum am vazut abia ce iepuras scump ati avut la 1 anisor
Danyce deci zat era... si a avut efecte insomniace?
Ana ce bine ca mananca Stefan! Mai noi afara iesim cam pe la 11/12 si stam pana pe la 13/14 maxim. Pledulet nu i-am pus ca si l-ar trage, am observat ca piciorusele sunt mai recisoare cu o pereche de cizmulite (noi) dar caldute cu ghetutele vechi... asa ca o soseta-n plus si asta e.... Seara mai iesim dar dupa vreo 20 min intram in magazin si la intoarcere tot asa... sau maxim o ora daca stam afara...
Pufy citeam si eu pe la un subiect cu copii mai mari de istericale.... cica pana la 3 ani e tot probabil ... insa eu zic ca-i trece daca nu va aratati afectati si ii cnalizati atentia catre.... ce-l intereseaza pe el
Cybip chiar ca e un mare pas inainte dormitul separat felictari!!! Merci de incurajari, dar mi-a ramas in minte cum a cazut Yasmeen de masa de sticla
Ionella mare dreptate ai cu vanataile.. iaca am mai facut una in obrazul drept seara asta, nu's ce scapase pe sub masa si a dat cu capul de un scaun . Hei, bafta la convins taticul ! Daca ai nevoie de ajutor facem lobby
Anamari felicitari voinicului de Liam si sanatate multa voua
Vroiam sa va intreb dar nu radeti de mine.. Bebeii vostri au tendinta sa "experimenteze" stiluri aiurite de mers? A mea dupa ce se satura de mers cu spatele incepe sa se invarta si apoi topaie apoi o ia pe varfuri apoi se lasa pe cate-un picior, iar cand sta pe loc n-are stare, se tot calca cu varful unui picior peste celalalt... De aia a si cazut ultimele 2 seri
Gata, sa n-o mai critic, s-o si laud. Azi am intrat intr-un magazin sa casc gura la haine, am lasat-o la 10m de mine in carut ca manca pufuleti, alta mamica a pus carutul langa ea sa se intretina maimuticile, a mea a intrebat-o "papa?" si a bagat mana in punga si i-a dat pufuleti. Ea mereu ne da sa papam dar m-a mirat repeziciunea "actiunii" fata de bebele strain. In schimb era sa o zgarie pe fata pe nepotica de 1 a n si 10 luni a femeii de serviciu de pe scara ca nu-i da mancarea ei
Va pup si ma intorc la bucatarie.. nu stiu ce fac maine...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Daniver am reusit aseara si am facut comanda la Overland, toata noapta m-am gandit ca ce bine era daca o aveam deja.
Nu stiu ce sa zic, azi noapte a dormit mititica dar mucii s-au ingrosat rau de tot, si s-a tot inecat si a si tusit sec, dar de la inecat... Am incercat eu pe la 2 si i-am pus o seringa de ser si i-am dat si un fas cu Marimer, am incercat eu sa trag si cu pompa, dar e ceva gros acolo in nas si nu am vrut sa o sperii.
Aseara dr a zis ca probabil are un inceput de polipi si se strang mucii acolo si de aia stau "sus" nu curg si nu ii pot trage. Of, de mi-ar veni repede pompa aia...
Cand se trezeste....o sa vad ca am niste fluimucil cred ca ii dau niste din ala ca sa mai inmoaie un pic uratii aia...
Hai ca v-am impuiat capul cu mucii nostri dar sunt asa de suparata

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Aissa nu ne impui capul deloc sa stii , vrem sa se faca Ale bine pana vine Mosu' cel tarziu ... Deci acum sunt grosi mucii? Nu are efect daca o dai pe piept cu unguent din acela mentolat? Oricum sper sa vina pompita rapid fiindca e fff eficienta am auzit
Eu acum ma dezmeticesc, m-am culcat la 6 ca nebuna dar nu ma plang, era unul din visele mele sa ma marit ca sa-mi programez "activitatile domestice" cum vreau eu . Azi vine tata sa mai stea cu Gogo vreo ora si eu pot sa-mi fac damblaua cu ucratenia... acum cat mai am chef
Va pupic si sper sa nu aud decat vesti bune despre voi si bebei

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata si de la noi!

Aissa imi pare rau sa aud ca tot greu a trecut si noaptea asta....lasa ca vine pompita azi si scapa Ale de muci si atunci sa vezi somnic linistit!

Andora unguent din acela mentolat(Vapo Rub parca se numeste) am cuparat eu cand a fost Alesio bolnav dar cand am citit prospectul nu l-am mai facut, ca cica nu e recomandat copiilor sub 2(sau3?) ani (nu mai stiu exact, dar ma uit mai tarziu si va zic sigur dc. intereseaza pe cineva)!Deci oricum nu o poate face pe Ale....pana mai creste...

Anamari felicitari pentru Liam cel voinicel!Chiar ca e marisor! si pe Lia cea cumintica!

Cybip felicitari si voua pentru dormitul separat!Si noi vrem sa facem chestia asta dar la primavara ca acum e prea frig(nu sunt bine izolate ferestrele)....

Danyce clar nu-mi inchipuiam ca papa Alama zat sau cafea in mod normal, insa asa aveam impresia ca arata "pamantul" acela imprastiat in jurul ei ca zatul de cafea....mai ales ca se vedea si cosul de gunoi in apropiere....si nici un ghiveci cu flori....

Patricia cum a fost la petrecere?Ilincai i-a placut?

Naty am vazut si eu pozele cu frumoasa ta!E tare, tare dulce!

Ionella si eu ma gandeam sa imi fac niste analize de sange sa vad ce carente am(dupa atata alaptat ...) si dc e cazul voi lua ceva Mg, vitamine, ce trebuie....oricum intai sa termin nenorocitul asta de tratament!

Referitor la iesitul afara noi stam cam 30 min-1 ora . Iar manusile le tine pe manute fara nici o problema.

Eu iarasi am cazut azi-noapte! Si de data asta nici nu stiu cum s-a intamplat, cert e ca m-am lovit la cap(de dulap).....offff.....mai am 3 zile de tratament! De-abia astept sa termin cu el ca nu mai pot!Noroc ca nici de data asta nu era Alesio la mine in brate....se vede treaba ca-l pazesc ingerasii bine!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

fetelor.
Ale a mea deja doarme din nou, a mancat, a baut si suc si fluimucil inainte sa adoarma, in continuare e vesela si imi face curat in sertare, pupa mama de fata harnica.
Speram sa trecem cat mai repede de faza asta ca altfel nu mai vine mosul de frica s anu ia raceala de la noi

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Aissa
Pufy mai tu chiar vrei sa iei bataita cu cazaturile astea Nenea dr ce zice? Dar tu nu ai cu cine sa-l mai lasi pe Alesio si sa te odihnesti?
Unguent din acela mentolat eu i-am dat cu unul romanesc, chiar o sa ma uit iar pe prospect sa vad ce scrie....

SARBATORIFERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

buna, fetelor!

anamari, sa-ti traiasca micul urias! Chiar ca e voinicel! Sa fie sanatos si cuminte! Va admir pe toate care aveti de la 2 copii in sus... mie cu unul singur mi se pare tare greu uneori...

pufymic, pt ce faci tratament, cumva din cauza intarcatului? Si cumva ametelile astea sunt vreo reactie adversa la medicament? Oricum iti doresc sa depasesti toate momentele grele si sa-ti dea D-zeu sanatate si putere sa realizezi tot ce ti-ai propus!

mai stiti ceva de danina? dar de timea?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by Naty

Am vazut si poze cu vizigotul cel frumusel. M-au impresionat cele in care dormea in brate la mami a lui.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Multumim de aprecieri, Raluca! Din pacate momentele in care flacaul cel viteaz doarme in brate la mami sunt din ce in ce mai rare....Incep sa-mi inteleg parintii care-mi spun ca le e dor de noi (de mine si de fratele meu) cand eram mici. Nu va e dor de plimbarile in marsupiu? Eu l-am dat cuiva zilele astea si tare mi s-a frant inimioara cand mi-am adus aminte ce bine ne era la amandoi cand ieseam undeva cu marsupiul....hehe ce vremuri.

Mda, vin sarbatorile si Miruna cade in borcanu cu melancolie. Lasa ca acusi se trezeste Energizer si imi trece....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Pufy, si noi ne confruntam cu istericale. Dar se produc numai cand mami cea nesimtita vrea sa lucreze la comp sau sa faca ceva la bucatarie stand intr-un loc (ca daca trebaluiesc mishunand pe acolo nu e bai). In fine, se pune, frate, si urla intr-un hal de mi=e rusine de vecini. Am si numa vecini pensionari, ca daca nu ar fi asa l-as lasa sa urle intr-o dimineata pana s-ar satura. Dar si asta e o chestie, ca am incercat-o, si din urlat a dat in vomitat. Eu de regula adopt calea de mijloc: nu il pot lasa sa urle din motivele enuntate mai sus dar nici in brate nu il iau, stam impreuna pe podea si ne facem de lucru poate uita ca nu am voie sa fac altceva.

Raluca, grea problema cu manutzele inghetate. Cand e in carut ii mai trag manecile catre palme. Cand suntem fara carut il mai tin eu de o manutza, mai se joaca cu cealalta si nu ingheata f tare. Si Meme a Elianei la fel face.

Aissa, sper sa treaca repede repejor muceala si sa va prinda Moshu sanatosi pe langa brad!

Va pupam caci, cum ziceam, se trezeste Energizer

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput