Minunatii din aug-sept-oct 2004
Raspunsuri - Pagina 6
Mada spune:
daca puteti uitati-va pe b1 tv acum
e vorb de legea noua privind indemnizatiile
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Naty spune:
Multumesc de aprecieri Andora, Ionella, Danyce, Pufy. Cred ca va referiti la tablourile din casa alor mei - vreau sa va zic ca majoritatea sunt pictate de tata in tinerete. Desi nu asta ii e meseria, are talent la pictura. De cand a imbatranit s-a lenevit insa si nu a mai pictat nimic.
Aissa sanatate multa lui Ale! Ai incercat cu Karvol? Ioanei i-a facut tare bine.
Pufy ai grija de tine! Fa-ti niste analize, cred ca ai vreo carenta de ceva, probabil de la alaptat! Sau o fi reactie la Biocriptin?
Mina si mie mi-e dor de etapele cu Ioana mica. Eu am imprumutat acum cateva zile cantarul unei prietene si mi-am adus aminte cu mare drag de fetisoara ei fericita cand o cantaream (inainte si dupa fiecare masa, ca o mama obsedata ce eram, sa vad cat a supt). Era asa vesela cand auzea bip-ul cantarului!
Dodona e acum la serbare de Craciun la birou la bunicul (din partea lui tati). Sunt tare curioasa cum reactioneaza, sper ca nu se sperie de Mos. Oricum, l-am trimis si pe Octavian cu ea, ca sa o ia repede de acolo in caz de urlete disperate.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
aissa spune:
Maine vine pompa m-au sunat si au zis ca abia maine au pe cineva in zona mea. Asa ca mai am o noapte de trecut si apoi sper sa ne ajute si aspiratorul.
Naty o sa incerc si karvol, am cerut aseara la farmacie si nu stia boamba aia unde l-a pus dar eu nu sunt asa incantata de el. Am folosit asta iarna si nu a avut nici un efect.
Mina iti inteleg melancolia, mai ales ca Ale nu vrea deloc sa doarma in brate, daca o punem la noi in pat se joaca, se ridica dar nu se culca neam. Nici leganata nu vrea, ma impinge daca o tin culcata, vrea in brate la verticala doar, sa o plimbi in casa unde vrea ea. Ma gandesc ca peste vreo 2 ani ajung la emisunea aia de la Prima, radeam cu Tony duminica trecuta de Alexandra aia mica...tare mi-e ca ma paste asa un rasfat din ala. Ma si gandeam la sotul meu ca se va duce sa o ia de la gradinita si va face un ocol prin Pantelimon la indicatiile printesei
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
ellen spune:
Aissa, multa sanatate micutei si sa se faca repede bine ca sa nu ii fie frica mosului sa ajunga la voi
Pufymic, si sa se termine odata tratamentul asta. Multa sanatate.
Anamari, felicitari pentru micutul Liam.
CRISMIR spune:
CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI 2006!
Fetelor multi de la noi,sanatate la puii bolnaviori si distractie placuta de sarbatori!
Ioana,sa sti ca si Robert avea crize de isterie,dar brusc de o saptamana i-au trecut...eu cand face asa nu il bag in seama,si renunta sa mai tipe singurel...e,uneori tine faza alteori nu...dar cred ca ,cu timpul,cand cresc le trec "piticutii" astia.... si multa sanatate!
si multa sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
danyce spune:
quote:
Originally posted by aissa
Nici leganata nu vrea, ma impinge daca o tin culcata, vrea in brate la verticala doar, sa o plimbi in casa unde vrea ea.
Cristina si Ale
Cristina(Aissa) asta e rasfat à la Alma ca si ea la fel procedeaza. Eu am gasit o metoda mai "spartana" de a o culca, ca toate solutiile gasite de mine au esuat. O pun in patututl ei dupa baita si dupa sticluta ei cu lapte (eventual dupa inca un scutec schimbat, cand e cazul), o las sa maraie ea vreo 5-10 minute ca dupa cel mult 10 minute adoarme sigur.De ce am ales metoda asta?Pai incercam si eu ca tine sa o tot adorm, iar daca incercam sa-i spun sau sa-i citesc povesti inainte de culcare, ii starneam doar interesul si participa si ea la povestit cat o tinea gurita ei.Eu terminam cartea cu povesti si ea era inca treaza, in schimb eu dadeam semne de a adormiI-am pus si muzica intr-o vreme, dar nu am rezolvat iar nimic ca pe ea o apuca dansul si lalaitul.Dupa indelungi consultari cu al meu sot, am ales sa o punem pur si simplu in patut intre orele 20.30/21.00, sa o lasam sa adoarma, in ciuda protestelor, iar dupa vreo 20 min. sa mergem sa o invelim iar, daca e cazul (in sac de dormit nu vrea si uneori se mai ridica in picioare si normal ca nu stie sa se inveleasca inapoi).
Ca tot intrebati de iesit afara, noi iesim in toate zilele in care nu ploua, cel putin o data pe zi:plimbarea mai mare intre 11/15 (vreo 2 ore) si pe la 17 mai iesim uneori putin, eventual pana pe la supermarket.Pe Alma o imbrac in ciorapei grosi, pantaloni grosi captusiti , ii mai dau o pereche de sosetute, ghetutele, body cu maneca lunga, tricou cu maneca lunga sau pullover (in fct de temp de afara) si una din gecutele ei (grosimea gecutei depinde iar de frigul de afara).In fustite sau rochite o imbrac doar cand mergem undeva si nu iese afara (adica atunci cand din casa intra direct in masina si apoi iar in casa).Oricum, aici nu e niciodata asa de frig ca in Romania iarna.
Azi vom avea o tentativa de facut fursecuri (Alma si cu mine). Sunt curioasa ce va face cu ustensilele ei, pe unde va lipi coca (ca saptamana trecuta i-am facut mamaliguta si toata era o mamaliga la finalul mesei:pe par, in urechi, pe fata, pe pantaloni, pe ghete-normal ca a aterizat in baie la final).
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Ioana, multa sanatate!Du-te repede sa-ti faci analizele pt a afla daca si ce carente ai. Eu am avut o anemie destul de accentuata acum vreo 7 ani si tot asa am reactionat la inceput (cazaturi), in final am ajuns chiar in perfuzii, ceea ce sigur nu-ti doresc. Sper ca in cazul tau sa fie doar o reactie adversa la tratamentul cu Biocriptin.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
CRISMIR inteleg ca nu mai intri in zilele urmatoare asa c aiti urez si eu Craciun fericit si La multi ani!
Danyce....Ale a mea e cuminte, ea se culca singura in pat. Eu o pun acolo, daca e somnoroasa adoarme direct, daca nu isi canta, numara porcii (am o manusa de baie de la Avon care la degete are capete de purcei si daca nu roade la porcii aia si mereu tine unul in mana), iar daca chiar nu ii e somn se ridica in picioare, arunca suzeta, isi ia biberonul de pe noptiera (unde nu stiam ca poate ajunge pana nu am gasit apa in pat) si ne tot ducem , o asezam, ii "spunem" piticii de pe perete..si adoarme. Faza cu leganatul intervine la crizele de plans care o scoala noaptea din somn si cand as vrea sa o legan sa o culc la loc. Si atunci incepe cu plimbarea la baie, sa vada lumina, verificam usa daca e pus lantul... si altele asemenea.
Dar regula la noi ramane cu adormitul singurica! Fara proteste.
Cristina si Ale
lorena_andreianu spune:
Craciun Fericit, fetelor!
Pupici din partea noastra la toate mamicile de aug-sep-oct 2004 si puii lor!
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
ellen spune:
Crismir, Sarbatori fericite si un an nou fericit si plin de realizari.
Ce bine ca adorm micutele usor, felicitari si sa o tineti tot asa. La noi e chinul dupa lume pana o adormim. Am incercat si sa o las singura sa adoarma dar face tare, tare urat si in plus apoi nu mai vroia sa mai intre in dormitor. Cum vedea ca intram in dormitor cum incepea urlatul, asa ca am renuntat si acum ma chinui sa o adorm in pat la noi si apoi o mult in patutul ei. Dehhh, am incercat multe metode, dar separe ca nici una nu a dat roade la mandrulita mea. Dar nu am renuntat ca sunt perseverenta, tre sa gasim noi o metoda pana la urma care sa i se potrivesca si ei...poate nu o sa raman doar cu speranta.