Minunatii din aug-sept-oct 2004
Raspunsuri - Pagina 7
Naty spune:
Cateva pozici mai vechi (octombrie) dar puse azi puteti vedea
aici
Si alte poze proaspete aici
asta si urmatoarea sunt facute azi dimineata cand m-a vazut pe mine ca plec si si-a pus si ea caciula, desi ea ramanea acasa.
iar asta si urmatoarea sunt de la serbarea de la biroul bunicului.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ellen spune:
Naty, hehe ce frumoasa e micuta Io. Si cum s-a pregatit ea de plecare. Scumpica foc.
Lorena, Craciun fericit!
ana_a spune:
Salut!
Vorbiti pe aici de cum adorm copii vostri? Hm...pai cu Stefan am rezolvat destul de usor...incet incet, cu treaba buna adoarme singur dupa ce stau cu el sa-si bea cerealu cu lapte, sa fiu sigura ca nu adoarme inainte, apoi ii dau o sticla cu apa plata, si pupici muuulti si dragaleli de noapte buna, si ies din camera. Uneori se mai maraie, se mai foieste, dar fff rar mai plange, daca plange, clar ca ceva nu e ok, ori ii este sete, ori il trece kk ori prea cald...ori mai vrea pupaturi si dragaleli El doarme mai nou cu doi catelusi de plus si o perinitza, ii tine sub bratz, ii ia in brate...numai el stie
La amiaza e si mai simplu, doar ii dau ceai si ies din camera, binenteles nu cumva sa uitam catelusii pe jos...isi mai ia uneori cu el si o minge sau o masinutza sau chiar si telul sau strecuratoarea de la bucatarie
aissa, sa ne spui cum e pompa, daca te va ajuta!Multa sanatate lui Ale...si sa stii ca suntem aici sa te ascultam!Eu stiu cat este de bine, sa ai cu-i sa te plangi la nevoie!Pupici de la noi!
Ioana, sper sa fie doar reactia de la medicament si sa scapi repede!Musai sa faci niste analize la laborator!
Naty am vazut Dodolina gata de plecare!Si celelalte poze!
Eu azi l-am lasat pe Stefan cu soacra, am dat fuga sa-mi rezolv niste probleme prin oras...si pe la 12 cica la scos afara, imbracat cu hainele de stat in casa peste care a tras costumul de fash...toate bune...dar nu stiu cum de nu ia trecut prin cap sa-i mai de-a o bluza peste un body cu maneca lunga si ala subtire... noroc ca avea totusi o vestutza in spate...si bine ca sigur nu la tinut mult...
Ma enerveaza chestia asta, ca daca nu-l imbraca calumea mai bine sa-l tina in casa In fine...m-am descarcat si eu...Nu-s suparata pe ea, doar ofticata ca uneori am impresia ca nu o duce mintea mai mult decat il duce pe sotul meu care la tinut tot asa cu un body gen roling pe gat pentru ca nu a gasit un body tip maieu sa prinda pampersul copilului si peste ala alta bluza gen hanorac...
Noi tinem manusile in manutze si avem manutzele calde cand intram in casa
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!
andora spune:
Salutare din nou si
SARBATORI PLINE DE IUBIRE SI LINISTE TUTUROR!
Vroiam sa zic ca m-am uitat si eu la pozele Ralucai si e taaare dulce Dodolina ei, cum isi pune ea caciulita sa plece pa si cum arata ea ocu ..hihi, am vazut-o si cum plimba carutul (la Favorit, nu?) si bradutul...
M-am uitat si la uguentul acela de masat pieptutul, ii zice Pulmex Baby (daca mai intereseaza ) si se da bebeilor peste 6 luni de 2ori/zi in raceli/bronsite/tuse. La noi a avut efect
Ana hehhe, cu soacrele astea e subiect tabu imbracatul/mancatul/dragalitul, eu nu mai indraznesc sa-i zic nimic direct, ci numai prin sot...
Va pupic !
PS: Voi faceti ceva "festiv" de mancare bebeilor de Craciun?
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
ana_a spune:
oh..stiam ca am uitat ceva, da, andora, si noi am folosit acel unguent cu extract de of ca imi scapa numele plantei aleia si noua ne-a fost de mare ajutor!!
Editez eu raspunsul cand imi aduc aminte cum se numeste planta...am mariii probleme cu memoria...si unguentul e in camera unde acum doarme juniorul
EUCALIPT mama ei de memorie...sper sa nu zic prostii, da e super bun, se poate aissa sa faci si in camera cu esentza de eucalipt un aer racoritor si o ajuta mult sa respire!
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!
andora spune:
Ana , eucalipt, rosmarin, balsam de Peru OOps, m-ai intrecut
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
ana_a spune:
da, ala e...mi-am amintit imediat dupa ce am dat trimite...
dar pe Stefan tare greu l-am dat pe piept ca se gadilaaaa haha...dar am reusit, si eu zic, musai ridicata un pic in sus fie pe perina fie cu ceva sub saltea!La noi a functionat, si a fost la indicatiile medicului
poze
Naty spune:
Multumim de aprecieri.
Da Andora la Favorit..
Si eu ma intrebam acelasi lucru, daca sa-i fac ceva special de Craciun si ce anume.
Ana aoleu, nu vorbi de lucruri sfinte ca acusi imi aduc aminte iar de toate gafele soacra-mi. Uneori ma si intreb cum Dumnezeu a crescut un copil, ca parca e pe alta lume.
La tatici e de inteles oarecum, nu au experienta si, oricum, toti barbatii sunt, dupa mine, mai naetenti (ma rog, pana la o limita e de inteles, de pilda cand gasesc cupilu scurmand in gunoi in timp ce tati se uita linistit la Tv nu mai inteleg!), dar la soacre ...
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
aissa spune:
Salteaua am inclinat-o de aseara, dar bineinteles ca s-a si sucit de cateva ori de dormea cu picioarele in sus. Despre pompa va dau sigur detalii ca si eu sunt foarte curioasa. Tipa care m-a sunat a zis ca se poate folosi de la 0 luni si ca e foarte eficienta. Eu oricum cu asta de mana nu scot mai nimic, nici nu sta Ale dar nici nu iese mare lucru.
Oricum, ma bucur ca Ale papa, ba chiar a mancat azi neasteptat de bine, mai ales ca papica (piure cu ficat) nu e printre favoritele ei, si a dormit 2 ore, chiar daca spre final se infundase iar si sforaia . Acum il asteptam pe tati sa ne aduca cumparaturile si brad! Nu mai am rabdare, abia astept sa vad toate in casa si sa ma apuc de carnati si sper din suflet sa rezolvam cu tratamentul recomandat iar daca nu da semne de imbunatatire mergem din nou la dr. Acum danseaza (ca ascultam itsybitsy), a mancat vreo 2 cutii (una de la nurofen si alta de la calciu) si imi scoate cablul din televizor.
PS: am vazut-o si eu pe Ioana lui Naty gata de "plecare"
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
ana_a spune:
Haha Naty...nu am vrut sa aduc vorba dar...eu ce sa zic...mai bine tac ca nu v-am spus ce cadou am primit eu de la soacra de Craciun...adicatelea GATESTE ea pentru noi, de la sarmale la aperitive, rulade cu nu stiu ce si salate de te miri ce feluri asa ca eu m-am scos...merge tati dupa ele in ajun, cozonaci, prajituri, ciorba acra si friptura...mmmm si nu ca sa o laud dar e o bucatareasa pe cinste, in stil unguresc, sa o tie Dumnezeu sanatoasa ca incet incet poate reusesc sa o invatz cum sa faca cu Stefan, cum sa-i dea neste ceai sau apa daca ii este sete, cum sa-l imbrace si alte dalea
No sa nu va suparati ca am fost cam off topic dar era MUSAI sa scriu ceva daca tot mi-am editat semnatura sa vad si eu cum arata
poze
Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat si cu muuulta caldura in inimile tuturor! Sa aveti Sarbatori fericite!!!