Minunatii din aug-sept-oct 2004
Raspunsuri - Pagina 8

aissa spune:
Flishcoiul ala sa il explici la regionalisme!
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

pufymic spune:
Raluca e taaaaaaaaare dulce Dodolina ta!E tare shoada cum se uita ea la bradut de dupa fotoliu
!
Mirela, Lorena Sarbatori fericite si voua si fie ca anul care vine sa va aduca tot ce va doriti!
Aissa lasa ca trece si noaptea asta, si de maine ati scapat de chinul mucilor!
Acum am vb cu Cali si de maine nu mai merge la lucru. Menny e neastamparat(ca majoritatea puilor de pe aici), ea are colul putin scurtat dar inchis(29/30 de sapt), si face trat cu Gravibinon.
Bebelina din burtica e bine, miscareata.
Si va transmite la toate mamicile Sarbatori fericite, si la toti piticii multa sanatate!
Ma duc sa-mi culc urlatorul ca nu mai poate de somn!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

ana_a spune:
quote:
Originally posted by aissa
Cristina siAle
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

No am plecat si eu...ca ma asteapta cu mareee drag bucataria

poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

sanziana72 spune:
Va pierduseram urma! Multumesc Ionela ca ne-ai pus pe drumul cel bun.
Am mai pus niste poze noi mai jos daca vreti sa le vedeti.
Fiica-mea nu se repede la aparat, ci dimpotriva, incepe sa pozeze! Am zis ca o fac fotomodel, desi cu cat urla la imbracat nu o vad prea bine.
De vreo saptamana suntem in perioada de intarcare. Dupa ce initial a refuzat orice lapte (desi pana atunci il lua si in biberon), de vreo zi-doua a revenit la ganduri mai bune si l-a luat. Probabil ca ii era foame.
In schimb pe mine ma doare un san si pare sa fie un mic nodul. Ii tin stransi ca mi-e frica sa nu se umple iar. Voi cum ati facut ?
Sarbatori pline de lumina si caldura alaturi de cei dragi.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by ana_aquote:
Originally posted by aissa
Cristina siAle
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of Godflishcoiul = un fel de fluier, da nu te cred ca nu stiai
No am plecat si eu...ca ma asteapta cu mareee drag bucatariaAna, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat
si cu muuulta caldura in inimile tuturor!
Sa aveti Sarbatori fericite!!!
pe bune ca nici eu nu stiam!...
imi sunteti tare dragi cum vorbiti voi cu regionalisme... si pufymic cu "shoada"... sa nu va suparati c-am zis

Ionela

ALEX cantaretul

danyce spune:
quote:
Originally posted by Naty
ma rog, pana la o limita e de inteles, de pilda cand gasesc cupilu scurmand in gunoi in timp ce tati se uita linistit la Tv nu mai inteleg!...Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Da, Raluca, asta nu o inteleg nici eu la noi. In plus, al nostru tati zapacit o mai si pozeaza in actiune

Ana_a, nu mi-o imprumuti si mie pe soacra ta?Ca a mea vine doar sa pape

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Naty spune:
Pufy pup-o pe Cali din partea noastra. Dar ce, are probleme de ia Gravibinon? Eu stiam ca e foarte tare,se ia numai in caz de contractii super puternice.
Vroiam sa va intreb ceva - stiti pe cineva al carui bebe sa fi avut intoleranta la lactoza? Prietena mea e disperata, baietelul ei de 3 luni se simte tare rau , mananca putin de tot, nu ia in greutate, urla intr-una (odata 13 ore non - stop), acum e a doua oara internata cu el in decurs de o luna, caci de ieri dupa masa pana azi nu a mancat si baut nimic. Cica ar fi vorba de intoleranta la lactoza, dar ea e tare suspicioasa crede ca bebe are ceva mai grav. Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty spune:
quote:
Originally posted by danycequote:
ma rog, pana la o limita e de inteles, de pilda cand gasesc cupilu scurmand in gunoi in timp ce tati se uita linistit la Tv nu mai inteleg!...
Da, Raluca, asta nu o inteleg nici eu la noi. In plus, al nostru tati zapacit o mai si pozeaza in actiuneca sa-mi arate pozele cu ce a mai facut odorul
.
Ana_a, nu mi-o imprumuti si mie pe soacra ta?Ca a mea vine doar sa papede Craciun ,la bucatarie fiind antitalent (nici macar sare nu pune in mancare), in schimb la ce pomenesti tu (imbracat, hranit si dat apa la copil) nu am avut inca probleme (poate si pt ca eu ii pregatesc Almei totul cand plec de acasa, inclusiv hainute pt plimbare, puse bine la vedere pt nestiutori si insotite de biletel informativ:))).
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

pufymic spune:
Ana nu mi-o imprumuti de sarbatori pe soacra-ta?! Asa soacra sa aiba toata lumea.....
!
Nici eu nu stiam ce-i ala flishcoi!
Ionela cum sa ma supar? Si mie imi place cum suna cuvantul shod ca de aia il si folosesc
!
Sanziana eu sunt pe ultima suta de metri cu intarcatul. Am luat (si mai am 3 zile) Brocriptin ca am avut mult lapte, si abia din a 10-a zi de tratament au disparut nodulii si canalele intarite....
Am pus niste poze de ieri in Yahoo pentru cine are chef si timp sa vizioneze!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Naty spune:
quote:
Originally posted by danycequote:
ma rog, pana la o limita e de inteles, de pilda cand gasesc cupilu scurmand in gunoi in timp ce tati se uita linistit la Tv nu mai inteleg!...
Da, Raluca, asta nu o inteleg nici eu la noi. In plus, al nostru tati zapacit o mai si pozeaza in actiuneca sa-mi arate pozele cu ce a mai facut odorul
.
Si-al meu cred ca ar face poze, daca ar vedea-o ce face, doar ca nici nu se uita la ea!