Minunatii din aug-sept-oct 2004
Raspunsuri - Pagina 9

Naty spune:
Sorry, nu stiu cum am trimis un mesaj aiurea in timp ce il concepeam pe cel bun. Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty spune:
Vai ce bazuc scumpic am vazut in saniuta! Si poza "ma prostesc" e tare de tot. Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

pufymic spune:
Raluca , Danyce sunteti mortale cu barbatii vostri!....cred ca majoritatea sunt asa
!
Raluca ma intrebai de Cali. Ia Gravibinon la recomandarea medicului(are si contractii saracuta). Sper sa mai stea bebelina in burtica macar pana la 37 de sapt......
Ana vezi ce solicitata e socra-ta?A mea asteapta sa merg eu sambata sa o ajut la pregatiri!Sa nu mai zic ca de Revelion s-a anuntat ca vine cu socru-meu in Arad(adica pe la noi...) dar i-am zis la ovi ca nu am chef de tambalau la noi si s-a conformat
!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

aissa spune:
Nu il stiam Ana, nu am auzit in viata mea de flishcoi. Dar dupa ce ai scris tu m-am dus si am citit si ce imi ramasese din subiectul cu regionalismele si m-am distrat pe cinste.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

pufymic spune:
Raluca multumim ! Si lui ii place sa se prosteasca
!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

ana_a spune:
haha...mai fetelor, cu draga inima va imprumut soacra! Si pe bune ca m-am scos de data asta...de fapt, de ce sa mint, ca in fiecare an face ea treaba cu gatitul de sarbatori pentru noi, rusine sa-mi fie... dar ce bine este ... mai ales ca sotul nu are nici o treaba din care parte vine papa, sa fie pe masa! Si daca tot m-am apucat sa o laud, sa o fac pana la sfarsit, sa va mai zic ca macar de 2 ori pe saptamana ma suna de dimineatza sa-mi zica sa nu gatesc nimic ca imi aduce ea papica gata facuta si caldutza
Eu tot cu gandul la sarbatori, la fel ca Mina m-au apucat nostalgiile, mi-am adus aminte ca mi-am cunoscut sotul cam pe vremea asta, si ca tot cam pe vremea asta aveam si samburelul mic in burtica, samburel care acuma doarme dus in patutz...dar...eu mai hoatza...inca mai am parte de copil dragastos care adora sa-l tin in brate pe pieptul meu...Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!! Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat
si cu muuulta caldura in inimile tuturor!
Sa aveti Sarbatori fericite!!!

aissa spune:
Fetelor m-au sunat aia de la overland si imi aduc pompa in seara asta chiar, asa ca parca ma linistesc si eu putin, desi mi-e greu sa cred ca pun aspiratorul in functiune la noapte si Ale deja doarme acum. Dar macar stiu ca o am acolo in caz ca se ingroasa gluma.
Si ne-a luat tati un brad superb, nu stiu cum arata desfacut dar are tulpina cat piciorul meu (si asta inseamna gros nenica), nu e foarte inalt dar e super des. Abia astept sa il facem si sper sa imi iasa indoiala din suflet si sa vad fata bine sa ne putem bucura de Sarbatori.
Ma condamn ca am dat importanta partii materiale a vietii si am cam fost amarata in ultima vreme din cauza lipsurilor si acum imi arata cineva ce e cu adevarat important si anume sanatatea. Ca degeaba mi-am umplut frigiderul si am si brad si tot ce trebuie daca nu stiu fata ca e bine sanatoasa...
Cristina si Ale

sanziana72 spune:
pufymic, tare dragute pozele si foarte expresiv pustiul!
Ne incuscrim !?
Pentru sani am intrebat la farmacie daca au ceva si mi-au zis ca imi trebuie reteta de la medic. Iar medicul meu e in vacanta!
Unde ati pus brazii ca sa nu ajunga cei mici ?
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

ana_a spune:
ei aissa, ai cazut si tu in oala cu melancolie? Ei lasa ca trec si mucisorii lui Ale pana vin colindatorii! si nu mai fi suparata!
Ce bine de voi ca aveti brad...ei uite ca indata bate Craciunul la noi si ne gaseste fara brad...
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!! Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat
si cu muuulta caldura in inimile tuturor!
Sa aveti Sarbatori fericite!!!

aissa spune:
Pai Ana de ce nu ai brad? Nu luati voi sau nu ai apucat inca? Stiu multi care nu fac brad si de teama sa nu traga copilul de el. Eu nu am cum sa il fac undeva unde sa nu ajunga Ale, bradul e mare, casa mica...
A venit pompita, acum am pus la sterilizat cele doua capete si sa vedem cum facem sa scoatem teava aspiratorului din furtun ca sotul meu le-a indesat de nu mai ies
Cristina si Ale