Minunatii din aug-sept-oct 2004
Raspunsuri - Pagina 10

ana_a spune:
aissa, sunt curioasa cum decurge operatiunea de scos mucisorii cu pompa legata de aspirator!!Asteptam detalii
Pai brad inca nu am apucat sa luam...am un sot ffff ocupat in pragul sarbatorilor prin natura meseriei pe care o are...dar sper sa-si gaseasca timp si pentru bradutul nostruAna, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!! Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat
si cu muuulta caldura in inimile tuturor!
Sa aveti Sarbatori fericite!!!

pufymic spune:
Aissa ati reusit sa scoateti capatul de la aspirator? Lasa ca si dc se trezeste Ale cu muci si nu poate respira, eu zic ca si dc e noapte mai bine ii scoti mucii cu pompita si apoi macar doarme linistita
!
Ana esti o fericita cu asa soacra!A mea(e de treaba in general) parca s-a puturosit de cand e bolnava , biata de ea
(are diabet si dc ea nu mananca dulce nici pentru restul nu prea face....)!
Sanziana sotul meu a reusit sa-mi ia Brocriptin fara reteta.
Mey dar vad ca incep gagicile sa se dea la fiu-meu....nu-i rau deloc
!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

danyce spune:
Sanziana, al nostru brad e pana in tavan si desi e facut de duminica seara inca e intreg. Asta pt ca ii spun Almei mereu ca nu are voie sa traga de el (mai incearca ea sa fenteze:se face ca isi impinge cutia cu jucarii, care are roti, ca sa aiba de lucru prin jurul bradului sau pe sub brad, se uita pe furis sa vada daca e cineva cu ochii pe ea si intinde manuta la jucarii sau la fundite - la indemana ei nu am pus decat jucarii din lemn de agatat in brad, fundite de catifea si o beteala mica, vreo cateva stelute aurii din plastic, globurile de sticla si bomboanele de ciocolata fiind puse cat mai sus). O alta masura de precautie pe care ne-am luat-o sunt bolovanii decorativi din gradina soacrei
pe care i-am pus in galeata bradului, peste un strat de pamant in care ii e radacina (aici se pun brazii in ghivece mari/galeti decorative cu pamant ca sa nu se usuce asa de repede, avand in vedere ca se fac cu mult timp inainte de Craciun).Ideea e ca ii trebuie destul de multa forta cuiva sa rastoarne bradul nostru.
Aissa, fii optimista!O sa vezi ca Ale se va face bine pana la Craciun si veti avea parte de un Craciun minunat.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

anamari spune:
aissa-sanatate alexandrei
ana-vreau si eu asa o soacra...
si eu am scapat de gatit ca noi facem Craciunul la cumnata si gateste ea...
danyce-pai tati trebuie sa pazeasca pomul, nu...al nostru e pus intre canapele ca sa nu poata ajunge la el...
eu tot citesc povestile copilasilor vostrii, dar sa nu va suparati pe mine ca nu raspund intodeauna...
hai sa va povestesc si eu una de a mea...il schimb pe Liam in camera de zi, si cum domnisoara imi tot ia scutecele murdare si le examineaza am fugit repede sa le arunc in bucatarie, si l-am lasat pe bebe fara scutec...si cand ma intoc:Liam facea pipi artezian direct pe covor si Lia il admira. noroc ca s-a tinut la distanta ca altfel facea pipi pe ea.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

andora spune:
Neata ! Matinala rau sunt azi...
Aseara n-am mai ajuns la calc ca eram moarta de oboseala, am picat la datorie dupa un dush soldat cu stricarea bateriei de la baie ... Ieri m-a disperat efectiv maimutica, tocmai ma laudam ca a mea nu urla.... ba urla, si-nca rau, din motive neinsemnate pt mine dar vitale pt ea.... ma gandesc totusi ca tare mult conteaza si starea mea de spirit, ieri am fost foarte intoarsa pe dos ca s-au facut 4 ani de cand a disparut bunica-mea de acasa si-mi venea parca sa-mi iau campii.... azi am revenit la sentimente mai bune si sper sa tina
Uf, scuze ca m-am plans iar aici, va pup pe toate
Ana nici eu nu stiam de flishcoi, ma-ntreb care o fi etimologia cuvantului Wow, traiasca socrella ta
Sanziana am vazut-o pe Marina, mai e dulce fo cu palariuta aceea superba!
Pufy pupa-l si pe Alesio si pe Cali si-i tinem pumnii sa fie burticuta bine. Si eu am avut colul extrem de scurt mereu, dar totusi inchis, si stiu ca tb sa stea mult la orizontala (eu n-am "practicat" ca n-aveam stare) si daca are contractii e greu... se descurca cu Menny? Avantajul e ca o sa nasca repede Eeeei l-am vazut si pe bazuc in sanie, si cum tipa el exact ca fiica-mea concentrata cu ochii-n jos, apoi ma priveste candid sa vada reactia
Aaaa si fetelor atentie ca Ralucuta mea e prima care s-a-ntalnit cu Alesio, asa ca avem proritate
Naty nu stiu despre intoleranta la lactoza, dar incearca sa cauti pe site sau pe google, sigur o sa gasesti cazuri asemanatoare E vorba de bebica acela mic din poze pe care-l hraneai tu? Ii da lapte fara lactoza?
Aissa sa (nu) folositi sanatosi pompita ! Nu ai de ce sa te condamni ca ai vrut s ai totul dpv material de Craciun.... cred ca dac-ar depinde doar de noi sanatatea puilor n-ar sti ce e nici un stranut
Anamari, hehehe, tare Liam cu fantana aarteziana
Gata am citit tot..... Mai ati vazut ca trebuie sa mergem nu numai acum pt CIC la primarie, ci lunar? Bai dar din cate am citit pe la legislative e inca o bulibaseala si-o varza
Mda... o zi buna tuturor.... hihihi, ati vazut c-a nins si-n Bucuresti nitel?
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

anamari spune:
lunar pentru CIC-cu copilul prin zapezi? s-au prostit astia. da tot mai bine decat nimic....
andora-alesio e un scump, eu insa ma orientasem din nou spre Stefan-chiar daca nu-l cunoastem decat din poze. mai ales ca bunica gateste asa mestesugit-si sotul meu prefera bucataria ungureasca.
hai sa va mai povestesc d'ale lui Liam si ale Liei:
cu gandul pe DC ii fac fetei mele biberonul cu lapte de seara...pun frumos formula si apa in sticluta de 120ml, verific ca tetina e no.1 si incalzesc 10 secunde-sa nu fie prea cald, cand realizez ca de fapt ii pregateam biberonul lui Liam...asa ca fugi cu ea in brate, ia un biberon de 280ml, cu tetina 4 umplel cu lapte de vaca, incalzeste-l alte 30 de secunde si da-l copilei...acum poate ca i-ar fi convenit ei si formula lui frate-sau ca si asa ii fura biberoanele cand prinde ocazia si le "gusta". sau se milogeste pe langa noi cand il hranesc-ba mai ofera si prajiturele la schimb...
ieri a fost Liam mai marait si l-am pus in leagan. acum trebuie sa fiu cu ochii pe Lia sa nu-l smotoceasca bine...ii dau, desi nu prea poarta , o suzeta-il alaptasem dar parea ca inca ii e foame si tocmai pusesem biberoanele la sterilizat deci aveam de asteptat vreo 10 minute pentru supliment...Lia se duce la el tacticos, ii ia suzeta din gura si pana sa intervin eu ea era cu suzeta lui in gura si incerca sa o bage pe a ei in gura lui...
tot in leagan-lia ii ofera lui bebe marait un capac de la biberon-ca sa rontaie sa se simta mai bine...
il legan pe bebe sa dorma. Lia imi aduce paturica ei pentru bebe. dupa un minut se razgandeste si o ia inapoi...
pufy-in cate saptamani e Cali. si eu am avut contractii si col dilatat din saptaman 33 dar am rezistat eroic pana in saptamana 37-tin pumnii...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

aissa spune:
Neata fetelor! Azi noapte eram treaza pe la 2 dar mi-a fost lene sa dau drumul la calculator desi nu am dormit vreo ora jumate ca am tot ascultat la Ale.
Ce sa zic, a dormit 12 ore, de la 7 la 7, eu zic ca a respirat mai bine (avea momente cand nu se auzea si altele in care flnecaneau mucii), nu am intervenit deloc pentru ca se sperie daca incerc s aii pun ser sau sa trag ceva in somn. Dimineata cand s-a trezit Tony tocmai pleca la munca si am zis sa incercam repede pompa (avea Ale niste cruste la nara si nara care e infundata era stramtata pe interior si mai mult, probabil de la fortarea de a trage aerul). Numai ca mamaliga aia de om, desi i-a zis curierul aseara sa tina fata bine, fixa, chiar daca plange, nu a avut inima sa o imobilizeze asa ca nu pot zice mare lucru despre pompa minune. Cand incepeam sa trag ceva misca din cap asa ca mare lucru nu am scos. Ce a iesit insa era alb o substanta alba, deci nu si-au modificat culoarea in galben-verde...
Sa vedem azi cum mai este. Fug ca tocmai a golit un sertar de haine....
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

elyanne spune:
Anamari mai vreau ... "d'ale lui Liam si ale Liei". Mi-a placut...
Multa sanatate piticilor bolnaviori!
Iar am citit pe sarite si scriu pe fuga... Am terminat cu ce aveam de lucru foarte urgent... o sa fac o pauza pana dupa Craciun, dupa care o iau de la capat... Acum trebuie sa ma apuc de curatenie prin casa... azi-maine... Iar vineri seara sau sambata o sa facem si bradul... Abia astept sa o vad pe duda cum reactioneaza la impodobit... cred ca o sa fie cea mai fericita cand o sa imi insire toate cele prin casa. Acum sper sa putem tine bradul macar de Craciun... si sa nu-i vina vreo idee... sa se urce in el Cadou' pentru Meme de la Mosu' a ajuns deja... a venit mai repede pe la noi... si inca mai e interesant... nu pentru mult timp...
Va spun de pe acum ... ca nu stiu daca mai am timp sa intru... Sa aveti un Craciun fericit alaturi de familie, prieteni... de cei dragi.

pufymic spune:
Buna dimineata si de la noi!
Elyanne si voi sa aveti un Craciun minunat si un An Nou plin de tot ce va doriti!(in cazul in care nu mai intri pana atunci)!
Anamari m-am distrat la culme citind despre Lia si Liam!Doamne ce scumpi sunt impreuna mititeii de eiPoze cu voi mai noi nu aveti?
Cali e in sapt 30 acum si la fel i-a zis medicul sa faca trat. +repaus la pat....dar nu prea poate din cauza lui Menny care e neastamparat....
Iar de nascut va naste prin cezariana(si pe Menny la fel l-a nascut).
Aissa ma bucur ca nu s-au "colorat" mucii lui Ale! Iti trebuie ceva hotarare sa tii un bebeloi la aspirat.....
Andora au innebunit astia?Lunar la primarie???
Danyce buna idee cu bolovanii!
Noi am dormit binisor, eu nu am mai lesinat, piticul s-a marait dar nu f. mult....
Editez sa va zic : pana am scris eu mesajul asta , fiu-meu s-a dus in cealalta camera si tot butona la TV; am mers la el si l-am intrebat: ce faci? si el zice: "potia"(adica prostia)! Noa sa-l mai cert?
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

ellen spune:
Eliana, Sarbatori fericite!
Anamari, hehehe ce mi-a placut cum ai povestit de Lia si Liam. Multi scumpicilor mici.
Ana, hehe ce bine ca ai ajutoare. Si pe noi ne ajuta mama mea si asta pentru ca ea este in tura, ca altfel ma ajuta soacra mea.
Am vazut si eu pozele cu bazucul mic pe saniuta si cu micuta Marina. Tare frumosi. Mi-au placut foarte mult.