Minunatii din aug-sept-oct 2004
Raspunsuri - Pagina 11

cybip spune:
Buna fetelor,
Si eu matinala ca de obicei insa azi bat recordul pentru ca m-am culcat la 6 dimineata, incep sa cred ca sufar de insomnie. Desi fiimea e o dulce, a dormit snur pana la 4 am cand s-a decis ca e timpul pentru o joaca de 2 ore si ceva dantzuiala...la noi, ca la nimeni
Anamari Liam si Lia dulce si isteata.
Aissa Ale sa fie sanatoasa.
Pufymic simpatic tare pustiul tau si banuiesc ca numai de-alea nefacute face .
Andreea ce ma faceti? mai spune-ne ce face zana
Andora imi pare rau ....
Yasmeen

frosa spune:
sunt ocupata pina peste cap , nu am apucat sa mai intru pe forum deloc. Nu am citit din urma dar am intrat 2 sec sa va urez din tot sufletul un craciun fericit. pe toate si ma bucur ca vom mai trece peste un craciun impreuna.

Naty spune:
Andora nu, nu e acela bebe cu intoleranta. Aia e Sara, care acum are 7 luni jumate, pe cand micul Tudor (cel cu problema) are doar 3 luni - apropos e fratele mai mic al baietelului blond din poza.
Si ... cea care-i da Sarei sa pape nu sunt eu, ci mama ei, adica prietena mea Mihaela !
Adevarul e ca semanam - ea are o sora geamana si toate trei am copilarit impreuna si lumea cand auzea ca doua sunt gemene credea ca alea suntem eu si Miha, iar nu adevaratele surori.
Fetele, ati vazut ca a venit iarna?
Mi-a zis mama ca a scos-o un pic pe Dodo afara si ca era super incantata de zapada!
Eu am fost ieri la Plaza la cumparaturi si tot nu am luat tot ce-mi trebuie, adica am rezolvat cu cadoul pentru tata, dar inca nu am nimic pentru mama si Octavian!
In schimb mi-am luat eu cizme si-s super fericita, caci caut de vreo 2 luni si nu gaseam nimic potrivit! Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

sanziana72 spune:
Aoleu! Alesio e deja rezervat, Stefan si el. Pacat, ca avea o pasiune comuna cu Marina, mocheta cu strazi!
Inteleg ca aici rezervarile se fac ca la cresa, cu 2 ani inainte de a naste si tot esti pe lista de asteptare!
M-am resemnat, nu mai fac planuri, l-as ca se descurca Marina sa-si aleaga!
Sarbatori fericite tuturor!
O sa vina Mos Craciun imbracat in costum la astia mici ? Ca eu in rugasem pe un prieten, dar nu stiu daca poate .
Credeti ca vor intelege ceva ?
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

cybip spune:
Naty am vazut pozele si Ioana e o scumpa in costumasul de iesit afara , ii sta super in rosu.
Sarbatori fericite tuturor!Yasmeen

Naty spune:
Merci, Cybip! Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

mina spune:
Dragii nostri dragi,
Pentru ca noi maine dimineata o taiem la buzau la bunici (petrecem Craciunul, ca in fiecare an, acolo, deci am scapat de gatit si musafiri, va rog aplauze pentru mamicile mele) si pentru ca azi sunt ocupata cu curatenia si nu stiu de mai am timp sa intru, va spun de pe acum
Sa aveti sarbatori minunate si linistite, alaturi de cei dragi! Anul nou sa va aduca implinirea tuturor dorintelor, sa fiti cu totii fericiti si sanatosi si impliniti!
Va pupam dulce,
Un vizigot cu parintii lui.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

herra spune:
buna ziua.
am intrat sa va anunt ca Vlad are 6 dinti, trei sus si trei jos.
dupa ce era sa-l prinda varsta de un an fara nici un colt, acum nu se mai opresc.
incerc sa recuperez cu cititul acum.
de Craciun mergem si noi la ai mei, la Piatra Neamt; sper sa plecam maine; dar si sa mai intru, ca am si acolo net.
va pup si spor la ultimele pregatiri!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

ana_a spune:
Salut din nou!
Mina, sarbatori fericite si tie si distractie maxima la bunici!!!Te asteptam dupa Craciun cu pozele vizigotului la tzara!!!
Aoleo fetelor, da ce-ati tabarat asa pe cupilul meu?Haha sa nu mint ca-mi salta inima de mama soacra de bucurie
anamari nu zice de 2 ori ca la anu daca ne dau americanii viza ne petrecem concediul in Texas si numa ce ti pricopsi cu noi pe cap la petit fata, apropo, tu in ce stat locuiesti?Mi-a placut mult cum ai povestit despre cei doi pui mici ai tai, mai vrem!!A inceput distractia si la voi, vai...si cand o sa inceapa si ala mic sa traga de suzete, paturica, sticla...wow...mii de pupici!
Fetelor cucuietelor eu sunt tareeee bucuroasa, si musai sa ma repet, Stefan mananca de rupe!Cere papa din frigider, ba mai nou are si preferintze dupa ce il las sa aleaga de pe acolo, isi ia singur te miri ce, cutia de smantana, iaurt, branza sau....MASLINE Da e pus baiatul pe treaba sa nu-l prinda Anul Nou fara sunci!
aissa, cum e Ale?daca nu s-au colorat mucisorii e OK, scapati cu bine!
O prietena din Bistrita imi scria azi pe YM ca fetitza ei a facut varicela...cica ar fi epidemie si pe aici, vai de mine...pai a bagat o frica in mine de nu stiu zau daca mai scot copilul din curte.....
andora...vai de mine, lunar la primarie?sau tzacanit de tot?
Si in incheiere sa va zic faza de azi noapte.... pe la 3 jumate se scoala Stefan miorlaind mai mult prin somn "bumm-bumm" ma ridic eu din pat...si il intreb ce vrea, deja se ridicase in fund si cauta prin patutz tractorul cu care de vreo 3 zile se joaca non stop...ei drace...zic eu...doar nu vrei sa-l pui si pe ala in patutz ca indata nu mai ai loc de ele sa dormi...credeti ca a incetat pana nu i-am adus tractorul???NUUUU Am iesit din camera, am adus tractorul, la luat fff dragastos in brate, si a adormit la loc alaturi de catelusii-2 la numar, si o lopatica La amiaza la fel...musai sa luam cu noi toate cele altfel nu vrea baiatul sa doarma!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!! Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat
si cu muuulta caldura in inimile tuturor!
Sa aveti Sarbatori fericite!!!

pufymic spune:
Herra felicitari pentru dintzocii lui Vlad! Cum mai e puiul?Mai aveti probleme cu kk?
Monica(frosa),Mina, Herra va dorim si noi Craciun Fericit, An Nou Fericit si 2006 sa va aduca tot ce va doriti!
Ana e figura mare Stefan cu jucariile lui!Pai dc nu poate copilul sa doarma fara tractor.....asta e!N-ai decat sa te conformezi
!
Sanziana la noi va veni Mosu'(adica cumnatu-meu imbracat in mos) chiar maine seara, iar sambata seara un alt mos la tara la bunici....sunt foarte curioasa cum va reactiona bazucu!
Naty sa porti sanatoasa cizmele!
Ellen, Cybip multumim de aprecieri!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump