Minunatii din aug-sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salut fetele!
Intrucat iau si eu vacantaaaaa, plec din Buc si nu voi avea acces la e-mail (nu ca atunci cand aveam scriam prea des) va urez de pe acum Craciun Fericit in pace si armonie si un an nou excelent!
Acu pe final simt nevoia sa va spun ca va iubesc si ma simt foarte bine apartinand grupului vostru.Nu scriu eu prea des din lipsa acuta de timp dar trag speranta ca ma simtiti de-a voastra.
Nu am citit mult din urma, asa ca daca-mi scapa ceva important, cer iertare.
Aissa: multa sanatate lui Ale! Sa dovediti mucisorii!
Cybip: bravos ptr realizarea de a dormi in camere separate! Chiar ca e un mare pas inainte! Noi suntem inca f departe!
Pufy:tin pumnii sa reusiti sa plecati si sa fiti fericiti!Ai grija mai multa de tine! ( pentru tratamentul ala care te-a chinuit)
Ana: ma bucur tare ca si-a revenit Stefan cu mancarea!

Andreiu meu e bine.Cam mutulica (vorbeste o pasareasca neinteleasa deci nu se pune!).Mie nu-mi zice de nici un fel...Si el tipa cand vrea ceva neaparat cum am auzit ca fac si alti bebei.
Cam atat despre noi.
Va pup tare pe toate! Sa dea Dumnezeu sa trecem cu dreptul in noul an!

Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Va urez si eu celor care deja intrati in vacanta si nu sunteti pe net de Sarbatori, sa aveti un an nou mai bun si sa vina mosul cu multe-multe cadouri!
Eu una inca nu indraznesc sa zic nimic, dar sper ca Ale sa o ia spre bine. Sa vad cum respira la noapte, dar azi peste zi nu a fost ca ieri de fornaita, am si iesit putin ca am mers la ziua unei piticute si am dat cu nasul de ger.... De mancat a mancat si ieri si azi mai mult ca in zile obisnuite.... Sa vedem ce are de gand...

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Va salut si eu... numai ca mai greu cu scrisul... am o oboseala cronica... nu stiu cand mi-o trece cand mi-or fi copii mari:((

Eu citesc, vizionez poze cu copii dragalasi si smecherasi... au crescut:)

NOi avem o fetita cuminte, doarme bine noaptea, singurica la ea in patut, numai ca se trezeste la 6 ( eu ma culc la 1 noaptea) asa ca va dati seama de unde vine oboseala... pe 3 ian. e ultima zi de serv... abia astept.... Pe 26 ian vine mama mea in vizita pentru cateva luni... ma bucur ca nu o sa fiu singura cand am sa nasc... o sa fieu linistita ca am cu cine o lasa pe Mara... nu prin vecini si pe la case straine:)

Va salut pe toate, va pup si va doresc sarbatori fericite, colindatori multi si cozonac:))

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

timea. bine ai revenit printre noi, chiar ne intrebam ce-o fi cu tine de nu mai zici nimic, bine ca vine mama ta sa te ajute!Sa ai o nastere usoara!

Si eu va urez de pe acuma tuturor celor care plecati in vacante Sarbatori fericite si sa va aduca noul an numai bucurii sanatate si voie buna!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat si cu muuulta caldura in inimile tuturor! Sa aveti Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

timea-chiar ma intrebam ce faci si daca bb2 e ok dupa cazatura...
din experienta mea de acum iti spun ca e o cale lunga pana la odihna. 5 ore de somn e bine...dar bine ca vine mama ta sa te ajute.

ana-noi suntem in Pennsylvania in vest- pe langa amish -ceic cu caruta trasa de cai si haine facute in casa...
te asteptam. mergem si tragem un chef la localul lui Jozsa cu mancaruri unguresti si transilvanene.
cum l-ai facut sa manance? ca a mea tot mofturica e.

va urez si eu Craciun fericit!!! daca nu mai reusesc sa intru si ma duc sa ma intind nitel -cum ajunge alex acasa il intitulez baby-sitter sef si ma apuc de curatenie.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

CRACIUN FERICIT !

SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput

anamari, de ce sunt eu asa de bucuroasa ca mananca???Ei bine pentru ca nu i-am facut nimic, si asa dintr-o data la apucat pofta...nu am vazut nici masele sau alceva prin guritza, desi la noi apar cam dupa cateva zile :D in schimb traiasca TV-ul si Animal Planet, ca mai vedem un tigru, un sarpe, mai sasaim mai mieunam si mai mancam :D (emoticon din acela care radeee tare) - ca nu imi merg emoticoanele acum.Azi ne-am uitat si la tom si jerry ca la apucat foamea...ca sa vedeti...cu o ora mai devreme...adica pe la 11 :D

Voi ati intrat cu totul in spiritul Craciunului?Va intreb pentru ca eu ma tot chinui sa-l fac pe tati sa simta ca vine Craciunul si sa nu se mai streseze asa de mult cu munca...bine ca se sfarseste si anul asta care pentru noi a fost greutz sa nu zic greu...si sa de-a Dumnezeu ca anul ce vine sa fie mai bun, sau ma rog...sa fim noi mai puternici :D

poze
Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat si cu muuulta caldura in inimile tuturor! Sa aveti Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgiana.david

CRACIUN FERICIT !

SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

asemenea si tie geo! pupici la Dami si Ioana!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Fetelor care plecati deja in vacanta (e valabil si pt restul fetelor, desi eu cred ca mai apuc sa intru pe aici ca imi va fi laptopul sub nas si cand voi face sarmale), va urez sa aveti parte de un Craciun minunat alaturi de cei dragi, rude sau prieteni!Fie ca anul nou sa va aduca numai clipe fericite alaturi de puiutii vostri scumpi!Va mai doresc sa vi se implineasca dorintele toate, dar si sa va bucurati la maxim de ceea ce aveti acum: copii minunati, sanatate, fericire si armonie in familie!
Geo, si tie iti uram toate cele de mai sus si fie ca Damian si Ioana sa iti dea numai motive de fericire si de acum incolo!Pupici voua, tuturor.
Ana, imi place semnatura ta(stiam si eu ce inseamna fliscoi, de fapt am dedus pt ca in Maramu' pe la sate se spunea "a fliscoi" in loc de a fluiera). Pai cum nu simte al tau sot ca vine Craciunul?Acolo unde toti sunt in febra pregatirilor, unde se aud colinde la radio sau Tv (banuiesc, nu bag mana-n foc)...A propos de colinde, mie mi-a ratacit Alma Cd-ul cu Hrusca si inca nu l-am gasit , asa ca ii dau maine comanda la sot sa bantuie internetul pt a downloada si copia pe alt CD colindele pierdute - asta in caz ca nu il aduce Alma singura de unde l-a pus.
De Mos i-am luat Almei vreo 3 bluzite, o fustita si "Biblia copiilor", in olandeza, fff frumos ilustrata si cu cele mai importante capitole rezumate fff dragut.Stiu ca nu intelege ea inca nimic din toate astea, dar e buna cartea pt mai tarziu.Mie mi-a placut.Altceva nu stiam ce sa-i iau ca acum are casa plina de jucarii si povesti are iar destule.
Timea, imi pare bine sa citesc despre voi. Sper sa ne mai tii la curent cu felul in care decurge sarcina si cu ce face Mara.Sarbatori superbe si odihna iti doresc!
Anamari, mi-a placut tare mult cum ai povestit despre micutii tai. Cred ca te "topesti" de drag cand ii vezi impreuna.
Off topic:azi m-am enervat la culme cand am descoperit un pliant de la Fundatia "Maica Tereza" in timp ce despachetam cadoul de Craciun de la firma la care lucreaza sotul.Erau numai poze cu corturi si darapanaturi, sub poze scria "Romania" si mesajul spunea ca asa traiesc majoritatea romanilor, ca nu au ce manca, nu au haine, copilasii nu merg la scoala si ....sa ma iertati, dar eu asa ceva nu am vazut decat la unii tzigani (ca si astia sunt de mai multe feluri si nici nu se poate generaliza)...nu zic ca nu-s probleme in Romania, dar pana a afirma ca asa traiesc majoritatea. Am scris o ditamai scrisoarea de protest si am printat-o in doua exemplare, una pt fundatie si alta pt persoana care a strecurat pliantele in coletele de Craciun.Gata, m-am racorit.Sorry pt mesajul off-topic, dar simteam nevoia sa spun cuiva, mai ales ca ma lovesc din ce in ce mai des de oameni care "stiu" "extrem de frumoase" lucruri despre Ro...

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata, va zic inainte de a ma inchide in bucatarie. Acum nu pot face nimic ca e inca bezna, Ale doarme si eu nu am tot ce imi trebuie, dar de pe la prnz incolo nu stiu cand mai apuc sa stau pe net.
Vroiam doar sa va zic ca am avut o noapte super-fara-muci, doarme pisoi de pe la 8, m-am trezit de vreo 2 ori si nu se auzea nimic in nasuc, doar respiratia putin uscata, dar nu flencanea nici un urat pe nara. Asa ca ma rog la Doamne Doamne sa fi trecut mucisorii si sa putem sa sarbatorim.
De spirit nici eu nu prea simt mare lucru, ca inca nu am facut nimic, doar cumparaturi, tati la fel e super obosit, el azi cand iese de la munca trebuie sa imi aduca super lista cu ce mai am nevoie, apoi nu o sa il las sa doarma ca avem treaba asa ca poate cand ne-om apuca de brad o sa simtim cu adevarat. In continuare imi pun problema unde sa pun bradul si cum sa il ancorez pentru ca e fff greu si nu va avea nici o sansa sa stea in picioare cand il va vedea Ale. De fapt cred ca nici nu il vom putea baga in stativ....
Va pupic si cum am vreme cum bag nasul si la voi!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput