Minunatii din aug-sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata si de la noi!

La fel ca Aissa va scriu si eu pe fuga inainte de a "migra" in bucatarie!

Timea si ma bucur mult ca vei avea un ajutor in mama ta!Multa sanatate iti doresc(si puilor tai) si nastere usoara!

Cristiana si pe tine si pe Andrei!Sa aveti drum fara nameti(nametii sa fi la sanius ca acolo le e locul), un Craciun minunat si un An Nou plin de tot ce va doriti!Va si imi va fi dor de voi!

Geo Craciun Fericit si voua, si sa va aduca mosul tot ce va doriti, dar in special multa sanatate, intelegere, pace in suflete si dragoste!

Danyce bravo!(pentru riposta ta)

Aissa si restul fetelor spor la bucatareala si la restul pregatirilor!Noi vreau sa va spun ca am fost aseara la sanius cu bazucu!Ca a nins si s-a depus zapada si am testat cu ocazia asta saniuta cea noua! A fost extrem de incantat! A inceput sa urle cand l-am dat jos de pe sanie sa mergem in casa!
Merg si eu acum la treburi, la noi diseara vine mosu numarul 1(numarul 2 vine maine seara la bunici), asa ca trebuie sa ne pregatim sa-l asteptam cum se cuvine!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata!
N-am mai intrat ieri... va zic eu de ce ... acum va citesc
Anamari, mai, super tari eisoadele din serialul "L&l", sa ne mai povestesti... ca tare dulci si haiosi sunt Despre ginerici, sa stii ca si eu ma gandeam intr-o vreme la Stefan, dar e cam departe si vrea sa plece si mai departe, dar mai suntem in dubiu din cauza Alexutului Ionellei, sa vedem pe la viitoare intalniri cu cine ne mai intelegem
Aissa ma bucur ca sunteti spre bine, s-o tineti tot asa!
Elyanne spor la curatenie!
Pufyyy mai ce dulce poate fi shodul tau care face "potii"
Ellen ce bine ca te ajuta mama, si mie a zis ca-mi face sarmale
Cybip naspa cu insomnia asta... macar niste ceaiuri sa incerci, sau macar un paharel de vin, pe mine doua guri ma adorm instantaneu
Frosa si voua un Craciun fericit, un Mos bogat si un copil cuminte !
Hehe Naty eram convinsa ca esti tu in poza aceea, se uita in jos... Sanatate multa de tot bebelui si pupici Sarei si mai ales Dodolicii tale Sa porti sanatoasa cizmele!!!
Sanziana lasa ca negociem cu ginerii, sa vedem cum reactioneaza la intalniri La noi o sa-l imbrac pe tata in Mos, asa a fost si anul trecut (Gogo il prinsese de o maneca, alta reactie ioc) fiindca mai avem o nepotica de 3 ani.
MIna, sa aveti parte de sarbatori de vis, iar vizigotul sa fie cuminte si mancacios si voios si mai ales sanatos!
Herra bravo pt dintisori si Craciun fericit!!!
Ana se pare ca maslinele sunt tare bune pt bebei , mai zicea cineva (tot tu?!) ca bebe papa masline, fiica-mea le adora (noroc ca nu iau des) plus ceapa verde Hahaha, ce tare a fost cu tractorasul plus celelalte "uelte" in pat
Cristia iti uram si noi un an nou aproape de perfectiune, incarcat cu impliniri si tot ce va doriti voi! Pupam Andreiutu' si pe parintii lui!
Timea tare ma bucur ca ai intrat, pupam mult de tot printzesuca Mara si burtica cu bebe mic E bine ca vine mama ta, ai nevoie de odihna, sa ne mai povestesti despre Mara si despre burticuta
Geo!!!! Si tie Craciun fericit si te rugam sa mai intri pe la noi sa ne povestesti de Ioana si de Dami cel cu ochi albastri Sa ai parte numai de bucurii si de liniste, iar casa sa-ti fie plina de rasete si voie buna... ca de copii frumosi deja este
Aoleu Danyce ce groaznic ma enerveaza astia cu impresiile lor despre romani , cred ca vine doar de la o superficialitate cu iz de neprofesionalism in "cercetarea" problemei inainte de a scrie sau a afirma ceva Oare cum au ajuns la concluzia ca asa traiesc majoritatea romanilor"?
Tot off topic si eu.. sa va zic ce-am patit ieri . Dupa masa am fost prn Cora sa mai luam cadouri si fiica=mea s-a ales cu o papusa mai mare romaneasca si-un trening, in fine, am venit, am mancat si-apoi sa ne apucam de treaba. Am iesit in balcon si deodata o pocnitura groaznica, am avut impresia ca a cazut un stalp pe masina din fata blocului. Plus toate luminile/curent/prize stinse-n tot blocul. Am zis c-a pocnit vreun generator ceva, ne-am mai fugarit prin casa cu Gogo si asa romantic la lumina lumaarilor a adormit maimuta, ca era franta de la peste o ora de stat prin zapada. Toate bune, ne-am intins in pat, cand tipa una ca e incendiu sa chemam pompierii Noroc ca era la blocul vecin, ma duc sa ma uit pe fereastra si o fumaraie groaznica.. exact unde sta prietena mea din copilarie. O sun - maica-sa disperata ca nu popate cobori (sta la 7!) si nici respira, eu si mai disperata. In fine una peste alta au venit pompierii, tipete, galagie, alarme, aia tot tipau dupa apa, dupa masti de gaze, dupa tuburi de oxigen, in final dupa vreo juma' de ora au stins incendiul si prietena&fam bine sanatosi, dar cu sperietura de moarte... In timpul asta Gogo a dormit cu toata galagia, va dati seama ce era ca stam si la 1 si se aude absolut tot. Nu stiu ce a fost, dar pocnitura a venit de la unpunct electric care i-a busit masina unui vecin de tot cand i-a sarit capacul, in fine, acum vad ca e curent. Simi-am dat seama ca important e sa fii sanatos, restul se mai rezolva, curatenia, mancarurile etc....
Mii de scuze ca si eu am fost off topic dar trebuia sa va zic de ce n-am mai intrat ieri
Va pupic si spor la pregatiri in continuare

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Am intrat si noi sa va uram un Craciun frumos alaturi de puiutii vostri.
Sa va aduca Mosul multa sanatate si bucurii .... cat incape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

fetelor sunt tare suparata ca mi-a racit Dodolina taman acum. De cand s-a trezit dimineata am vazut-o ca era mai fornaita ca de obicei si-si tot baga manuta in nas si-mi zicea "apciu".
Pana sa plec la servici si-a dat drumul bine raceala, ii curge nasucul intr-una, are mucisori din aia aposi.
Of, nu stiu cum ca tot timpul de sarbatori avem probleme. De pilda anul trecut de Craciun eram eu racita cobza si cu febra, dupa aia i-am dat si ei si de Revelion era ea racita (cea mai puternica raceala din viata ei).
Cand ma gandesc cum n-o sa poata dormi cateva zile si o sa fie suparici taman cand vine Mosu!
Unde mai pui ca in ziua de Craciun suntem invitati la masa la ai mei si a doau zi la ai lui Octavian.

In alta ordine de idei, dimineata a primit primul cadou - de la bona, un bebe din ala care face mama, tata plange si rade.
Ea mai are unul la noi acasa si e jucaria ei preferata si acum o sa aiba unul si la bunici. A fost super incantata!

Eu am reusit sa termin cumparaturile. Ura!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Andora ce sperietura! Bine ca a trecut cu bine!

Danyce Doamne ce trebuie sa te fi enervat! Bine ca le-ai scris!
off topic: eu am niste clienti si prieteni buni greci. Cand au venit in tara, acum trei ani erau super inspaimantati, ca o prietena (romanca!!! care traieste in Germania) le spusese ca e ingrozitor, daca iesi seara pe strada precis iti da cineva cu ceva in cap ca sa te fure! Intre timp au vazut ca nu e asa, ba chiar sunt super incantati de Rom, unde s-au mutat de tot.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

salut gagici
geo multimim de urari, la fel si tie si familie tale, pupici lui Dami

timea, cali am sa-i spun mosului sa tina bebei cat mai mult in burtici la caldurica.

naty, offf mucii astia, taman acum, las ca se face bine repede
intru un pic mai tarziu sa continui ii e somn si maraie pe aici

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salut!
Vroiam sa-i urez Licuriciului sarbatori cat se poate de imbelsugate si pline de bucurii!!
Iar Dodolinei -ufff, cat de repede sa treaca mucisorii... Sa stii ca si noi avem talent de belele la sarbatori, la un an cel putin de aceea nu avem nici o poza ca am tot avut febra in continuu, la ziua lui tati la fel, acum de 2 nopti e fornaila doar noaptea insa... a avut si buba la nas urat si avea sange inchegat cred dar muci (inca) nu curg. Sper sa va gaseasca Mosu' pe toti sanatosi si sa-l intampinam cum trebuie !
Paaa!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Nu stiu daca mai pot sa scriu azi si nu mai vin la birou pana marti asa ca vreau sa va urez si eu

SARBATORI FERICITE!
SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Fetelor va urez si eu Sarbatori fericite si un an nou cu multa sanatate, fericire si lumina in suflet.

Danyce, felicitarile mele. Sa ne tii la curent cu rezultatul actiunii.

Andora, ufff bine ca nu a patit nimeni nimic.

Naty, multa sanatate micutei si sa va faceti repede bine.

Cristia, Mina drum bun si sa va intoarceti cu bine. Distractie placuta. Noi ramanem acasa de sarbatori pentru ca este singura ocazie cand putem sa stam acasa doar noi 3.

Herra, felicitari pentru dintisori.

Geo, Sarbatori fericite si te rugam mult sa ne mai scrii si noua din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Craciun fericit tuturor si un An Nou plin de bucurii si sanatate!

Sa aveti grija de puii vostrii si ei de voi (aici nu imi fac probleme, mai vorbim peste un an cum stam cu firele albe)!

Sa fiti fericiti si nu dati in branci cu pregatirile!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput