Minunatii din aug-sept-oct 2004
Raspunsuri - Pagina 14

LiliaToma spune:
Dragile mele mamici si scumpi bebelusi!
Sarbatoarea vine, sa va aduca numai bine.
Va doresc succes in toate si un car de sanatate.
Afacerile sa va prospere, s-adunati chiar si-o avere.
Venituri asigurate, pe un an si-o eternitate.
La vreme rea si vreme buna, sa ne stim toti impreuna.
La Multi Ani si Craciun fericit!
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

herra spune:
am ajuns la Piatra!
ce bine ca am mama moderna, nu stiu ce m-as face fara net...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

julya spune:
Ptr mamici si puiuti,
Multa caldura si liniste sufleteasca in ajunul Sfintelor Sarbatori...Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti...
Un Craciun minunat va doresc!
Iulia si puiutul Adrian {o2.1o.2oo4}http://community.webshots.com/user/adrienut

ana_a spune:
Salut!
Eu va urez de pe acuma sa aveti un Craciun fericit! Multa sanatate, multa iubire si liniste sufleteasca!
Distractie maxima si sa ne reauzim cu bine!
Pupici la mamici si bebici!!!Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!! Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat
si cu muuulta caldura in inimile tuturor!
Sa aveti Sarbatori fericite!!!

Andreea_si_Doru spune:
Fetelor dragi(si tuturor baieteilor :D) va doresc din suflet Craciun Fericit - Renastere milenara! si sper sa va bucurati de felicitarea aleasa :) http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_7944.php
Sa fim sanatosi cu totii si Anul Nou sa ne gaseasca mai buni!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

andora spune:
Salutare din miez de noapte... acum terminai mancarurile, mai am maine cozonacul, friptura si chiftelute lui Gogo.. si vroiam sa intru neaparat in caz ca nu mai apuc maine.
Ellen, Naty, Sanziana, Julya, Ana - multumim de urari!
Herra bine ai ajuns in Piatra, e super mamica ta ca are net
Andreea, dulce ca de obicei, sarut mana pt felicitare, tare dulcici renii
Lilia, atat de frumos ai urat... mii de pupici si urari inzecite Ameliei
Trebuia sa va zic si eu... din tot sufletul:
Dragi bebici mari sau mai mici
Eu va trimit multi pupici
Iara Mosul cel batran
Sa v-aduc-un an mai bun
Sa va umple inimioara
Buzunarul si camara
Sa ne-aduca sanatate
Si de-mpliniri s-avem parte
Si-as mai vrea toate sa fim
Mamici cat de bune stim
Mamici de copii isteti
Si frumosi si iubareti
Iara anii viitori
Sa le-aduca fratiori
Si din nou sa ne-ntalnim
La Burtici sa povestim !
Va doresc un Craciun fericit!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

aissa spune:
Andora super poezioara ta! Va urez tuturor sa vina Mosul cu tolba plina!
Fetelor nici eu nu stiu cand pot sa mai intru pana diseara, dar sigr revin azi pe aici.
Nici eu nu am terminat mancarea, mai am sa fac ceva pentru Ale, tort, friptura si mai vroiam o praji dar nu stiu daca am timp. Si sunt asa nervoasa ca nu am apa calda, s-a spart o teava si cica vin azi sa repare dar pana or veni (daca vin...) nu e apa calda in tot blocul. Mama si e sloi aia rece, eu trebuie musai sa spal aragazul ca de la sarmale e varza si nu mai zic ca si eu vroiam sa ma vopsesc
Va pup, dau si eu cu nasul de forum pana se lumineaza si apoi pe cai...
PS: am un brad frumos foc pe care Ale il dezmembreaza incet. A mancat 1 glob, a rupt altul si nu ii place cum a pus tati beteala asa ca o da jos, trage sertarul isi ia ciorapii ei si ii pune pe aia in brad . Incearca tati sa ii explice dar te pui cu zapauga
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mada spune:
Buna fetele!
vreau sa va urez sarbatori fericite, un Craciun bogat si fericit, sa va aduca Mosul, numai lucruri frumoase!
noi cu treaba prin casa, am sa pun poze cu bradul, a mea nu are texte cu el, doar cand l-am facut ne dadea ea globuri.
acum trece pe langa el si nici nu il baga in seama
noi l-am facut de joi, este rpimul an cand il facem mai devreme.
va pup, numai bucurii si multa sanatate va doresc!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

danyce spune:
Salut,
Andora, multumim pt poezioara ta minunanata!
Andreea, multumim pt felicitarea cu renisori!E super simpatica.
Eu sunt inca chiauna la ora asta si imi beau cafeaua sa ma trezesc ca iar am ora de condus, inainte de bucatareala pe ziua de azi.Si m-au mai sunat musafirii ca vin si mai repede decat am planuit eu intalnirrea si nu sa ajute, ci sa sarbatoreasca.
Alma m-a "ajutat" ieri furandu-mi si papand o parte din legumele pt salata de boeuf ( ca a trebuit neaparat sa se urce pe treapta aia de bucatarie, care apare in unele poze de pe yahoo, sa vada ce face mami) si tinandu-se toata ziua dupa mine sa-i dau si ei cate ceva (cea mai fericita a fost cand i-am dat un capac de la o cratita si o lingura de lemn
sa produca muzica).Sub pomul de Craciun si-a mutat toate jucariile ca sa aiba motiv sa ramana cat mai mult in preajma lui. Dar inca nu l-a demontat
Cum nici eu nu cred ca mai am sansa de a intra prea curand, va urez de pe acum sa aveti parte de un Craciun absolut magnific alaturi de cei dragi si de puiutii vostri iubiti!
Pupici si o zi buna tuturor,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

pufymic spune:
Un Craciun Minunat si de la noi, cu multa multa sanatate, fericire si un Mos cu sacul plin de cadouri!
...fugim si noi la tara!Sa ne "recitim" cu bine!Va pupam dulce!!!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump