Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da, da Irina81, cred ca Matei intra in top 3

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Mary felicitari pt dintisori lui Andrei

Si eu am probleme cu alaptatul ,cit am fost plecati 2 zile la nasi nu a vrut deloc titi si de sambata papam numai lapte praf ,am incercat sa_i dau titi si refuza

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Chiar, ce mai face Flavia?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

codruta, am pus-o si pe Miruna la 4 luni, sa nu-i fie urit la Petra (vorba ta).
Dana, daca plecam, ne vedem la Nice.
Flavia a zis clar ca nu are net acasa, doar la servici avea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana - Miruna ta are ochii verzi?E frumoasa foc, o adevarata domnisoara.

Chiar la ce varsta se defintiveaza culoarea ochisorilor? Ca Luca are ochii fix kaki si tare mi-ar placea sa ramana culoarea asta.

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Am o intrebare de sezon. Eu am bradul in camera cu bebele...stam inca intr-o garsoniera. Credeti ca mirosul de brad ii poate face rau lui bb?...ca miroase cam tare, da'e miros naturalma gandesc eu...

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Da, Ioana merci, cind imi fac site-ul iti zic, dar mai va pina atunci ca trebe sa ma mobilizez sa pozez fata si io' la asta sunt antitalent, imi ies toate miscate .
sa inteleg ca tu lucri project manager momentan??. O sa iti fie mai greu si antipatic sa te intorci la munca de jos (si mai ales sa dai socoteala la altii), dar daca financiar e ok eu nu as rata ocaza.

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

MULTUMIM DE URARI!!!! si va dorim si voua!!!!
Irina, ne-au dat dintisorii de jos, cei 2 din mijloc (scuze, da nu stiu denumirea oficiala)
abia astept sa inaugurez albumul "primii dintisori" da stati sa-l prind pe Andrei cu gura cascata, daca o sa reusesc. dintisorii se vad foarte clar, si se simt la deget! da e asa de marait copilul.... m-a cocosat azi toata ziua ca a vrut numai in brate!
Irina, de mult vroiam sa-ti zic, poza lui Vladut la baita mi se pare super, super !!!!!!un trabuc si o gagica ii mai lipseau

Laura, incearca cu debridat, noi suntem deja la a doua sticla, si mi se pare foarte bun, la Andrei e singurul care mai are efect, si nu prea am mai avut colici! pupici lui Mario!!!!
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

simo, multumesc. Okii au asa o culoare albastru-verde. Nasa mea mi-a zis ca fata ei avea la un an oki albastri, iar pina la doi ani s-au facut caprui-caprui. De obicei se definitiveaza la un an, dar nu e sigur. Nu stiu sa-ti zic cu bradul, dar eu cred ca nu-i face rau.
dani, da, sint PM; si eu cred ca o sa-mi fie antipatic sa vina PM-ul la mine sa ma stresseze cu intrebari de genul: de ce nu e gata, cind e gata, etc, cum fac eu cu altii; da' impresaru' a zis ca incearca sa ma lipeasca la un job de 50k, si cica salariul asta ar fi bunutz. Da-ti si tu cu parerea, ca zau daca ma pricep ... la asta n-am facut studiu de piata.

Fata mea nu doarme. Nu mai vorbea nimeni cu ea, si a inceput sa vorbeasca cu televizorul. Seamana cu tac'su si la asta, o sa aiba tastarnitza cind o sa fie mare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

salutare,
Am pus si noi poze la 3 luni si la braduti, ca era asa singurel cel de acolo, al cui e oare, Vio, al tau?ca parca tu ai deschis albumul.E tare frumos si micut, asa cum imi place mie.Si se vad si beculetele, la al meu cred ca nu se vad, desi l-am pozat in functiune.
Felicitari pt dintisori.Doare un pic, dar va trece.Mary, sotul tau cum sta cu dantura, ca am auzit niste babe, ca daca ies dintii prea repede se cariaza mai usor si alte aberatii de genul asta.Eu nu cred.Cred ca daca ii ingrijesti e ok.
Acum incep sa pun poze si in albumul personal, da' incarca asa de greu..........

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput