Scoala de muzica

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

quote:
Originally posted by tinatache

quote:
Originally posted by angy11

Cristina,incearca aici:www.musikschulen.de

multumesc, asta am gasit si eu, dar dinc e am inteles sunt scoli de muzica separate de scolile normale, poti face cursuri acolo. Eu ziceam eventuald e o scoala primara normala care are si ore de muzica, cum sunt in Romania, de ex.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Cristina,nu cred ca exista,dar sa sti ca doar pentru parinti e chestia asta mai comoda,ca nu trebuie sa duca copilul in 2 locuri separate,dar in rest e la fel.
La mine la scoala se fac amandoua,dar daca nu nimeream invatatoare buna,as fi suferit din cauza asta,as fi preferat sa faca Daniel scoala la o scoala buna si muzica sa existe clasa externa,unde se face doar specialitatea.

Mergi la inceput

La multi ani va doresc!Multa sanatate,fericire,impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la indrumarea lui angy, intru si eu la "subiect"
va urez si eu LA MULTI ANI! si anul ce vine sa va aduca numai bucurii si implinirea tuturor dorintelor

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani si numai bucurii in 2006 si in anii care vor veni!

angy11, e drept ce spui tu, numai ca la cursurile astea tb sa mai si platesti, si, dupa cum am inteles eu din programa de pe net, ei fac doar 1h (60 min.) pe sapt., ceea ce e f putin pe langa o scoala de muzica... cred, cel putin. Ma rog, asta avem, asta iubim. Ne interesam, analizam, ne inscriem si ... anul asta ne asteapta multe inceputuri. O intereseaza si dansul, si muzica, nu tb sa uitam sa ne mai si jucam cu ei, eventual un pic de sport ... avem de lucru :)

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tinatache

La multi ani si numai bucurii in 2006 si in anii care vor veni!

angy11, e drept ce spui tu, numai ca la cursurile astea tb sa mai si platesti, si, dupa cum am inteles eu din programa de pe net, ei fac doar 1h (60 min.) pe sapt., ceea ce e f putin pe langa o scoala de muzica... cred, cel putin. Ma rog, asta avem, asta iubim. Ne interesam, analizam, ne inscriem si ... anul asta ne asteapta multe inceputuri. O intereseaza si dansul, si muzica, nu tb sa uitam sa ne mai si jucam cu ei, eventual un pic de sport ... avem de lucru :)

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Nu prea ma descurc eu cu germana,asa ca nu te contrazic,dar din ce am mai auzit,cam tot invatamantul vocational(muzica,sport,arte plastice,etc)sunt private,cam la asta se tinde si in Romania,tu prin ce zona a Germaniei esti?Noi la Timisoara avem o gramada de colegi plecati in Germania,multi lucreaza la scoli de muzica si ma pot interesa,ca sa fi indrumata corect.

Mergi la inceput

quote:

Nu prea ma descurc eu cu germana,asa ca nu te contrazic,dar din ce am mai auzit,cam tot invatamantul vocational(muzica,sport,arte plastice,etc)sunt private,cam la asta se tinde si in Romania,tu prin ce zona a Germaniei esti?Noi la Timisoara avem o gramada de colegi plecati in Germania,multi lucreaza la scoli de muzica si ma pot interesa,ca sa fi indrumata corect.

da, sunt multe scoli private dar culmea e ca la linkul asta scoala chiar e de stat:) Eu stau in München, daca afli ceva care sa ma ajute ti-as fi recunoscatoare, ca orice parinte am vrea si noi sa ajunga in cel mai potrivit loc.

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Am un coleg pe langa Munchen,ii scriu um mail si te tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Ma bag si eu in seama.
Pentru muzicienele de aici, Bucuresti, poate ati vazut la Carrefour ofertele de pian Delson. Ce parere aveti, se poate studia pianul pe un de genul mai sus amintit?

Mergi la inceput

Bobita.Am vazut,on line desigur ;) acea oferta,in timisoara nu e gata Carrefour-ul,e cam simplut,in poza si caracteristicile nu apar in oferta.De ieftin,e ieftin...
M-am uitat si pe un sit francez,apar mai multe variante de Delson,cea cu caracteristicile care le are pianul lui fiu-miu e pe la 600 de E.
Depinde si ce vrei sa faci cu el.Astea se devalorizeaza f. repede,la anu nu mai iei mare lucru pe el,ca apar altele mai noi,mai destepte.Daca vrei sa canti de placere,e ok si unul din ala,daca vrei sa studiezi pianul clasic,nu.
Dar nu-s pianista,sa zica si restul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angy11

Am un coleg pe langa Munchen,ii scriu um mail si te tin la curent.

multumesc, astept!

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput