Viata in Japonia (32)
Raspunsuri - Pagina 6
hanako2004 spune:
buna fetelor nici eu nu cred ca voi mai intra zilele astea insa va doresc tuturor UN CALDUROS LA MULTI ANI SI SA VA ADUCA 2006 NUMAI BUCURIE SI FERICIRE in casele voastre.
http://community.webshots.com/user/emilyohashi100]poze[/url] poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos
hosen spune:
salut,ohisashiburymia bfost dor de voi toate scuze ca bnu vam raspuns atita timp,dar sunt supra incarcata,si nnu am timp nici de mine,faza cea mai buna va doresc la toate la multi ani si tot ce va doriti din toata inima la multi ani,fetelor va iubesc pe toate,dar mii de scuze ca nu sunt in rind cu voi,am sa va mai conectez,asta e ne vedem la anul,ok?!
naomi_ioana spune:
LA MULTI ANI 2006va doresc sa aveti un an plin de fericire,sanatate,realizari sufletesti si materiale si multa caldura sufleteasca
Akuma spune:
La multi ani cu sanatate,
Sa ve dea Domnul tot ce doriti
Zile senine si fericite,
La multi ani, Sa traiti!
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac
ninaM spune:
LA MULTI ANI!!!
Fetelor(si baietilor) va doresc multa sanatate ,fericire,belsug si tot ce va doriti sa va aduca noul an!
Toate cele bune...
Dan_jp spune:
Akemashite Omedetou gozaimasu . Kotoshi mo yoroshiku oneigashimasu .
...ce buna ar fi niste zeama de varza ....ca ' vodka taie greata' nu tine ....
--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
ralucami spune:
Dan-san domo! Kochira koso kotoshi mo yoroshiku onegaishimasu!
La multi ani tuturor si sa aveti parte de un 2006 plin de realizari pe toate planurile!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
devylla spune:
omedetou Gozaimasu!
La multi ani tuturor!
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Akuma spune:
quote:
Originally posted by Dan_jp
Akemashite Omedetou gozaimasu . Kotoshi mo yoroshiku oneigashimasu .
...ce buna ar fi niste zeama de varza ....ca ' vodka taie greata' nu tine ....
--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
drege-te cu niste zeama de muraturi japoneze, e buna...
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac