Viata in Japonia (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by ella@
Stie cineva daca telefoanele din Japonia se pot folosi in Romania?
Da , cele de la Vodafone 3G ...dupa ce il decodezi.
--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by Akuma
eu si Stapanul vietii mele l-am petrecut la un restaurant frantzuesc.
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac
Te-a solicitat ceva 'Stapanu' de-ai ajuns o greata ....
--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
Akuma spune:
quote:
Originally posted by Dan_jpquote:
Originally posted by Akuma
eu si Stapanul vietii mele l-am petrecut la un restaurant frantzuesc.
Te-a solicitat ceva 'Stapanu' de-ai ajuns o greata ....
ah, nu, aia e semantura mea, pe acest forum toti userii au semnaturi abisale, a mea e extrem de abisala..
aiko spune:
....daca semnatura ta este<extrem de abisala>,ai ajuns cumva la fundul marii sau intr-o stare de subinconstienta?
(animal adaptat vietii in conditiile speciale ale zonei respective-animal abisal)
Akuma spune:
quote:
Originally posted by aiko
....daca semnatura ta este<extrem de abisala>,ai ajuns cumva la fundul marii sau intr-o stare de subinconstienta?
(animal adaptat vietii in conditiile speciale ale zonei respective-animal abisal)
intr-un abis celest, cind mi-ai pua aceasta intrebare ai fost cumva intr-o stare echivoca sau neantului ?
edit:haha... akuma intr-un abis celest, asta-i prea poetic..
Pantera28jp spune:
Buna,fetelor!Ce multe fete noi v-ati adunat!Eu n-am mai intrat de mult ,am fost tare ocupata cum banuiesc ca sunteti si voi dealtfel .Ce fain trebuie s a fie la Baltika as fi venit si eu numai ca sunt in Romania acum.
Va urez la toate SARBATORI FERICITE alaturi de familie si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca in 2006!
Ella&Rony
eli spune:
buna! ne-am intalnit la Baltika, a fost foarte frumos, mancare buna, muzica romaneasca, s-a cantat la karaoke si s-a dansat. ne-am promis sa ne mai intalnim.
nu stiu daca mai intru maine asa ca :
La Multi Ani!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA! Am cam tras chiulul in ultimul timp, promit ca anul viitor am sa ma tin de treaba! Nu stiu daca am sa mai pot sa va scriu maine, asa ca , LA MULTI ANI 2006! Sa aveti parte de un An Nou cat mai bun, sanatate,impliniri si fericire alaturi de cei dragi voua! PETRECERE FRUMOASA!
shian spune:
LA MULTI ANI pentru 2006,un an nou plin de realizari,sanatate si tot ce-i mai bun in lume va doresc!
LA MULTI ANI!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124