Viata in Japonia (32)
Raspunsuri - Pagina 7
madi-ren spune:
" LA MULTI ANI " Va doresc ,ca anul acesta s-a va aduca multe,multe bucurii si indeplinirea tuturor dorintelor voastre.Kototoshi kara yoroshiku onegai shimasu ! .
Lory_k spune:
hanako2004 spune:
AKEMASHITE OMEDEITOU GOZAIMASULA MULTI ANI 2006 si acest an nou sa va aduca numai bucuri in casele voastre
noi de revelion am fost la club si ne-a prins ora 12 la aragaz pe amandoi facand SOBA pt clienti din club am ciocnit si noi paharul dupa vreo 5 minutedupa care am fost la templu sa ne punem dorinteapoi toate zilele ne-am recreiat si noi ,pana azi ca de azi incepura munca
hai sa mai auzim si la alte fete cum sau distrat
o zi buna tuturor
http://community.webshots.com/user/emilyohashi100]poze[/url] poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos
eli spune:
Akemashite omedetou gozaimasu!
Poze de la intalnirea de pe 29 http://community.webshots.com/album/531410873ZJqiXC
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
eli spune:
Buna! Ce mai faceti?
Am si eu o intrebare. Camere cu sau fara tatami? (mai ales in apartamentele/casele proprietate personala). Cat timp rezista un covoras de tatami. Aici unde stam avem, nu stiu daca era nou sau nu cand s-a mutat sotul. In locul unde am avut mobila e culoarea neschimbata, in rest e mai albicios, se rup firicele. Apart. actual e inchiriat, dar cand ne vom muta la casa noastra, nu stiu daca sa optez si pt o camera cu tatami sau nu.
Astept pareri/sfaturi. Multumesc!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
ella@ spune:
eliEu zic sa optezi pt.o camera cu tatami,nu uita ca sotul tau e japonez.
Al meu mai zice cate o data" pe tatami vreau sa mor".
Si eu ma mut in casa noua anul acesta .Casa o cumparam comstruita gata,cea care am vazut-o si ne place are o camera micuta cu tatami chiar langa bucataria foarte spatioasa si restul camere normale.
O camera cu tatami poate tine cam 10 ani daca nu prea o folosesti(doar pentru okiaksani).
Fetelor care stati la casa la voi scara de la etaj e abrupta?
Toate pe care le-am vazut sunt abrupte rau ,mi-e frica sa nu ma duc rostogolind pana jos
yashy spune:
La Multi Ani!! In 2006 sa aveti parte de tot ce va doriti!!
Abia astept sa am timp sa mai vorbim.
Pupici multi! Sanatate!
Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
devylla spune:
yashi bine ai revenit.Ti se simtea lipsa pe forum.
Camera de tatami personal nu am ca sotul a vrut casa 'moderna'...Dar stiu ca este destul de rezistent.La bunica lui acasa tatami este in stare foarte buna si casa are mai bine de 20 ani.Si despre scari abrupte...si a mea este abrupta si era sa cad de cateva ori pana acuma
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
naomi_ioana spune:
Buna si La multi ani pt cei ce isi sarbatoresc ziua numelui.
Eli si eu stau la casa ,am tatami in vreo trei camere...in doua arata beton (nu prea le folosim,doar cand avem musafiri)insa in a trei arata exact cum ai spus tu insa se poate schimba...daca ar fi sa ma mut acum as opta pt o camera cu tatami,care este la fel de moderna ca si cele fara tatami.In privinta scarilor c-am toate sunt la fel,eu m-am obisnuit cu ale mele insa cand merg la vreo prietena mi se par ciudate
Adina bine ai revenit,va