Viata in Japonia (32)
Raspunsuri - Pagina 14
dolphin9913 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Dragi japonici,
Nu cred ca este cazul sa vin cu paragrafe din Regulament.Daca aveti de discutat astfel de probleme personale va rog sa o faceti pe privat.
Iarasi apelez la bunul simt al tuturor ca sa nu apelez la un modelator.
Asadar sa revenim la Viata in Japonia.
Eu va dau niste....sper sa le primiti si sa calmam spiritele pe aici.
poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
BIS
POZICI
RIARA spune:
Mersi Devy,eu primesc floarea si iti dau si eu doua
Revin cu vesti despre fata mea cind o ajunge.Ajunge simbata dimineata iar dupa masa am vrea sa mergem in Universal Studio .Cele care ati fost ,aveti vreu sfat si pt noi?Si as mai avea nevoie de voi cu niste sfaturi pt fata mea "nejaponeza".Are noua ani si va trebui sa meraga si la scoala.Daca aveti ceva sfaturi cum as putea sa o ajut sa se adapteze cit mai repede,va rog mult sa-mi spuneti orice idee.Mersi mult
Akuma spune:
quote:
Originally posted by knicoleta
Riara draga,nu uita ca, SARACUTA de mine nu a putut ramane insarcinata 5 luni din cauza socotelilor de ovulatie pe care tu mi-le faceai,dar in luna decembrie nu mai m-am luat dupa socotelile tale,am facut dupa capul meu, si uite cam ramas insarcinata,asta e..o invatatura de minte... altadata sa nu mai cer sfaturi de la prieteni ca tine cand te frigi cu o ciorba a doua oara sufli si-n iaurd CE tot intrebi in stanga si-n dreapta daca sunt gravida ....?
knicoleta, ca sa ramai insarcinata rapid trebuie sa faci sex in fiecare zi, dimineata, la pranz si seara, ah, daca se poate si un supliment mic noaptea, stii tu, erectiile nocturne...
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac
mamaluidavid spune:
quote:
Originally posted by Liaquote:
Originally posted by soma
pai si eu daca am carnet de 15 ani si ma duc in tara sa-l preschimb tre sa stau si 3 luni acolo ca sa ce..? Atat de batuti in cap sa fie?
intreb si eu, ca ma supara si pe mine treaba asta....
am senzatia ca scrie cand a fost obtinut permisul la categoria respectiva,deci nu e nici o problema daca expira si e inlocuit de un altul nou,al carei data de eliberare va fi diferita,dar nu schimba cu nimic data obtinerii dreptului de a conduce autovehicole dintr-o anumita categorie...
Lia&Andrew
Da,scrie,dar nu scrie si ziua,decat luna si anul iar daca ai norocul,cum am avut eu ca data obtinerii permisului si data plecarii din tara sa fie apropiate iti trebuie un document care sa specifice exact data(an,luna,zi) in care a fost obtinut permisul.
Dar nu,nu este nevoie ca dupa preschimbare sa mai acumulezi 3 luni. Eu il am preschimbat,am luat numele sotului.
Trebuie doar ca de cand a fost obtinut permisul prima data sa fie 3 luni(chiar si adunate) de experientza,ma rog sa nu iesit din tara.
Stefania 11+ si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Cred ca a venit aiurea de tot mesajul meu de dinainte,dar inca nu ajunsesem sa citesc mesajele de "dragoste" din ultimele zile.
In fine, BINE V-AM GASIT IN 2006
Noi inca suntem bolnaviori,TOTI, sotul nu a mers la servici pana azi,atat de rau s-a simtit.
Voi cum ati petrecut sarbatorile? Eu mi-am promis ca atat cat putem de des v-om petrece sarbatorile in Romania.
Devylla nu mai tin minte daca te-ai lamurit sau nu dar data care conteaza e cea in care ai obtinut categorie nu cea in care a fost eliberat permisul.
devylla spune:
quote:Stefania pe tine te asteptam cu raspunsul asta...ca stiam ca ai trecut prin ceva asemanator!Merci mult...azi da si sotul telefon sa se intereseze si la astia din judet....mai am o intrebare daca esti draguta...la mine vor fi lunile adunate...adika pana acuma sa zicem ca am 2 luni de 'vechime' si as mai avea nevoie de una...o luna este egala cu 30 zile?Si inca ceva pe perimis la data obtinerii categoriei nu scrie ziua...asa e doar la mine?asta presupune o problema?O sa am nevoie de vreun document in care sa specifice ziua?
Originally posted by mamaluidavid
Cred ca a venit aiurea de tot mesajul meu de dinainte,dar inca nu ajunsesem sa citesc mesajele de "dragoste" din ultimele zile.
In fine, BINE V-AM GASIT IN 2006
Noi inca suntem bolnaviori,TOTI, sotul nu a mers la servici pana azi,atat de rau s-a simtit.
Voi cum ati petrecut sarbatorile? Eu mi-am promis ca atat cat putem de des v-om petrece sarbatorile in Romania.
Devylla nu mai tin minte daca te-ai lamurit sau nu dar data care conteaza e cea in care ai obtinut categorie nu cea in care a fost eliberat permisul.
Scuze ca am revenit iarasi cu o multime de intrebari dar vreau si Yo sa conduc mai repede.Merci mult si multa sanatate familiei tale,
poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
mamaluidavid spune:
Devylla te inteleg,eu una mi-am avertizat barbatul ca daca nici saptamana viitoare nu ajungem sa dau si eu examenul ala... il parasesc
Da,cred ca o luna e considerata 30 de zile,nu sunt sigura dar cred ca o sa ii multumeasca.
Nu,nici la mine nu scrie ziua,la nimeni nu scrie.
In mod normal nu ar fi problema insa la mine a fost pentru ca pe permis scria Data obtinerii categoriei:09.02(septembrie 2002)
Booooooon.
Se uita nenea in pasaport si ce vede 12.09.2002-data iesirii din tara
Si de aici a inceput, ca poate permisul e fals,ca poate eu nici nu eram in tara cand am obtinut permisul(luna septembrie e lunga,nu) asa ca mi-au cerut un document care se specifice exact ziua in care am luat examenul.
Tot nenea ala mi-a spus ca daca luna inscrisa pe permis si luna in care am iesit din tara(ex: pe permis scrie septembrie si eu ieseam din tara in octombrie) nu coincidea, era OK,nu mai aveam nevoie de nici un act in plus.
Sper sa te fi ajutat cat de cat si sa nu ai nevoie de acte in plus.
devylla spune:
Sfetania m-ai facut fericita.In sfarsit am inteles si eu si sunt fericita ca era asa cum am banuit adika ca mai am nevoie de doar o luna.Pupici,ma bucur sincer ca m-ai luminat.
poze noi
bubulinele
Sabina
knicoleta spune:
Akuma,dar un barbat sau chiar si o femeie poate face sex dimineata, la praz si seara? Pai ce sunt armasari ? Adica cum,in loc de mancare,.. facem...sex?ce santem masina de facut sex?? iar despre erectia noctuna..ce vrei s-au m-a lamuresti si pe mine?