Viata in Japonia (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by knicoleta

iar despre erectia noctuna..ce vrei s-au m-a lamuresti si pe mine?

...poate polutia nocturna ...

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

quote:
Originally posted by Pantera28jp

SOMA...whatever!
Ma bucur ca s-au linistit apele pe aici .

whatever si pa urma mancam (asa se zice la Giulesti)
s-au linistit de o sa ne tziuie urechile de atata liniste
nu s-a oprit tsunami pana nu la scos pe omu ala de pe DC! Si nu s-a luat de nimeni aici, a vorbit impersonal. Baiat finutz, a plecat singur.. si a avut intentii bune, a vrut sa ajute.
Uite , si eu am contract, dar n-am probleme altfel spuneam.
In fine, s-a dus. next time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

N-am cand sa citesc tot ce s-a postat,vis-a-vis de permisul romanesc lucrurile stau cam asa.permisul preschimbat e la fel de OK ca si cel anterior,pentru ca pe el e trecuta data la care a fost obtinut dreptul de a conduce la o anumita categorie.
Eu am preschimbat permisul romanesc la o data ulterioara obtinerii permisului japonez si n-a fost nici o problema.Am mers cu pasaportul,le-am aratat ca numele meu s-a schimbat si au eliberat frumusel permisul japonez pe numele pe care-l am acum,nu pe numele pe care-l aveam inainte de a ma casatori(care aparea in permisul romanesc la vremea respectiva si cu care am mai condus bine-merci in tara vreo jumatate de an pana l-am schimbat).
La mine n-au fost nici un fel de probleme in legatura cu cele 3 luni pentru ca permisul romanesc fusese eliberat cu multi ani in urma,dar sigur regula asta e valabila in cazul in care data obtinerii permisului japonez e foarte apropiata de data venirii in Japonia.
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by Dan_jp

quote:

iar despre erectia noctuna..ce vrei s-au m-a lamuresti si pe mine?

...poate polutia nocturna ...

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

dane, in cazul asta eu cred ca tu trebuie s-o lamuresti..
knicoleta, faci sex pentru ca iubesti, nu doar in timpul ovulatiei pentru insarcinare, faci sex pentru placere si plus de asta ramai si-nsarcinata...
stii cind e femeia cea mai frunoasa?....dupa o partida de amor, eu nu zic niciodata nu.

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:

Akuma,dar un barbat sau chiar si o femeie poate face sex dimineata, la praz si seara? Pai ce sunt armasari ? Adica cum,in loc de mancare,.. facem...sex?ce santem masina de facut sex?? iar despre erectia noctuna..ce vrei s-au m-a lamuresti si pe mine?

pai, faci sex si dupa aceea maninci ca sa incarci bateriile pentru uramtorul numar...

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna fetelor, scuze ca-mi bag din nou nasul pe-aici ( subiectul vostru are lipici, de cand scandalul de la Zz)dar mi-a atras atentia problema Nicoletei.
Nicoleta, ai incercat un test de ovulatie? Se gasesc in farmacii (cele mai bune marci)sau drogherii, nu stiu cum e la voi, contine testere pe cateva zile, nu stiu cum se folosesc, cu saliva sau urina, daca poti cumpara unul, cred ca te poti baza pe ele, cat despre instructiunile de folosire, japoneza nu stiu, dar daca sunt si in engleza, si nu te descurci, da-mi un Pm si te ajut cu placere.
Dar pana la urma tot la sex-marathon ajungica daca iti indica testul ziua cand se-apropie ovulatia...pentru eficienta maxima trebuie sa muncesti.

Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Nicoleta am primit pm de la tine, scuze de confuzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

gata am facut 11 pagini....continuati aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66250" target="_blank"> 33

poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput