Viata in Japonia (32)
Raspunsuri - Pagina 13
eli spune:
Shian si knicoleta, felicitari pt bebei. Sa aveti o sarcina usoara si o nastere super rapinda. Nicoleta, daca vrei 2 bebei, 2 sa iti dea Domnul.
Pupicei pt puiuitii Shion si Amos.
Fetelor, abia s-a terminat scandalul la un alt subiect, sa nu incepem acum sa ne certam intre noi. Suntem aici ca sa impartasim idei, sfaturi, impresii. Mesajele de interes personal, certurile faceti-le pe PM.
Salut pe toti cei din Japonia, si fete, si baieti. Sa aveti un an bun.
La revedere!
Eliza
Akuma spune:
dap, se termina taifunul si vine tsunami...
kuki, mama, lumea intunecata in care traiti voi, nu ne-a afecta cu nimic aureola linistii noastre, noi nu am fost vicitme , ci voi sinteti propriilor voastre mustrari..daca continuati asa, lumina Focului lui Prometeu nu va va lumina niciodata calea...
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac
Mona_B spune:
quote:
Originally posted by soma
pantera, abia se clarificase problema cu permisele ca iar s-a aburit! Ma rog, pt mine e clara. Iar cu permisu international de asemeni...
KIKI sau KUKI saraca, erai ca un Labush pe linga un doberman. ai vazut ca se latra si ai zis sa-ti faci si tu datoria. Macar NN are "sharmul" lui , dar tu? Bravo macar ca ai rumegat-o la rece si ti-ai dat seama.
Salutari din Toronto!se pare ca s-a stins focu de la Zz, impricinatii au incasat destule.
Akuma, sper ca nu te supar, n-am nici o intentie...actiunea ta la freak show imi aminteste de cele ale unui un personaj de film, Hannibal, un geniu diabolic, care raspundea in felul lui provocarilor, nu mai putin condamnabile. Un personaj interesant.
Toate cele bune!
Akuma spune:
darlin', scenarisitc vorbind...
decit sa fiu ca cele care se vicitmizeaza singure sau sint confuze, mai bine in absolut..
hannen spune:
quote:
Originally posted by rinosuke
hannen,ce faci imi dai flori acum..este lege,sau cum!?TREBUIE sa-mi placa riara,ca nu inteleg!!ce faci,ma iei cu bre??intra la bucatarie,sa vezi ce a postat riara...si cu bre,sa vb.cu riara,daca va permiteti!!mi-am permis cu tine,sa-ti permiti cu mine??suntem PRETENE'(pretene' nu prietene)si eu nu stiam??knicoleta trebuie sa faca misto'ca e insarcinata ,sau cum?putea sa o felicite intr-un mod normal,sau daca nu o place sa o bage pe "ignore"(ca tot iti place tie cum suna).pe skype,ma trageai de limba,sau cum?tu crezi ca stai de vb.cu una de 15 ani!!knicoleta,e gravida!!??nu are voie,sau cum!?sau knicoleta nu are voie sa posteze?? daca i-am scris riarei,stiu eu ce stiu...ce sa-ti povestesc,mi-ai dat o floare..nu mai pot bianca te rog sa nu te bagi,intre mine si hannen
Ce sa zic,m-ai lasat interzisa.Atita chef de scandal n-am mai vazut demult pe aici.
Am sa te lamuresc ca sa nu stai in ceatza.Ti-am scris cu brept. ca este un cuvint pe care multe dintre noi il folosim in gluma fara ca cineva sa se supere.N-am stiut ca trebuie sa fim PRETENE (nu PRIETENE) ca sa-l folosim.Mai bine ca nu suntem nici de unele.
Simplu motiv pt. care m-am bagat a fost ca mi s-a parut ca iar or sa se incinga spiritele aici,si sincer abia se calmasera
Cit despre skype,te-am intrebat asa "de ce o felicita fetele pe knicoleta pt. gemeni,eu am inteles ca s-ar putea sa aiba gemeni ,nu ca are sigur".Atit si nimic mai mult,da?Cum iti permiti sa faci afirmatii ca te trag de limba?
In ce sens,ca n-am inteles acuzatia pe care mi-o aduci.
A afirmat cineva ca knicoleta nu are voie sa posteze,sau sa fie gravida,sau ce mai scrii tu acolo??
Imi pare nespus de rau ca te-am considerat o persoana deosebita.Am crezut ca stiindu-ne cit de cit o sa intelegi mesajul meu si nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa-mi raspunzi asa violent.
Acestea fiind spuse,LA REVEDERE!
Printesele mamii
RIARA spune:
Mda...Rinoske,daca ai treaba cu mine zi-mi mie ,fata draga,nicidecum lui Hannan.Asa cum tu stii ce stii despre mine ,asa stie Hannan ce stie de crede ca-s fata buna,nu?Si pe Knikoleta n-am luat-o la misto si doar nu-mi venea sa cred.Cu ea am vb citeva luni bune pe messenger iar vreo patru luni la rind i-am facut calculul ovulatie ca fata vroia sa stie cind trebuie sa faca sex ca sa ramina inasarcinata.Dar pt ca ma suna la ore imposibile din noapte,la ora trei noaptea,o data nu i-am raspuns la telefon si de atunci nu am mai tinut legatura.Si cu asta basta.Si la bucatarie,n-ai chef sa vb cu mine ,nu te obliga nimeni ,chiar te rog sa ma ocolesti asa cum o sa fac si eu.Daca aveti chef de spune-ti ca eu sint cauza si dispar.Eu n-am nici timp si nici energie,mai ales acum cind ajunge fata mea.Pina aici cu aceasta discutie.Pt cine are ceva cu mine sa-mi scrie de privat si o lamuresc eu cu ce vrea sa stie.Punct.
Akuma spune:
fetelor, tot ceea ce enumerati voi mai sus, eu nu cred ca au fost cu intentie, acum cind situatia s-a cuantificat, hai, sa reluam firul discutiei normale ,aaa...unde ramasesm???
edit: unde-i nshiro(rocsana )?, in ultima vreme nu-si mai face simtita prezenta, mi-e dor de ea....
rinosuke spune:
hannen, mi-ai cerut niste explicatii privat,nu cred ca e cazul sa ti le mai dau pe forum.trebuia sa-l gust pe BRE'?gata!esti insarcinata,te rog sa nu ma provoci,ca nu sunt gen.care tace..nu o cunosc pe knicoleta,nici pe tine sau riara.si knicoleta este un suflet..si este romanca,ca si mine .SI haideti sa ne mancam intre noi pe forum,si sa ne suparam cand ne spun cei din afara "la cloaca in Jap."ca pe buna dreptate,au zis-o..nu generalizez,dar sunt multe snoabe pe aici,care vor sa iasa-n evidenta cu scari abrupte si optiuni pt.camera de tatami...s-a cerut explicatia KOTATSU,dar norocul romancutelor ca mai sunt si pers.inteligente,care ne-au scos din rahat.draga eli,cand faci un act de caritate nu cred ca e cazul sa te stie tot DC-ul,si nu incerca sa-mi faci o "compunere"interminabila ca nu stau sa o citesc.cam atat am avut de spus,nu-mi place barfa,si poate schimbati putin subiectul..eventual "barfa in jap."ca sa intre ,pe la voi ,doar pietareselept.SEMPAI TACHI(referitor la cele cu peste 300 de mesaje)ITSU MADE KAKU TSUMORI?MADA AKITE NAI?
knicoleta spune:
Riara draga,nu uita ca, SARACUTA de mine nu a putut ramane insarcinata 5 luni din cauza socotelilor de ovulatie pe care tu mi-le faceai,dar in luna decembrie nu mai m-am luat dupa socotelile tale,am facut dupa capul meu, si uite cam ramas insarcinata,asta e..o invatatura de minte... altadata sa nu mai cer sfaturi de la prieteni ca tine cand te frigi cu o ciorba a doua oara sufli si-n iaurd CE tot intrebi in stanga si-n dreapta daca sunt gravida ....?
devylla spune:
Dragi japonici,
Nu cred ca este cazul sa vin cu paragrafe din Regulament.Daca aveti de discutat astfel de probleme personale va rog sa o faceti pe privat.
Iarasi apelez la bunul simt al tuturor ca sa nu apelez la un modelator.
Asadar sa revenim la Viata in Japonia.
Eu va dau niste....sper sa le primiti si sa calmam spiritele pe aici.
poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina