Viata in Japonia (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Merci Hannen ca ti-ai batut capul cu mine.Nu stiu cum e defapt ar fi foarte bine daca s-ar calcula dupa data obtinerii categoriei.Acuma ramane sa ne interesam mai bine....Merci oricum.

poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Knicoleta felicitari duble....sarcina usoara iti doresc si bb sanatosi.

poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Nikoleta????????Nu serios.....ai reusit???????Faci misto de noi sau chiar.....?????Saracuta de ea,de vreo cinci luni se tot chinuia sa ramina...Chiar ma bucur......felicitari di de la noi.

Shian,daca nu mor io pina atunci ma omoara berbantu'Saracu' i-am mincat si matele din el cu nervii si stresul meuFetele,aveti vreo idee pt strss kaysho???Am momente cind respir greu,nu pot respira adinc...daca intelegeti ce zic...parca nu-mi ajunge aerul...Chiar o fi de la stress?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

Da RIARA nu fac misto sant ansarcinata anca nustiu daca sant dar miasi dori foarte mult safie gemeni finca eu maiam osora care santem gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Rinosuke,hai bre ce-ti veni sa te superi pe Riara?
Mie nu mi s-a parut ca a facut bascalie sau misto,chiar mi-a sunat a sincera bucurie.
Riara e fata faina,nu te supara asa pe ea,reciteste mesajul ei si-ai sa vezi ca te-ai suparat degeaba.
Hai luatzi colea cite-o sa treaca spararea.

Riara,cred ca stii retzeta ,baga nasu in pungutza.Imi pare rau ca nu te simti bine,dar lasa ca vine acum fetitza si scapi de stress.
Sanatate multa.

Printesele mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Sper sa nu-mi spuneti ca e cam tarziu, dar special am lasat sa treaca cateva zile, sa se mai "linisteasca apele" si sa putem privi si voi, si eu problema cu o oarecare detasare, astfel incat conflictul sa nu se reaprinda.
Imi cer scuze daca postarile mele v-au jignit si tin sa va asigur ca nicidecum nu asta a fost intentia. Poate ca am exagerat si m-am angrenat intr-un joc care in cele din urma, intr-adevar a intrecut niste limite. Nu am nimic cu nici una dintre voi personal, nici cu Japonia, nici cu japonezii.
M-a amuzat initial ideea de "lupta", am crezut ca va deveni o joaca, o lupta de replici amuzante, nici o clipa nu m-am asteptat ca totul sa degenereze in asemenea hal.
Rog pe cele dintre voi care au timp sa priveasca putin in urma si sa aprecieze ce replicile mele au fost toate spuse in gluma si doar asta mi-a fost intentia.
Poate ca nu am ales exprimarea cea mai fericita, sincer imi pare tare rau daca v-ati simtit jugnite si doresc sa va asigur inca o data de toata stima mea ca femei, sotii si mame, caci in definitiv asta ne uneste pe acest forum, nu-i asa?

Sper doar ca scuzele sa nu fi venit prea tarziu.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

PT...RIARA Saracuta ?? nu cred ca sant,pt.ca ma-i am un copil,iar acum sunt insarcinat pt. a doua oara tot cu acelasi barbat / stii tu la ce m-a refer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

SHIAN(Anca) cum te simti ,iubita?Ma bucur tare mult sa aud ca inca unele dintre voi m-ai aveti putere sa m-ai faceti un alt doilea copil , ca eu una nu mai reusesc ,ma gandesc si le analizez si le intorc lucrurile pe-o parte si pe alta dar nu ajung la nici o hotarare.Micutul ce-ti face ,baietelul?
Noi ne intoarcem in ianuarie pe 27 .
DEVILLA..cele 3 luni au importanta atunci cand vrei sa-ti ei permisul si in japonia si trebuie sa fie de la data obtinerii permisului si nu al categoriei,iti spun asta pentru ca sotul meu s-a interesat cand eu eram inca in tara dupa obtinerea permisului .Tu banuiesc ca il ai si pe cel japonez pentru ca daca n-ar fi asa atunci n-ar trebui sa te intereseze cele 3 luni si nici faptul c a permisul din romania iti expira .Daca nu il ai pe cel japonez,il ai pe cel interenationaL romanesc ,iar daca si ala e expirat atunci poti face o procura prin care sa ti-l prelungeasca cei de acasa.Sper ca ti-am fost de ajutor cu ceva.
- ELLA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

Doamna KUKI daca nu aveai intentii de lupta.... atunci de ce iti pregatea-i armele de lupta cu NN?Si tu esti femeie c-a si noi,ar fi trebuit sa n-e intelegi, ci nu s-a n-e ataci.Iti doresc o zi buna si un an nou fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

pantera, abia se clarificase problema cu permisele ca iar s-a aburit! Ma rog, pt mine e clara. Iar cu permisu international de asemeni...

KIKI sau KUKI saraca, erai ca un Labush pe linga un doberman. ai vazut ca se latra si ai zis sa-ti faci si tu datoria. Macar NN are "sharmul" lui , dar tu? Bravo macar ca ai rumegat-o la rece si ti-ai dat seama.

Mergi la inceput