Viata in Japonia (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
La cit de multa sint ,nici daca as vrea,n-ar mai putea intra cineva cu mine in kotatsuIntru sub el si acolo-n -cremenesc,cind ma intorc pe stinga se demoleaza,cade futonul,placa de deasupra...asa ca de lene sa-l aranjez din nou,incremenesc pe spate

hai, tu...

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Devylla,pt bilete de avio incearca la www.hittravel.co.jp
Eu am fost foarte multumita de ei;au site-ul si in lb engleza.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

fetelor, stau si ma minunez de ceea ce citesc pe forum, unele persoane sint confuze si iubirea lor la fel, se invirt in jurul unor proiecte si niciodata nu vor gasi drumul care sa-l parcurga pina la capat, oare iubirea este o disputa confuza??..iubrea asta, uneori, zamisleste monstrii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Lia

quote:
Originally posted by soma

pai si eu daca am carnet de 15 ani si ma duc in tara sa-l preschimb tre sa stau si 3 luni acolo ca sa ce..? Atat de batuti in cap sa fie?

intreb si eu, ca ma supara si pe mine treaba asta....

am senzatia ca scrie cand a fost obtinut permisul la categoria respectiva,deci nu e nici o problema daca expira si e inlocuit de un altul nou,al carei data de eliberare va fi diferita,dar nu schimba cu nimic data obtinerii dreptului de a conduce autovehicole dintr-o anumita categorie...

Lia&Andrew

Deci sa inteleg ca se calculeaza dupa data obtinerii categoriei...ca la asta ma gandisem si eu.Daca il schimb se schimba si data obtinerii permisului,dar data obtinerii categoriei va ramane aceeasi...Asa sa fie?Cine ma poate lamurii si pe mine?
Ayumi merci frumos de link am sa incerc acuma sa vad ce oferte au.

poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

pentru luna ianuarie eu am gasit asa: lufthansa 152000 yeni, austria airlines 117000 yeni, la HIS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Devylla,sincer nu stiu la ce te referi,la ce fel de categorie .Imi dau cu presupusul A,B,C,D??
Daca da,in mod normal cind dai examenul pt. permis il dai pt. o anumita categorie,al nostru de soferi "normali"(nu la cap mey) fiind B.Deci obtii permisul pt. categoria B la data de...
De ce permisul si categoria crezi ca sunt separate?
Adica am categorie fara permis,sau permis fara categorie??
Scuze daca am raspuns aiurea,insa n-am inteles la ce te referi intrebind de categorie.

Printesele mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hola lume, la multi ani !
Sper ca ati petrecut frumos, noi am fost la munte(inclusiv pe la socri ) si ne-am distrat super ( ski, patinaj )
Va doresc un an nou super si multa sanatate, ca-i mai buna decat toate! Pup la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by hannen

Devylla,sincer nu stiu la ce te referi,la ce fel de categorie .Imi dau cu presupusul A,B,C,D??
Daca da,in mod normal cind dai examenul pt. permis il dai pt. o anumita categorie,al nostru de soferi "normali"(nu la cap mey) fiind B.Deci obtii permisul pt. categoria B la data de...
De ce permisul si categoria crezi ca sunt separate?
Adica am categorie fara permis,sau permis fara categorie??
Scuze daca am raspuns aiurea,insa n-am inteles la ce te referi intrebind de categorie.

Printesele mamii

nu stiu cum sa ma exprim ca sa ma fac inteleasa.Pe permisul meu apar doua dati:prima unde scrie data eliberarii permisului si a doua unde scrie data obtinerii categoriei(B) ultima se refera la ce data am dat examenul.Eu intreb acuma dupa care data se socotesc cele trei luni.Ca mi se pare aiurea sa se socoteasca dupa data eliberarii permisului.Ca daca mi-as schimba permisul cu numele nou s-ar schimba si data aia a eliberarii si atunci presupun ca se calculeaza cele trei luni dupa data la care ai dat examenul respectiv data obtinerii categoriei(cum scrie in permis).Ca sa pot sa imi calculez corect cele trei luni si sa stiu cat mai am nevoie.Acuma s-a inteles ceva?

poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Knicoleta felicitari!
Esti sigura ca ai gemeni?Woau...ce fain!Sa-ti traiasca si o sarcina usoara!
Riara,cum sa te lasam sa mori?Nici nu se pune problema!Stiu ca esti nelinistita ,dar totul o sa fie ok,iar sambata vei putea sa-ti imbratisezi fetita!Gandeste-te cat vei fi de fericita atunci!Iti tinem pumnii si mai da-ne de stire!

Viorela hoff,salutari si de la noi!

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Devylla,hai ca acum am vazut si eu in propriul permis ce zici tu acolo.
Deci la punctul 5):Data eliberarii/data expirarii permisului
si la punctul 10):Data obtinerii categoriei.
Da` tot nu stiu raspunsul
In mod normal ar trebui sa se calculeze de la data obtinerii categoriei,desi nu cred pt. ca ei vor experienta in condus de minim 3 luni,deci pina nu ai permisul in mina nu ai cum conduce,nu?
Cred ca se calculeaza de la data eliberarii,iar daca il schimbi probabil ca se specifica data obtinerii categoriei ceea ce ar trebui sa nu scada din "vechime"(experienta)si poate si data obtinerii permisului (prima data)
Nu stiu cit ce explicita am fost,cert e ca nici eu n-am inteles.
Cel mai sigur,nu te lua dupa mine pt. ca nu stiu ,mi-am dat si eu cu presupusul.

Printesele mamii

Mergi la inceput