Viata in Japonia (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by yank

Ce e ala kotastu?

http://www.sushicam.com/Journal%20entries/001230.php ,
e raspandit mai mult in casele tip japo , cele western style nu il au ...doar daca iti pastrezi tu o camera tatami-style.
Japii , in saracia lor acum ceva anisori nu prea aveau cu ce sa-si incalzeasca casutzele asa ca se strangeau toti sub paturika ....

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare ...nu ,nu va zic japonici ,azi va zic samurici ca tare bine stiti sa
Ati fost tari de totisi luara cuoada intre picioare si dadura bir cu fugitii ai cu ginduri necurate
La multi ani tuturor !!!
Shian ,sarcina usoara si bb sanatos iti doresc.

Riara,te cred ca ai emotii .Inca putin si o sa fii bine cu minunea alaturi.Ce fain trebuie sa fie sub cotatsu,ia fa si mie loc ca io n-am

Printesele mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

GEMENI SAR PUTEA SAM EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

Knicoleta Felicitari!! O s-a ai gemeni?Ce frumos..BRAVO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by knicoleta

GEMENI SAR PUTEA SAM EU

ceee??? esti insarcinata?ohhh! sa-ti traiasca!

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

pai si eu daca am carnet de 15 ani si ma duc in tara sa-l preschimb tre sa stau si 3 luni acolo ca sa ce..? Atat de batuti in cap sa fie?

intreb si eu, ca ma supara si pe mine treaba asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Chiar asa ,buna intrebare soma.Si eu am permis din `96.Intre timp a expirat.Daca-l reinoiesc ce fac,stau 3 luni sa conduc prin ro?

Printesele mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by soma

pai si eu daca am carnet de 15 ani si ma duc in tara sa-l preschimb tre sa stau si 3 luni acolo ca sa ce..? Atat de batuti in cap sa fie?

intreb si eu, ca ma supara si pe mine treaba asta....

am senzatia ca scrie cand a fost obtinut permisul la categoria respectiva,deci nu e nici o problema daca expira si e inlocuit de un altul nou,al carei data de eliberare va fi diferita,dar nu schimba cu nimic data obtinerii dreptului de a conduce autovehicole dintr-o anumita categorie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Salutari din Germania la Japonici-"Samurici"!
Sunteti niste dragute toate
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

La cit de multa sint ,nici daca as vrea,n-ar mai putea intra cineva cu mine in kotatsuIntru sub el si acolo-n -cremenesc,cind ma intorc pe stinga se demoleaza,cade futonul,placa de deasupra...asa ca de lene sa-l aranjez din nou,incremenesc pe spateAsa...sa va spun de fata mea...simbata ajunge in Osaka,Kansai,la ora 9 dimineata...saracuta vine singura,cu insotitor...pina simbata mor putin cite putin...stiti cum este gustul fricii?daca nu mor pina simbata cind oi vedea-o intreaga ,o sa va explic...pina atunci lasati-ma sa mor linistita...Devi,eu i-am cumparat biletul fetitei mele din Romania si l-am platit on line.Cind am fost in Romania tot din Romania l-am cumparat si a fost super ieftin si convenabil.Doamna care s-a acupat tot timpul de biletul meu este foarte de treaba,iti cauta cea mai ieftina cursa,si ma rog,tot ce speri tu ,numai sa-i spui.daca vrei sa iei legatura cu dinsa iti dau add-ul ei pe messenger sau nr de tel.Eu numai din Romania am cumparat biletele,pt ca in Japonia sint scumpe.

Inaioana pe voi de fete.Sint canutele de folos?

Mergi la inceput