Scandinavii stiu DC... (94)
Raspunsuri - Pagina 9
vikinga spune:
Cum bine a zis xeno, avem rayou pe pamint dar avem si paradisul in apaaa www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
vikinga spune:
Asaaaaa vazut poze, petrecrea scandinava de ziua lui Rayou a fost absolut super, sunte terminata de jelozie dar asa cruntaaa!Frumoasa tare si Idora, prima oara ce o vad in poze.Tata lui Toma in primul rind nu te cred ca ai baiat obraznic, nu te cred si pace, are asa o fatza de inger ca mai degraba te fac pe tine mincinos:)))) Toma, no way in nici un caz! e cel mai cuminte baiat de pe pamint:) Si in al doilea rind tata de toma, mai fetelor tre sa recunoastem are cele mai sexy poze:) Un rind de vin fiert din partea caseiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Rayuela spune:
doruletule,esti cremenala bre in pozele de cind erai soim al patriei!!Rid de 5 minute in fata calculatorului la poza cu varu tobosaru!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
astept poze cu lena,cu itsme,cu Xeno cind era el mare,cu vikinga bruneta ,cu Marutza soim al patriei,cu Pegasa liceanca,cu Arborica la gradinitza si toooooooooooot asa!!
sa mai zic ca vreau si cu varu narancea in pantaloni scurti?
doruletz spune:
nziua
muhahahah, ce de poze haioase. Io cautai si unele de mai tarziu cu amicii mei din orasu' natal pe la chefuri da' nu mai stiu pe unde sunt, cand le gasesc le pun acilea.
Lilutza si Rayu oi fi io pusa la zid da' varu-mio asa a ramas pana in ziua de azi !!! si tobosar pe deasupra!
Pusei si io poze cu cabana in albumu' de la chefu scandinav. mai am si altele da' nu's daca sa le pui.
Mie imi placu' Lilutz pionera, ce privire de comandant de unitate avea
mai viu
Rayuela spune:
am uitat sa zic:poza cu tatalutoma tolanit pe sotie,cu drinku linga si lulea,e dementiala!Adeca asa cred ca arata visu oricarui barbat!
Si de acord cu doruletu,lulutza era genu ala de pioniera cu 10 pe linie care cerea socoteala astora mai amariti,care erau comandanti de grupa.
(ca de exemplu io)
edit:Extrema e scandinava suta la suta,voila!!!
Rayuela spune:
tot io
Mai vroiam sa zic ca Lulutza e frumoasa rauuuuuin poza asta,zici ca e prezentatoare de stiri..la CNN!
chatonel spune:
extremo, esti mortala!!!! Pai daca e sa vb de munte, io-s turista :))) Tu esti de-acolo, de la ei
Doruletule, unde esti tu grasa???
Toulouse, la ville rose
Sabina spune:
imi place extremaaaaaaaaaaaaaaa
si doruleazaaaaaaaaaaaaaa, ce coiffure, madam:)
vedeti ca v-am pregatit un album nou
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
xenocid spune:
Eh, eu nu stiam ca doruletz a facut Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry
*segmentation fault*