Scandinavii stiu DC... (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

fata cu plete e Idora.
Luluci,poate punem si ceva poze de la intilnirea scandinavilor,ce ziceti,sa-l expunem si pe conu narancea hehehehe!Ca daca el nu ne vrea,noi il vrem!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

bey...asta-i cea mai tare poza

Edit: katarina are pozele cele mai cele :-))) Io o am doar pe aia de grup...cu tot cu comentariile de atunci!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io ma retrag de pe forumul asta daca nu incetati :-) cu exemplificarile in care ma aflu si io-n cadru ... si nici macar nu-mi dati sansa sa ma retrag in plina glorie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

io ma retrag de pe forumul asta daca nu incetati :-) cu exemplificarile in care ma aflu si io-n cadru ... si nici macar nu-mi dati sansa sa ma retrag in plina glorie

tu vorbesti??? Uita-te la dac!!! Nu se mai complica el cu paharu'!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da frumoasa mai e si idora!

narancea s-a deconspirat singur la freakshow.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Gata meam pus si io poze. Ce petrecaretzi fratzilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

M-am luat cu vorba si uitai ce era mai important.
In mod cu totu' si cu totu' incredibil, sambata am vazut primu' Bridget Jones iar duminica p-al doilea ! Nu mai vazusem un dividiu din epoci imemoriale, ce sa mai zic de doua in 24 de ore ...
Trecand peste faptu' ca ne-am dixtrat, trebuie sa va spun ca incredibilu' continua. Scenele de schi au fost filmate in Austria la Lech adicatelea in locu' unde ne-am petrecut luna de miere (dec99-ian00) iar Thailanda este prima calatorie in strainezia pe care am facut-o cu Raluca la vreo trei luni dupa ce ne cuplaseram (mai99)...
Hmmm, cred ca e normal ca n-am castigat ieri (si) la Loto.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Lasa ca diseara dau si eu cu poze...da din alea mai recente, ca alea din copilarie, vai de noi! Avea mama o placere sa ne tunda castron ca eu de ani de zile nu imi revin...si nu pot renunta la plete...

-----------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

lasa aschiutzule, tu nu vezi ce colanti aveam io la 10 ani?

((c) Xeno)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tata lu Toma

M-am luat cu vorba si uitai ce era mai important.
In mod cu totu' si cu totu' incredibil, sambata am vazut primu' Bridget Jones iar duminica p-al doilea ! Nu mai vazusem un dividiu din epoci imemoriale, ce sa mai zic de doua in 24 de ore ...
Trecand peste faptu' ca ne-am dixtrat, trebuie sa va spun ca incredibilu' continua. Scenele de schi au fost filmate in Austria la Lech adicatelea in locu' unde ne-am petrecut luna de miere (dec99-ian00) iar Thailanda este prima calatorie in strainezia pe care am facut-o cu Raluca la vreo trei luni dupa ce ne cuplaseram (mai99)...
Hmmm, cred ca e normal ca n-am castigat ieri (si) la Loto.

Si te pomenesti ca ai avut si pulover cu reni
extremo, semeni, picatura cu picatura, cu o fosta colega de facultate (moama, ce picioare avea fata aia!!!!)
O vazui si pe doruletz, pusa la zid, la serbarea costumata!!!

Mergi la inceput