Scandinavii stiu DC... (94)
Raspunsuri - Pagina 10
vikinga spune:
Extrema e mortala! Cea mai adevarata scandinava! Poza cind se catara pe munte e MORTALA!Am pus si eu 3 poze, tre sa caut poate totusi le am aici pe alea din copilarie. Aia de la sfirist poate fi transferata de xeno la alea funny:))) Dar ma jur ca nu ma pupamwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
annie_xtreme spune:
V am pus o poza de la super petrecere. Pe aceasta cale va doresc o seara magnifica si un maine bengos - io am plecat la facut bagaje si ne mai citim pe joi.
Va pup
doruletz spune:
xenocid nu te radea bre ca celebritati mai mari ca Harry Poter trecura/sunt p'acolo (io de exemplu )
Bre ma dusei dupe tine pe la alte subecte si vazui linku' pe care-l detesi acolosha ... Muhahaha, io crezui ca e banc si ma amuzam de zor da' la sfarsit imi dadui seama ca era pe bune.... si ma amuzai si mai tare
katarina, bine revenisi, si io sper sa mai ramai p'aicea! hehe, e drept ca io cam huzurii pana acu' da' iti zic io ca nicicum nu e bine, io ma trezesc noaptea de grija ca de ce nu se trezeste pitica!!
si mie imi placu extrema
chato, grasa sunt acuma da' nu va arat, nah!!
PS Al cui e calu' ala de bea bere la bar??
iren spune:
Voiam shi io sa pun nejte pozne, ca daca tot puseratzi totzi, nah , da poze veki nu mai am, iar in alea noi nu ma plac, asha!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Irimell spune:
Nu inchideeeti, nu inchideti si capitolul asta ca am revenit. Gata! Stiu ca vin ca meteoritul, dar zau ca sa fie inca 5 capitole nu m-am asteptat...cred ca scrieti un capitol pe zi...
Cred ca a mai propus cineva si eu zic sa votam pentru angajarea cuiva responsabil cu rezumatele...pe scurt, ca la news...
Noilor veniti (care deja au vechime probabil) le urez sedere placuta si paharelul de rigoare!
Vad ca e febra pozelor in poienita...Fratilor, lamuriti-ma si pe mine cum sta treaba cu parola, id-ul si stilul pozelor, ca eu poze din copilarie n-am decit una...si recent nu mi-am prea facut ca nu-mi place cum ies, mai frumoase-s peisajele!
Mai vin!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
Adela99 spune:
iren, tu crezi ca io ma plac in alea de le puse rayu? ... asa ca am mai pus cateva vechi sa ma amagesc :-)
extrema
Adela99 spune:
mey, stiti ce gand ma batu? ca io in pozele alea de acu' o vesnicie is la varsta la care sunteti multi dintre voi acu' ...asa ceva
Rayuela spune:
adelutz,e mishto de tot poza aia cind te cara baietii pe targa!
Irimeluleeeeee,hai tuuu,pune niscai poze!Ai parola,sau tremet pe privata?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
chatonel spune:
fetele, peste o juma de ora vin si ale mele poze din copilarie... si sa vedeti ce seman cu mine!
Toulouse, la ville rose
vikinga spune:
Gata am pus tot ce am gasit poze mai vechi. Fug la dans!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)