Scandinavii stiu DC... (94)
Raspunsuri - Pagina 11

Sabina spune:
aah, am intrat sa spun ca si eu m-am amuzat de ce s-a amuzat Doruleatza, in ambele posibilitati.
auzi tu...si ce-a zis Alain...ii place de Olah? dar de Doinita?
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

lilanda spune:
Bre, sa nu va rideti de privirea mea de comandanta de detasament, ca cre' ca dadeam semne de miopie de la vremea aia!!! Cre' ca trebea sa-mi fixez privirea pe ceva, ca sa nu fuga!!
vikingo si io jinduiam la codite de-alea, da' mie nu mi-o crescut nicioadata paru'-asa lung!!! Si in poza aia inselatoare, adica ce faceai???
extremo, drum bun si te-asteptam pe joi in poiana..
Adeluctza, asa-i c-aici erai picata la datorie??? Nu daaaa ...:-)))
Irimell, iren...poze-poze!!!
ma duc sa vaz ce mi-or iesi din crevetii aia grasi, de-i lasai cu coada intacta!!!
PS. Calu' i-al meu (btw, avusei un iubit pe care-l chema Calu......si era clujean
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Sabina spune:
adelucii, suuuper !
iar vikimga nu s-a schimbat deloc! da deloc!!!
Sabina si

iren spune:
Trimite shi mie cineva parola, pliz? Pozne veki n-am, decit ceva d-acu 6 luni- 1an, ca alea veki veki is prea indecente
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Sabina spune:
toti erati frumosi cand ertati copii mici.io nu ma mai jooooocChatonica, erai mortala cu pampoane!!!
Sabina si

lilanda spune:
quote:
Originally posted by chatonel
Si sa nu rideti prea tare!!!
Bre, io la asta nu ma poci abtine

Pe linga faptul ca boneta aia e de milioane, de ce bateai snitelele pe balcon???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

aschiutza spune:
Mai, mai....da ce faine poze... Ce as vrea sa fii aratat eu asa de cool ca Extreme si Lilanda sau sa am asa par frumos ca Vikinga....
Asa ca pun si io o poza acilea, da nu in albumele voastre, ca ale mele sunt prea...uncool : http://www.dance4ever.de/galerie/zoom.php?id=2297
Asta ii de la un spectacol din 12.12. cu trupa de dansuri internationale.
Adeluz: nu-i bai ca nu o cunosti pe matusica, ma asteptam io, ca dumneaei e in virsta.
Sabina: invitatia ramane, asa ca pune muzica pe liber cu incredere, ca mai vrem! Multzam de incurajare da colantii tai nu egaleaza tunsoarea mea castron asortata cu niste ochelari imensi .
------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

chatonel spune:
Multam Multam
Poza aia in care bateam snitele e facuta la un chef: nu mai aveam loc in bucatarie la pretena mea, asa ca io, gospodina devarata, plecai pe balcon ca sa fac papica :)))
Sabinuta, toti copiii sint frumosi, dar ca pompoanele mele, mai frumoase nu erau!!! Eram FAN!!!!Aveam de toate culorile si mama trebuia sa le puna dupa cerea mea... sa ma ASORTEZE! :))))
Toulouse, la ville rose

chatonel spune:
aschiuta, baga poze ca lumea, cum vrei sa ne facem o idee de frumusetea ta???!!! Poza aia nu se pune, ca-i "pregatita".
Toulouse, la ville rose