Scandinavii stiu DC... (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aah, am intrat sa spun ca si eu m-am amuzat de ce s-a amuzat Doruleatza, in ambele posibilitati.

auzi tu...si ce-a zis Alain...ii place de Olah? dar de Doinita?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bre, sa nu va rideti de privirea mea de comandanta de detasament, ca cre' ca dadeam semne de miopie de la vremea aia!!! Cre' ca trebea sa-mi fixez privirea pe ceva, ca sa nu fuga!!
vikingo si io jinduiam la codite de-alea, da' mie nu mi-o crescut nicioadata paru'-asa lung!!! Si in poza aia inselatoare, adica ce faceai???
extremo, drum bun si te-asteptam pe joi in poiana..
Adeluctza, asa-i c-aici erai picata la datorie??? Nu daaaa ...:-)))
Irimell, iren...poze-poze!!!
ma duc sa vaz ce mi-or iesi din crevetii aia grasi, de-i lasai cu coada intacta!!!
PS. Calu' i-al meu (btw, avusei un iubit pe care-l chema Calu......si era clujean

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

adelucii, suuuper !
iar vikimga nu s-a schimbat deloc! da deloc!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

gata :) pe ele!!!!! Si sa nu rideti prea tare!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Trimite shi mie cineva parola, pliz? Pozne veki n-am, decit ceva d-acu 6 luni- 1an, ca alea veki veki is prea indecente

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

toti erati frumosi cand ertati copii mici.io nu ma mai jooooocChatonica, erai mortala cu pampoane!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by chatonel
Si sa nu rideti prea tare!!!

Bre, io la asta nu ma poci abtine
Pe linga faptul ca boneta aia e de milioane, de ce bateai snitelele pe balcon???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mai, mai....da ce faine poze... Ce as vrea sa fii aratat eu asa de cool ca Extreme si Lilanda sau sa am asa par frumos ca Vikinga....

Asa ca pun si io o poza acilea, da nu in albumele voastre, ca ale mele sunt prea...uncool : http://www.dance4ever.de/galerie/zoom.php?id=2297

Asta ii de la un spectacol din 12.12. cu trupa de dansuri internationale.

Adeluz: nu-i bai ca nu o cunosti pe matusica, ma asteptam io, ca dumneaei e in virsta.
Sabina: invitatia ramane, asa ca pune muzica pe liber cu incredere, ca mai vrem! Multzam de incurajare da colantii tai nu egaleaza tunsoarea mea castron asortata cu niste ochelari imensi .

------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Multam Multam
Poza aia in care bateam snitele e facuta la un chef: nu mai aveam loc in bucatarie la pretena mea, asa ca io, gospodina devarata, plecai pe balcon ca sa fac papica :)))
Sabinuta, toti copiii sint frumosi, dar ca pompoanele mele, mai frumoase nu erau!!! Eram FAN!!!!Aveam de toate culorile si mama trebuia sa le puna dupa cerea mea... sa ma ASORTEZE! :))))

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

aschiuta, baga poze ca lumea, cum vrei sa ne facem o idee de frumusetea ta???!!! Poza aia nu se pune, ca-i "pregatita".

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput