Scandinavii stiu DC... (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

piticania tot nu doarme
uitasem: sabina, salvai adresele alea si cum se da iar drumu' la calculatoru' cu sunet cum le ascultam. Pana una alta ii spusei cine fusera profii tai si imi arata incantat ca are CD-uri cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!
ma bagai direct in albumul scandinavilor sa admir ... si ce tot vorbiti voi acolo de lucruri sfinte? ... adeka cc kg ... zilele astea tot controbaind printre albume prafuite se uita si fimiu la poze si exclama: ai fost anorectica? ... rayu ia pune tu mama pozele de la ziua ta sa vedem si ceva shunculitze si barba dubla a la adela da' alege-le un piculetz, daca nu poti sa le retusezi :-)... io mai scanez cateva poze azi la serviciu da' sa vedem daca le pot si micsora, sa ma vedeti si pe mine alpinista

si io vreau sa viu la Iasi la vara si ce daca-s ardeleanca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

quote:
Originally posted by doruletz

piticania tot nu doarme

asa-ti trebe,ca pana acu' ai avut vacanta. Apropos,Alexandra e adevarataMai,sunt invidioasa cu draci.Nu m-am putut abtine sa nu trimit mesajul asta, nu de alta da io stau in c... de la 6.00 pe scaunul de la computer, timp in care cupchilul imi mozoleste o tzatza.Alternativa ar fi fost sa-l plimb in brate, tot de la aceeasi ora .Si m-am culcat la 1.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Baaaaaaaaaaaaaaaaaa, io nu mai inteleg nimic ... unde-s pozele ... care-i parola ?!
Sunt un car de draci !!!
Aseara, abia asteptam sa ajung la computador sa va zic ce vichendel marfa avusei da' m-il fiutiu Toma asta noapte ! Stiu, stiu ... parinti tampiti ...
S-a trezit de trei ori dupa ce promisese cu ceru' si pamantu' ca ma lasa sa dorm daca-i cumpar ceas de perete ("pai daca nu stiu cat e ceasu' nu stiu cand e dimineata ca sa ma trezesc") si un joc nou de calculator ("daca-mi cumperi o sa fiu cel mai cuminte copil"). Ei bine, dimineata am intors foaia si e cu sabia lui Damocles (alias Mos Craciun) deasupra capului.
Deci, ajutati-ma sa-mi revin.

tata de monstru
ps.Sunt de acord cu campania de recucerire

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

tata lu Toma, da si matale click pe link-ul din penultimul mesaj al lui doruletz.
hai ca mi-a amortit dejtul cu care scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata!

ma incsriu la parinti de monstri.De dimineata Sofia :
m-a muscat
m-a batut
m-a zgariat.
si nici nu-mi cupara masinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

katarina:
asa eram si eu in primele luni de viata ale Sofiei.O sa treaca.gandeste-te mereu ca o sa treaca si ca trebuie sa te bucuri de bb mic, pt ca vremea asta nu se mai intoarce.Nu te lasa prada vreunei depresii, ca e tare parsiiva.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
am uitat.nu ma doare capu, nu sunt mahmura.

nici sa ma pilesc nu stiu

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata fetele voioase!!!
Sabinuta, vazui si pozele tale la munte, frumoase sint!!! Am sa mai pun si io vreo 2 cu alpii, sa va delectati.
O sa va chinui asa toata saptamina, "Tot pe loc, pe loc, pe loc" ca am spatele tot blocat, asa ca prelungesc medicalul :P
Da apoi sa nu va suparati ca dispar ca magaru-n ceata, insa cind am sa pot iar sa misc in voie am sa zburd pe alte cimpii, mai putin virtuale

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata Istme! Hai ca pina in Craciun tre sa te vedem aici in poiana, nuuuuuuu?Sabina mai sa mai bei cite un vinutz fiert acolo, ca mor de tine asa voioasa:))) Si daca nu te-a durut capul ei si mai bine:)Azi vin cu poze, dar bagati alea de la intilnire mai, ca printre asa slabanoage io una nu indraznesc sa apar. Eram si eu slabutza in felul meu, adik in comparatie cu acum, da' asa ca nemincatele de voi no way:))))Lil' i love Iliewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asteptam poze de la:

Itsme
Pegasis
Liris
Vikinga
Tata lu Toma
Xenocid
narancea
Alba Iulia
Mara
Doruletz

hihi, mi-a vazut gandaca pozele si-a zis ca arat cucubau la cap

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Loool, Sabina!!! Are drepatete gindaca ta, sintem toate cucubau la cap!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput