Scandinavii stiu DC... (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si nu le-a vazut decat pe-ale mele pe mail

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

quote:
Originally posted by Sabina

'neata!

katarina:
asa eram si eu in primele luni de viata ale Sofiei.O sa treaca.gandeste-te mereu ca o sa treaca si ca trebuie sa te bucuri de bb mic, pt ca vremea asta nu se mai intoarce.Nu te lasa prada vreunei depresii, ca e tare parsiiva.

Nu bre Sabino! De unde depresie?! Tocma' am mancat un kil de dulciuri, am schimbat un kkt si-acum mor de bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata!!!
Pe cine vad io aiceeeea??? Katarino, bine-ai revenit...da' acu' stai, daaa??? Tot motata si slabanoaga esti??? Jeg savner dig!!! N-ai poze cu tine mica, mai putin mica si maaare??? Esti invitata la album, daca nu stii parola, vine...

Tata lu Toma, io nu te cred ca Toma-i monstru'...dupa ce fatuca avea el in prima poza!!!
Montagnardele, tre' sa marturisesc ccc ca io, desi nascuta-crescuta la munte (la Breaza-linga Sinaia) nu-mi plaaace muntele - adica imi place el, da' nu sa-l escaladez. Mi-am dorit toata viata sa locuiesc in apropierea marii...si iote, acu, am mare si in stinga si in dreapta. Ii drept ca nu-i chiar aia la care visam; asa-i vik??? :-))
itsme, cum ii prima zi de concediu...sau nu inca???
Va pupez si stau prin preajma...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Multam Adusca, multam Chatonel !
Acu' puteti vedea cum au crescut in patru ani Toma, burta si paru' !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Lil, daca ma prinzi, stau. Poze cu mine mica n-am , c-au ramas in Braila, desi..parca am bagat vreo doua in geamantan cand am venit in Scandinavia. D-alea cu mine mare, adica recente, nu pupati nici sa ma platiti..Sunt grasa, 7 kg fett in plus dupa nastere.Sunt grasa. Graaaasa, m-auziti?!
De parola n-am nevoie, c-am dibuit-o singura.E f previzibila

P.S. Lil, iti mai eram datoare c-un raspuns de-acu' 100 ani.N-am schimbat numele copilului. Am cochetat cu ideea sa-l botez Alex Lucas, si la vreo saptaman dupa nastere, cand mi-au venit acasa hartiile in care trebuia sa-i inregistrez oficial numele, m-am razgandit si-am scris Alex Mikael.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Buna dimineata,

Gata terminai de scos biscuitii din DVD-player, salamurile din masina de spalat si frisca de prin sertarele cu haine dupa dezastrul de aseara

Pusai si eu poze la colectie. O singura mentiune am de facut: "Colega" cu care ma jucam de'a doctorul se numeste Roxana si o iubesc si acum desi nu am vazut'o de 26 de ani. Daca o recunoaste cineva...

Facui si un album in care sa punem chestii mai de ras asa. Il gasiti voi

Cu stima,
Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Buna ziua. Ziceti si mie parola silvuple.
Greu cu trezitu frateeeeeeeeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
Anette daca n-ai parola o da fata!
Deci,ma alatur parintilor chinuiti si tembelizati,azi m-am trezit racnind ca o fiara(vezi pegasule,nu esti singurica),la fi-mea ,care maraia si uauauaaaaaaa,ca vrea...la calculator,io cu okii carpiti,urlu:VREAU SA-MI BEAU CAFEAUAAAAAAAAAAAAAAA!!Cupilu m-a privit un pic asa cum te uiti la o maimuta isterica,dupa care s-a carat la ta-su,io am ramas cu mustrarile de constiinta si cu o intrebare:oare m-or fi auzit muncitorii care trebaluie pe la geamuri?Ma trezesc la usa cu politia ca-mi violentez cupilu verbal?Ramane de vazut,daca nu ,va astept cu portocale ,sa nu ma uitati
HAHAHHAHAHA,Xeno la un an e delicios,tatalutoma si familialutatalutoma e cremenala,si in doua trei minute pun o poza din tinereti cu bere si lulea si ascultam Romica Puceanu,in cazul in care o sa va intrebati de ce am asa o moaca de bodega
Si pun si alea de la chef!VVa anunt cind sint gata
Si KATARINAAAAAA,pupaturi nenumarate,acu sper ca ai venit sa stai,da???

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Rayu,pot s-arunc io prima cu portocala
Si mey, tot forumul stie parola voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Katerino,nasol ma ,dupa ce ca sintem vip-uri,acu o sa aparem si in reviste de scandal!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput