Scandinavii stiu DC... (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by vikinga
Eu nu am pozele din copilarie aici...cele mai recente sunt pe la 18 ani, la plaja cu bikini cu ata in kur:))) ei eu moda asta am prins-o dom'le la ai mei 18 anisori. Si mai am una cu codite din alea africane. Pe atunci eram bruntea bruneta, vopsita ofcourse. Atit am gasit din tinerete aici, miine mai scotocesc.

sa vedem, sa vedem :-)))
vik, cre' ca mai zisei, da' Ilie ii cam prost crescut; nu respecta cupiii mici (ii crantane cind e mincare prin-prejur) si nici nu sufera alti masculi (de ciine-evident), din cauza de bilute la purtator...da' pe tine siguuur te-ar placea si asta, neconditionat (la Iasi, aveam o vecina care folosea Dune...Ilie al meu era intins dupa ea..tragea de lesa ca nebunu'...)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

eu trebe sa beau ceva ca sa cred ca-s frumoasa,si parol,dupa doo drinkuri,ma simt ca Sindi Crauford,sau Zeta Jones,la alegere!!Dupa ce zic ca-s frumoasa frumoaselor,am impresia ca sint brusc extrem de inteligenta,ca stiu sa vorbesc de tot si toate..apoi devin bogata,adica invit pe toata lumea la beut..dupa care ,faza finala,sint invizibila(astea nu-s poantele mele,citeam pe un site suiedez despre etapele betivului,si sa mro de nu-i asha)
Nah ca m-am ambitionat,desi am baut numa un ceai de menta.Ma duc sa mai rascolesc in poze

Edit sa zic ca si sint topita dupa Ilie bebelus,si sa mai zic ca nu mi-ati raspuns la intrebare,lilutza,Adelutza,doruletu,pun si din pozele de la ziua mea?Am uokeiu vostru?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buli-buli, eu n-aveam decat 10 ani pe vremea aceea...dar am trait la maxim fiecare moment.ba, inconstientu de tata ne-a dus la TV pe 22....

deci sunt cu tine....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

unde-i doruletzu?? scapa fara descriere???

chatonelule, ai vazut pozele? la catarare n-am ajuns de-adevaratelea...:( doar vai A1 ma incumet.deh, femelie mare, remuneratie dupa buget....

aici urcasem Priponu si-am coborat pe Cladari.N-o sa le gasiti la trasee turistice

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
lilutza,Adelutza,doruletu,pun si din pozele de la ziua mea?Am uokeiu vostru?

Of course :-)))
ma duc si io la cushe...somn usor cupii si vise placute....
Sa vezi ca iar vine arborici si deschide-un nou capitol cind dorm io

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

La nani asa devreme...

eh, unii mai si munceste:))

Rayu, baga poze ca sunt prea groghi sa ma duc la culcare:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

v am vazut

v am placut

acu fug

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

daca sting, iar nu mai vede doruletzu

si-am uitat ca dupa pileala vine intristeala(nu din aia serioasa, doar asa, de prasila)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

sabina, ca bine zici, mai lasa un pic becu' ala!
nu mai pot, am si io creierii ferfenitza ca si Xeno, asta a urlat toata seara, cre' ca vru sa recupereze cat n-a urlat ea in doua luni de viata!! Sau poate pentru ca are muci si tuseste si nu a putut sa manance cat a vrut ea... nu stiu frate da' are un tignaaaal... Acu adormi in sfarsit!
Vezui pozele, sunteti super-frumoase (mai ales alea grase ca nici io nu mai vorbesc cu alea de au sub 50 de kile, nah!!! de necaz dupe ce citii ma dusei si mai bagai in mine fro 3 ciocolati!)
As vrea sa vad si baietel p'acolosha, hai Xeno sa n-ai tu o poza de cand erai flacau? las ca vine tata_lu_toma si ne arata el (o poza evident )
bre, vin si io cu poze da' stati asa sa-mi recuperez calculatoru' ca isi cumpara Alain "cadouri" de Craciun si acu tot instaleaza si dezinstaleaza la ele. Asa ca io recuperai un jaf de calculator nefolosit de ani de zile, stau cu tastatura pe genunchi si butonez acilea. Da'am si io poze din tinerete, trebe doar sa le scanez, aveti putintica rabdare ca o sa aveti de ce râde, promis!

Rayu din partea mea poti sa pui pozele alea ca la cat suntem de compromisi p'acilea ce mai conteaza?

Punem adresa asta cu poze in primu' mesaj? In locu' mascotei disparute?

hai ca mai viu io

Mergi la inceput