Scandinavii stiu DC... (94)
Raspunsuri - Pagina 3
chatonel spune:
pai ia cu tine famelionul, irenico, si du-l la munti!! copiilor le place la munte, la cort, se distreza; si nu mai vb de binefacerile aerului si a mersului pe jos.....
Toulouse, la ville rose
lilanda spune:
Brehhh.....si ce daca s-o-mbatat Sabinelu??? Stiti voi: in vino veritas!!! Mie-mi place ce mi-o zis
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Mihaitza, pai compozitia nu-i altceva decat psihanaliza sunetului!
(hihihi, am vrut sa vad daca pot vorbi ca bufnila)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Na ca (ra)bufni vinisoru'
iren, nu pot sa crez cat esti de slaba! musai trebe sa ma-mbat ca sa uit .
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
iren spune:
quote:
Originally posted by adusca
iren, da' bunoaca esti, si adevar graiesti....ai copii frumosi
Sabino, cat vin baui de mi-ai facut asa o descriere?
(le restu' fetelor le-ai potrivit, da' vezi ca pe mine ma stie lumea buna de pe DC si-n real....ca de ex Veve si bulisor....au de ce sa rada acu')
oricum saru'mana, esti o dulce....mi-am inchipuit pt cateva secunde ca-i adevarat si mi-o crescut pipota-n mine.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Ma flatezi, madame, io shtiu ca arat nasol in poza, da macar kupiii-s frumoshi!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Veve spune:
quote:
Originally posted by adusca
da' vezi ca pe mine ma stie lumea buna de pe DC si-n real....ca de ex Veve si bulisor....au de ce sa rada acu'
...Nu radeam ca la tine mult placeam!
Auzi,Iren?Nu numai ca ai copchii frumosi da ma mai si umpli de invidie!Moam,ce naspa-i sa fii slaba!!!...Ma consolez cu imajini din trecut si io...Offff-off!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
chatonel spune:
daaa :) si mie imi place ce spusa sabinelu, mai ales ca-mi facu declaratiune de dragosti!!!
ps
trebui sa editez ca sa se-nteleaga ceva din mesaju ista, ca scriserati un kilometru de la ultimu mesaj citit de mine, in 3 minute, cit imi lua ca sa raspund .....
Toulouse, la ville rose
iren spune:
quote:
Originally posted by chatonel
pai ia cu tine famelionul, irenico, si du-l la munti!! copiilor le place la munte, la cort, se distreza; si nu mai vb de binefacerile aerului si a mersului pe jos.....
Toulouse, la ville rose
Chatonelu, ash vrea io, cre ca prin februarie ii duc la munte, cu sau fara sotz, c-al meu e un puturos la mishcaree...
Merci frumos la lume de complimente
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Sabina spune:
ah, fetili, sunt coplesita,
stiti ca eu am scris o piesa pt cor"in vino veritas"
are numa 4 versuri:
Vremea e o carte
Dumnezeu a fost zetar
Iar in carte e pamantul
E-o eroare de tipar!! poezia am gasit in Universul poeziei de Calinescu, e preluata din cursul de psihiatrie al lui obtreja, in 1927.E de un schizofrenic:))
Din pacate lucrarea inca nu s-a cantat...da e tare.pe bune:) cu tot felul de sunete scoase din glas, etc etc:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
veve, pe cuvant ca esti mamica f f serioasa
(ca mamica, bre! intelesesi?)
ma straduiesc sa mai bag o poze special pt Chatonica
iren spune:
Io va zic noapte buna, ca veni pinguina sa ma ia la nani
decembrie
degetzeii