Scandinavii stiu DC... (94)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io pusei poze noi, le gasitzi la semnatura (decembrie), alea cu mine is urite, dupa ce ca aveam freza noo shi pleoshtita, a mai ieshit shi rezolutzia proasta, da macar is kupiii frumoshi

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sabinule frumoasa descrie ai facut, numai ca ai uitat de Ilie...cind era pui mic..mi-a frint inimaaaaaaaaa. Lil' vreau cavalerul in sylt!Eu nu am pozele din copilarie aici...cele mai recente sunt pe la 18 ani, la plaja cu bikini cu ata in kur:))) ei eu moda asta am prins-o dom'le la ai mei 18 anisori. Si mai am una cu codite din alea africane. Pe atunci eram bruntea bruneta, vopsita ofcourse. Atit am gasit din tinerete aici, miine mai scotocesc. Dar stiu ca le-am tot uitat si m-am si luptat cu maman sa le recuperez, greu dom'le greu de tot:)))Mi-a placut la nebunie albumul scandinav!!!!!! Mai si slabanoage ati fost!!!!!! Huaaaaaaaa!!!!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Chatonelll, te-am vazut in poza noo, la catzarat, vreau shi iooooo, n-am mai fost la munte sa ma catzar de cin eram adolescenta, adeka de opshpce ani Ata ete, daca mi-am loat barbat de birou...shi-am plozii mici, da las ca se fac ei mari!

decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Pai sa stii ca da. Ca d'aia n'am nici poze din copilarie ca eram atat de schilod ca driblam fotonii.

nici tu n-ai impliniti 50 de kile??? uoofff...io vorbesc singura aci

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Iren, scumpa a dreaq mancarea pe la voi acolo a?

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Iren, scumpa a dreaq mancarea pe la voi acolo a?

*segmentation fault*

Mah, al meu barbat de-o suta10kile n-ar zice kiar asha

decembrie
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Sabino,te-mbatasi siiigur!Cine-o zis ca-s serioasa?...Den' poze si nu numai,impartasesc potretele-robot creionate de tine sus-numitelor

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mihaitza, pai compozitia nu-i altceva decat psihanaliza sunetului!

(hihihi, am vrut sa vad daca pot vorbi ca bufnila)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

iren, da' bunoaca esti, si adevar graiesti....ai copii frumosi

Sabino, cat vin baui de mi-ai facut asa o descriere?
(le restu' fetelor le-ai potrivit, da' vezi ca pe mine ma stie lumea buna de pe DC si-n real....ca de ex Veve si bulisor....au de ce sa rada acu')
oricum saru'mana, esti o dulce....mi-am inchipuit pt cateva secunde ca-i adevarat si mi-o crescut pipota-n mine.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

total fara nici o legatura
treburi de genul www.cotidianul.ro/index.php?id=3303&art=7179&cHash=5dc09eed19" target="_blank">asta ma enerveaza de mor

Mergi la inceput