Scandinavii stiu DC... (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99
arborique unde-s pozele tale?

Iegzact acu', da' acu', la arborica ma duse gindu'....doar sintem la pagina 10!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

iar ma da fimiu la o parte ... si moshu o zis sa-mi pun pofta-n cui, ca nu-mi aduce pc nici anu' asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie imi place aia cu calul!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

imi dadui seama ca si io ca tot romanu' am prejudecati ... cum vazui poza cu spoveditu' cum ma duse gandu' la xeno ...si cand colo :-)... si imi place si aia cu inelele ... acu' musai s-o-ntind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si io tot la 22 m-am maritat!!
si am momente in care as interzice chestia asta

baaaai,ma oftic,vreausa mai pun piese si nu mai merge situ ala

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

io de-o ora ma uit la poze si n-am apucat sa le vaz pe toate ca merje netu' ca melcu'
as putea sa stiu cine e in poza asta de la stanga la dreapta?
si m-am recunoscut intr-o alta poza, nu stiu cum o dat xeno de mine

m-o dat pi spate extrema, place mie mult la ea, si alea puse de Itsme mi-o placut tare mult....de fapt toate albumele.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Sabina

si io tot la 22 m-am maritat!!
si am momente in care as interzice chestia asta

baaaai,ma oftic,vreausa mai pun piese si nu mai merge situ ala

Sabina, io la 21 m-am luat neoficial cu barbatu , da tot maritat se kiama ...shi sa shtii ca shi io ash interzice maritishu pina-n 25 de ani
Itsme, aia cu inelele e pescuita de mine

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Adusco, io te-am gasit, nu Xeno detectiva buna, ha?

decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Am mai pus nejte poze noi la Risu Lumii.

decembrie
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

itsme , moaaama ce de poze ai! pana si porcu' il pozarati!

Lilutza spusei mai devreme ca asa crezui si io la inceput, ca lista aia e un banc dar ... nu e fratilor!!!Sau atunci inseamna ca glumesc si astia?

sabina, ascultaram si noi prima adresa (two_violin), e foarte frumoasa, alain zisa ca aude el si ceva elemente romanesti p'acolo (Bartok?) si ca i-a placut dialogul dintre cele 2 viori (maestrul si elevul?)

mai viu, ma duc sa vaz ce poze mai aparura

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput