Scandinavii stiu DC... (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

tin sa va anunt ca sunt in posesia a foarte multe parole!

adela, eu am pus O TONA de poze, si cu mine cand eram mica, si cu copila, si cu parintii tineri, si consortul, si tot asa La vecini m-am oprit.

N-am timp sa adaug comentarii, sper ca va prindeti voi ce si cum

(ps. adela, cred ca eu sunt ce mai 'varstnica' persoana posibila, mai tare decat tine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

bey, ca uitai sa zic...site-ul ala cu spovedania e la misto :-)) daca nu ma credeti mereti, sa vedeti al cui webmaster ii postatorul ... (iar pozna io o pusei!!
chatonel, asa ajunse Ilie aici...fara exagerare
hai bre, itsme chiar la vecini te oprisi??? :-))) BTW, macar toate parolele-s la fel???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by itsme

bon jur pipal, cine-mi da si mie parola (la PM), sa pun niste poze din frageda pruncie?

multumesc cu anticipatie...

PS. Inca nu m-am uitat la toate pozele, dar aia cu extremica catarandu-se pe munti e absolut dementiala !

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

pipal, am foarte multe parole, parol!

celor care mi-ati dat parola va multumesc (pun cateva la pastrare), celor care inca nu ati apucat sa mi-o trimiteti, nu va grabiti prea tare ca deocamdata am destule, sper sa-mi ajunga cateva zile

dupa cum zisei, n-am timp sa va pun comentarii la poze, eu sunt fetita aia care seamana cu Colea Rautu (pentru cei mai 'copti', care stiu despre ce vorbesc)

Mergi la inceput

itsmenuci, poznele cu vitelul sint cele mai frumoase da' ai citeva, nu gluma!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

lulutz, tata e fotograf (amator), asa ca am tone de poze, si cand emigrezi, stii tu ca astea ocupa primul loc, asa ca asta e motivul pentru care stau asa de bine la capitolul asta

aaa, vitelul ala era foarte destept, ne-am imprietenit vara aia (ca dupa cum vezi, numai prin grajduri si cotete stateam cand ma duceam vara la tara la bunici), si venea la mine cand il strigam, se comporta ca un catel vitelul ala...Viorel il chema! (eu i-am pus numele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by itsme

(ps. adela, cred ca eu sunt ce mai 'varstnica' persoana posibila, mai tare decat tine )

daca nu ma-nsel, te-nseli ... numa' ca tu te-ai grabit la maritat :-) de-aia ai fetiz mai mare ca al meu

nu ma pot dezlipi de pozele tale, mi-am amintit de pozele crete pe margini ... si io am cateva ... si si coditze c-ale tale am avut, si inca si legate momarlaneste :-)

Mergi la inceput

Adela, daca am timp mai incolo pozez unele cu imprejurimile momarlanesti si ti le arat, daca ai nostalgii (n-am scanner, scuze, asa ca trebuie sa le pozez digital)

despre maritis ai dreptate, m-am maritat la 22, ar trebui sa fie ilegala chestia asta - glumesc, e perfect OK sa se marite oamenii la ce varsta vor ei, va rog sa nu va alarmati!

Mergi la inceput

hah...itsme, uitai sa-ti spun ca semeni cu Nadia Comaneci!!! (iar Ada era numai o veselie)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

daaa, am nostalgii de tot felu' ... ma tot intreb care-o fi cauza ca nu poate fi varsta :-)

arborique unde-s pozele tale?

Mergi la inceput