Scandinavii stiu DC... (94)
Raspunsuri - Pagina 13
lilanda spune:
quote:
Originally posted by chatonel
Cine vine s-o certe ca e mai slaba ca noi????
Io zic ccc ca iren e pe podimul slabanoagelor, alaturi de aschiuzta, care nici ea nu crez sa aiba mai mult de 45 de kile!!! Asa-i??? (iren, ce bine-ti sade cu parul lung!!:-))
Sabina, imi place si mie ultima bucata, mai!!! Io am ureche antrenata pentru violoncel, ca la Iasi statui chiar sub cvartetul "Voces" In fine, cind era Bujor casatorit cu Yvonne Piedemonte (asta-i pianista care se parfuma cu Dune si dupa care era-n limba Ilie), stateau deasupra mea...si nu de putine ori, faceau si repetitii-n apartament. Hehehe...am invatat io toate functiile logaritmice pe repertoriul lui "Voces"...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
la pian doar, din pacate
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Sabina
la pian doar, din pacate
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
felicitari, e super!!! De cind incarcai ascult si nu-mi vine sa trec la altceva!!
Toulouse, la ville rose
itsme spune:
bon jur pipal, cine-mi da si mie parola (la PM), sa pun niste poze din frageda pruncie?
multumesc cu anticipatie...
PS. Inca nu m-am uitat la toate pozele, dar aia cu extremica catarandu-se pe munti e absolut dementiala !
lilanda spune:
quote:
Originally posted by itsme
bon jur pipal, cine-mi da si mie parola (la PM), sa pun niste poze din frageda pruncie?
Ia sa te vedem
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
va rog sa anuntati cand puneti poze noi, ca io nu facui altceva azi decat controlai albumul sa vad care, cine, ce
lilanda spune:
Sabino, pacat ca ccc cinti numai la pian...daca cintai si la trombom , te angajau astia de la www.sonderjyllands-symfoniorkester.dk/SEEEMS.asp?save=on&id=1739&display=on" target="_blank">Sønderjyllands simfoniorkestra...
Nu te tenteaza nici un job abroad...ca zic io, ar fi :-))
xenocid spune:
Vazurati www.presaromana.com/weblog/marturisesc.php" target="_blank">Codul Penal dupa B.O.R?
Va spui sincer ca nu mi'au scapat multe chestii "nebifate" de acolo
*segmentation fault*
chatonel spune:
quote:
Originally posted by lilanda
lilanda, ma omorisi cu povestea lui Ilie :))))
Toulouse, la ville rose