Scandinavii stiu DC... (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by adusca
as putea sa stiu cine e in poza asta de la stanga la dreapta?

De la stinga ta, iaste urmatoarele: doruleantza, adelucci, rayu, lilanda si Idora (pe Idora n-o recunoasteai??? )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by doruletz
Lilutza spusei mai devreme ca asa crezui si io la inceput, ca lista aia e un banc dar ... nu e fratilor!!!Sau atunci inseamna ca glumesc si astia?

My God

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Bre la mine la bloc se pusara afise!

"Joi intre orele 16-17 se citeste lumina"
"Joi intre orele 17-18 se citesc apometrele"

si apoi inca unu:

"Pentru cresterea operativitatii citirea va fi efectuate intre orele 18-19 de pr. Cleopatru Fleoascha ce se va prezenta cu Craciunu'"

tocmai calcai in pacatul infloririi snoavelor da' spuneti si voi daca nu asa s'ar putea face util si popa daca tot il bag in casa

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Na Iren, ca te gasii si io pi net, pupa-te-as io de fata faina, cauta tot in albumul ala

edit: hai ca-ti dau link-ul catre poza ca-i mai usor

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

io tocmai savurez pozele lu itsme,stiam io de ce m-am indragostit de ea,dar stii,era asa ,ca la americani,adica intai m-am indragostit de ce e inside ,acuma si de exterior,gata

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

si ami vroiam sa zic:asa da poienitza!!!!
P.S.-doresc in mod deosebit ca doruletu,Xeno,adusca si itsme sa puna de o ruga la forumuri inalte,poate o pun de un job maine,cu ocazia aniversarii lu tatalububu care face patruj de ani,a avut noroc bre sa dea de o tinerica ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by adusca

Na Iren, ca te gasii si io pi net, pupa-te-as io de fata faina, cauta tot in albumul ala

fetele de pe DC

Hai, bre, nici kiar asha!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Rayu, la multzi ani lu tatalububu shi tzie bafta, ca iejti fata faina!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

irenule cu tine nu vorbesc ca iesti prea slaba si ma oftic
Chiar acu ma uit la pozele tale,bre,esti sigura ca ai trecut de opshpe ani?Cum poate o fetiscana atit de subtire sa faca 2(doi) cupii?
Sarimina de urari,maine incepem chefu,desi am o presimitire ca bagam o avanpremiera azi,de ma duc obosita maine la interviu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Rayu, ca sa ma pot ruga cum trebuie si pe-ndelete am vizitat in mare graba un topic de gen de pe DC, sa ma inspir, iata ce-am www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64689" target="_blank">gasit, am ras cu sughituri.

sa-ti traiasca sotu' si stapanu' (io asa il alint p-a meu, si i se umfla pipota'n el), maine e o zi mare pt amundoi, bem pe seara

fetele de pe DC

Mergi la inceput