Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ver@, si Matei merge de manutza o bucata buna, dar cand nu mai vrea/poate ... sa te tii: atunci incepe sa ma traga de pantaloni si sa tipe : Bratzee , iar el are 15 kile! Deci ma cocoseaza efectiv. De aia si iau in general carutul dupa mine, chit ca imping carutul cu o mana si cu alta il duc pe el de manuta, dar stiu ca atunci cand nu mai poate, il urc in carut si nu fac eu hernie .

Ven, petrecere si distractie faina sa aveti. Si te rog sa nu mai zici ca numai mosii stau acasa de Revelion , uite ca si mosii lui Matei tot la hotelul Plapumioara vor fi cazati .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Alexa este foarte bine, dar de bb 2 nu mai vreau sa discut nimic pana ce nu nasc, au intervenit una alta si acum sunt cu sufletul la gura pana in finala. Atat ma rog sa fie sanatos si sa nu avem surprize. Anul acesta nu nasc, sper sau ...dar nici la anul nu stiu cand?????

La multi ani!

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 39+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna dimineata!

Paula,ce-i cu tine de te-ai trezit asa devreme?
Tinand cont ca esti in 39 sapt,ar trebui sa nasti in max 2 sapt,nu?
Doamne ajuta sa fie totul bine.

Carmen,ce bine de voi.Auzi,carutz!?.Noi nu m-ai stim de el de la 1 an,va vine sa crede-ti?

Mai,na ca am cobit.Dupa atata soare,acum ploua .Ce o sa facem azi
La Buc pana luni au zis ca o sa tot

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Apoi fetelor, acuma nu ma descurajati si voi din prima! Noi nu am plecat la plimbare fara carucior decat de o saptamana, asa ca inca n-am avut ocazia de faze cu plans si luat in brate.....Deocamdata e tare incantat ca e si el in rand cu oamenii mari Nu ma indoiesc ca vor urma fazele de genul "Nu mai pooooot! Vreau in brate!!!!" Dar pana atunci ne bucuram de cumintenia copilului......Singurul lucru care-i trebuie e sa-l lasi sa se bage prin balti. Si l-am lasat, ca, slava Domnului, avem anul asta niste cizmulite tare bune, groase si impermeabile, multumim frumos lui Mos Nicolae pt. ele Asa ca toate bune deocamdata.........

La Bistrita e asa o vreme urata, inchisa, zici ca vrea sa cada cerul pe tine, si tot ploua in reprize....Ce frumos a fost de Craciun si ce urat e acuma, de Rev .... Numai sa nu inghete si sa se faca polei, c-atunci cu greu vom ajunge noi la cabana....

In rest, noi facem pregatiri, ceva papa sa luam cu noi la Rev, curatenie sa ne prinsa Anul Nou cu casa curata (asta-i citire de la tanti Geta ) si abia asteptam ziua de maine.

Va pupacim tare-tare!

p.s. Nu va urez nimic deocamdata, ca mai intru eu.

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu ma simt prea bine si nu pot sa dorm, sunt un pic stresata cu bb 2 si s-au adunat cam multe si nu stiu ce sa fac, cum si nu pot sa dorm.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 39+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Paula, curaj si capul sus ca esti aproape de nastere, fii optimista! Daca ai timp si chef, mai da-ne detalii ... ce probleme ai acuma la sfarsit cu sarcina? Doar ti-ai facut toate analizele si au iesit bune ....
Odihneste-te cat poti ... stai linistita, nu mai exagera cu plimbarile ... si sa ai o nastere usoara. Si daca e o problema cu bb2, de ce nu iti fac o cezariana sa il scoata cat mai repede? Ca deja la 39 de saptamani e la termen ... e complet dezvoltat ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI SEAN, SA CRESTI MARE, SANATOS SI SUPER NOROCOS, SA ROIASCA FETELE IN JURUL TAU ...Paula fi optimista. Imi dau seama ca e greu (sau macar incerc sa-mi dau), dar totul o sa fie bine. Voi meritati asta si asa o sa fie.
Nu te mai gandi la lucruri rele, fi optimista...poate si bebe simte.
Mai e un pic si noi suntem alaturi de tine. Te sustinem toti !Si eu am avut emotii cat casa, aparusera spre final o gramada de probleme (pe langa cele de la inceput)...de la tensiune pana la circulara. Aveam inima cat un purice, dar in suflet era liniste. Undeva adanc stiam ca o sa fie bine.
Incearca sa te odihnesti, si oboseala te face sa o iei cu mintea pe aratura cum se zice. Plus toti hormonii care topaie in corpul tau....
Odihneste-te, gandeste pozitiv si peste cateva sapt o sa admiram in poze cel mai frumos nasuc de baietel
Si cum zice Carmen..fa o cezariana acum si gata...va linistiti si e totul bine.
Si mie mi-au declansat nasterea....ca sa fie siguri ca isa e bine si ca sa ma scuteasca de stresul simtit 9 luni zi de zi.
La 39 de sapt e tocmai bun de scos in lume....pupa Super mami pe el
SUPER NEWS: 3 kk la olita azi. Prima data. Ma mir de nu mai pot, ca nici n-am apucat sa-i arat bine care e treaba cu olita. Daca i-am arat-o de 5 ori mare lucru.
Sunt super mandra, a aflat tot neamul.
Sa vedem daca nimereste si un pipi.
Prima data cand a facut si a vazut minunea in olita a inceput sa planga si sa se strambe.....nu credeam ca mai pupa.
Dar cand s-a trezit...hop alta minune.
bravo papusica mea. La cati mai multi
Noi am tinut-o numai in vizite...am cam ametit sincera sa fiu. Aseara am ajuns pe la 23 acasa. Isabel dormea bustean normal.
Dar a fost frumos, sper sa ma desmeticesc pana maine ca nu vreau in 2006 obosita si chiantauna ...vreau fresh si plina de energie Pt ca se discuta....si domsoara merge de manuta. Mult si bine....pana isi taraie piciorusele dupa ea.
Si asta e minune, pt ca ea pana de curand n8ici macar un pas nu facea de mana. Cum o luam de manuta....stop ! Nu mergea si pace.
Si intr-o zi....Am pus cateva poze de la petrecaraie.....dar mai am...timp nu-i.
Noi stam acasa ca bosorogii....dar chiar sunt prea obosita pt planuri. Crad ca la 2 cred mult sforai.
Ne petrecarim la anu'.Uki o sa ciocnim si noi un pahar de sampanie cu gandul la voi si la piticuta.
O sa ciocnesc unul pt voi toti...si o sa va doresc numai de bine si de super bine. Voiam sa zic ..ca o sa cioc unul pt fiecare...dar nu cred ca ma tin balamalele.O mica extra galerie pt Paula care se pare ca are nevoie de incurajarile noastre PaulaPaulaPaula
Facem galerie sau ce ?Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

PaulaPaulaPaula

Chiar,cat te m-ai lasa sa asteptzi????Probabil vor sa petreci in voie,apoi sa fi in forta de la anu' cu

Supermami Cum mai,s-a "speriat" de...
Hai ca Felicitari,ca sa spun asa...Isa,Isa

Vai ce super petrecere!!!Maaaaamaaaa!!!Si ce de cadouri mi-nu-na-teeeeee a primit.Cred ca a fost cea mai fericita.
Spune-ne,se joaca la oglinda?cred ca daaaaaaa!
Si ce fustitza frumooooaaaasa.

Lasa,ca si noi stam acasa,dar asa vreau eu.O sa petrecem cu nasii lui Vladutz care sunt niste dragutzi si cu ...Vladuuuutz
Abea astept sa-i vad fatzuca cand o sa vada artificiile.M-a innebunit,de cate ori aude afara "bombe" ma scoate in balcon sa vada si el.Chiar acum se bucura ca aude "bombele"

Va pupam.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Mey! is pe-aproape...

fac si eu galerie Paulei, insa... stie el bebe mai bine cand vrea afara...

va pup si LA MULTI ANI 2006!!!

PS. AM SCRIS ASA REPEDE PT CA DOMNUL TATI TRE SA RECUPEREZE LA PC...

dar revin~!

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Paula , Paula
Paula, hai ca mai este un pic. Rabdare. Bb e bine acolo. Sa nu te gandesti la prostii. Sau simti tu ceva, iti spune ceva instinctul de mama???
Uite eu am nascut cu o saptamana mai devreme. Asa a vrut micutul. Si ce bine a fost ca nu mai puteam cara ditamai sacul dupa mine.
Oricum sa se intample cum vrea Dzeu!
Uki, ciocnesc de pe acum un pahar de sampanie (unul mic) in cinstea micutei. Sa fie sanatoasa si sa aiba numai realizari in viata!
La multi ani, Mariuca!!!
Eu azi m-am apucat de facut ordine prin dulapurile de la bucatarie. Si Luca pe langa mine. Iese dezastru!!!
Numai de ajutor nu-mi este.
Eh, maine ne ducem la party la niste prieteni. Fiecare trebuie sa aduca cate ceva. Si eu am zis ca fac salata boeuff ca imi iese buna. Si mai aduc si legume de papat si alte salate de cruditati.
Ni s-a spus sa venim la tol festiv. Asa ca l-am pus in garda pe al meu sot, care cand aude de toalete festive ii vine sa nu se mai duca la nici un party.
Insa eu, ohoho, ce am grija sa-mi iau toalete.
Sper ca anul viitor sa fie la fel de bun ca si anul asta, si Doamne-Doamne sa ne ajute cu masina.
V-am zis ca avem probleme cu ea? Se pare ca a venit timpul sa ne luam alta, numai ca eu nu ma dezlipesc de ea. Nu merita sa o mai pastram prea mult timp ca deja bagam bani multi in ea.
Sotul vrea sa cumparam un minivan de la Honda, Odissey, ca este cu 7 locuri si e ideal cand ne vin parintii. Ca or sa ne tot vina.
Pe cand eu tind spre un sedan, preferata mea este Acura, asta ca sa continuam traditia. Si aia e scumpa cu draci. Si partea nasoala e ca daca pui in spate doua scaunele de copii, apoi ala e spatiul. Nu prea se mai poate aseza nimeni intre ele.
Si uite asa ne ciondanim pe chestia asta.
Speram sa mai folosim masinuta noastra pana la vara si om vedea atunci incotro o apucam. Oricum e o decizie grea pentru mine.
Fiu-meu are un fundulet ca de maimutica. Rosu-rosu. IL lasai la poponeata goala sa se aeriseasca. Sper sa nu-mi faca surprize prin casa.
Alexandra, foarte frumoase pozele. E o dulce Isa. Dar cred ca comentariile nu sunt necesare, ca ne stii parerile.
Ca vorbeati de tinut de mana cand merge puiul. La noi nu prea e valabila chestia asta. Vrea sa mearga singur. Iar cand oboseste e dezastru ca vrea in brate. Si mai ales acum cand e infofolit gros, e greu de-ti rupe bratele.
Elena, mai scrie-ne si noua ce mai face pustiuliku' tau.
Pup fetele si va doresc distractie placuta maine seara, anul care vine sa fie mai bun decat cel care trece si sa ne auzim sanatoase la anu'.
La multi ani!
Ciuf si Luca

Mergi la inceput