Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Frumoase poze, Valeria. Sa-ti traiasca puiul, ce mare e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani si din partea noastyra celor cu nume de Stefan, Stefania, am uitat...scuze.

A inceput sa-si revina la normal dar a dat si de gustul dulciurilor si cam cere, dar nu pune mana. In rest o tinem tot intr-o plimbare, distractie si papa ca de sarbatori. Am vazut o reteta la TV si aseara am si facut o prajitura dulce si foarte buna, am nimerit-o, a fost foarte buna si foarte usor de facut.

Distractie placuta.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 38+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mai fetelor...vreau sa va urez si eu cu intarziere "Sarbatori fericite!!!!", si fie ca noul an sa va aduca numai bucurii...."La multi ani!" la toti sarbatoritii si cei cu numele de Stefan , Stefania....
N-am avut timp deloc zilele astea sa intru pe internet....Vizite peste vizite, plimbari....n-am prea stat acasa.Oboseala multa...si multe kilograme in plus cu sarbatorile astea..si inca nu s-au terminat.In ziua de Craciun a nascut si fina noastra o frumusete de fetita pe care o cheama Cristiana Victoria.La noi n-am venit mosu decat la gradinitza cand s-a cam speriat de el si n-a vrut sa mearga decat cu mami sa-si primeasca cadoul.Dar...a trecut si-a lasat o gramada de cadouri pentru toata lumea si peste tot...A primit multe, multe jucarii si-a fost incantata tare de ele.Acum ma tot intreaba de "mocu"..nu stie de ce nu vine in fiecare zi si de ce nu gaseste in fiecare dimineata cate ceva nou sub brad.O sa pun si eu niste poze cand o sa am timp...am mai vizionat si eu cateva albume de-ale voastre...doamne ce mari si frumosi sunt copiii astia...si ce bucurie cand ii vezi cum se bucura de toate cele din jurul lor...
Vreau sa ma apuc sa strang si eu putin de prin casa...ca-i aici un bordel...o sa intru mai incolo ....

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce bine este sa stam acasa cu totii si sa ne plimbam, sa vedem filme, sa ne jucam cu Alexa...pacat ca sunt doar cateva zile si astea ....de ar fi o vreme superba sa ne bucuram din plin de ele.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 38+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna seara!

Noi tocmai am venit de la o zi de nastere a unei fetitze,prietene de-a lui Vladutz cu care acum se ,acum se A fost frumos.Sarbatorita a fost singura fata(2 ani),in rest numai baietzi(3).Au dansat frumos(adora Madonna),au data iama la bradutz, care era plin de bomboane .Eu in bradul nostru nu am pus ca stiam...dar la petrecere am gasit;si Vladutz parca nu vazuse in viatza lui asa ceva
Tortul a fost cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici.
Am pus cateva poze.

Am vazut si noi poze cu bradutzii vostri.Sunt f reusitzi.

Eu am de gand sa il tin pe Vladutz treaz pana dupa 12 noaptea de Revelion ca sa vada artificiile.Nu va face un efort,pt ca oricum se culca aproape de 23:30 asa ca...o sa fie f fericit mai ales ca acum de cate ori aude pe afara "bombe" zice:"auzi,bomba tiribomba".

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SEAN RAPHAEL!!!

Sa ai o zi minunata,cu multe cadouri.Sa cresti mare ,sanatos si cuminte

Mergi la inceput

'Neatza!

Aseara Vladutz s-a culcat la 00:15.Cu toate ca s-a obosit la petrecere...Iar de dim ne-am trezit la 9:30.Deci se pare ca fara nici o problema va sta treaz de Revelion.

Pe unde suntetzi?

Paula,ce vesti ne m-ai dai?Bb e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI! Sean Raphael
Sa cresti mare, sanatos, mintos si norocos!

Vera, Vladut e un scump si jumate, are niste ochi si niste gene, exact ca mami cea frumoasa!

Se pare ca totusi vom merge si noi undeva de Rev. Niste prieteni de-ai nostri merg la o cabana la Tihuta, la 50 km de Bistrita, pasul care face leg. intre Ardeal si Moldova. E faina zona, acolo e si faimosul castel al lui Dracula (ma rog, unul dintre ele ) Nu-i stim decat pe prietenii astia ai nostri (un cuplu), dar se pare ca gasca e faina, niste nebuni....
Ei merg din 30 dec., dar noi nu vom merge decat pentru noaptea de Revelion, pentru ca tanti Geta nu poate sta decat o noapte cu Markus....Dar si asa e bine, decat sa stam toti 3 acasa, ca mosnegii

Despre Markus nou ar fi faptul ca mergem foarte frumos la plimbare de manuta, ca si copiii mari si cuminti! Nu credeam sa mai apuc ziua asta Si am fost destul de departe, pe jos, ne-am plimbat si 45 de minute si copilul s-a comportat admirabil. Pupe-l mama pe el

Fetelor, hai nu mai leneti atata, mai ziceti si voi ceva, ca suntem tot pe pagina a 2-a

Va-m tzucat!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Mai fetelor,daca ati sti cat de frumos a fost si azi afara...parca vine primavara.Nu imi vine sa cred ca la nisip am fost cu galetuse,lopetele...Vladutz s-a imprietenit zilele trecute cu un baietel mai mare decat el care l-a invatat sa caute gargaritze.A fost asa fascinat incat azi am luat cu noi un paharel de plastic si le-a pus in el.

Ven,singure pe baricade...
Ce bine de voi ca aveti unde petreceSa aveti petrecere frumoasa si sa va distrati de minune.

Mergi la inceput

Ven bravo pt. Markus.Cred ca esti f mandra cand va tineti de manutze...

Apropo,de ce spune Ven:copilasii vostri scumpi si dragi merg frumos de manuta pe strada?Dar in brate cer?

Vladutz merge de mana frumos.Dar are si momente cand nu te intzelegi sub nici o forma cu el.Plus ca atunci cand nu mai poate se pune in fatza mea si spune:"nu mai pot".E asa de caraghios.Si eu daca am ceva bagaj dupa mine ii spun ca nu pot,ca am bagaj..si intelege,dar daca sunt libera...nu scapNoroc,ca are doar 12 kg.

Hai ca am gasit si eu subiect de discutie acum cand voi absentati.Dar se scuza.

Mergi la inceput