Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna seara!

Si noi am reusit sa punem poze de la brad si de la nashici.
Ieri am fost la nasi,dar cum stau la Tineretului ne-am oprit in parc juma de ora.De dormit la prinz nu a vrut(cum eram la nasi...)si a adormit la 20:00 cand am plecat de la ei.Siiii..... la 00:30 s-a trezit.E un facut.De cate ori mergem la nashi de 3 ori pe an,ca cel mai mult vin ei la noi,Vladutz e deocheat Cand s-a trezit la 00:30 mama i-a descantat si...era deocheat.Da' sa vedetzi ce nervi avea.Normal ca era si obosit.Si la 2 noaptea a adormit linistit dupa ce ne-am jucat putzin.Acum doarme de pranz

Paula se vede ca nici Alexei nu i-a placut de Moshu'.Culmea dar si nepotzica mea tot asa a reactionat Las' ca o sa-l caute la anu sau peste vreo 2 ani
Ai grija de tine.Tzinem pumnii.

Uki pai sa ii spuneti si voi de deochi sau Tatal Nostru.Zic si eu.

SARBATORI FERICITE!!!

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

hai, mai povestiti, ca tare-mi place!

Vera, io nu prea cred in de-astea, si chiar ii spun Tatal Nostru...nu cred ca se deoache... cine s-o faca? nu situ, cred ca pur si simplu viseaza, sau are in memorie chestii de peste zi... cu catei, copii, desene, papa, etc...si cu alintaturile ei

bey, va rog tare, sa va rezervati un pahar gol pe 31... sa bem ceva bun!!! pt Mariuca! tare m-as bucura! noi, oricum va iubim mult! pe toti puii si toate mamicile(ca pe tatici nu-i cunoastem)

o seara faina!

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
CRaciun fericit!
Cum ati petrecut? Burticile v-au fost pline?
Noi sambata seara ne-am dus la prietenii nostri unde a venit Mosul. Ce sa va spun... Cadouri multe pentru pitici, fetita prietenilor are vreo 3 anisori si a vrut sa cante singura colinde, a spus o gramada de poezii Mosului, dar ce sa te faci cu al meu odor... Era asa de nerbadator sa-l vada pe Mos Craciun, iar cand l-a vazut ... s-a lipit afis de taica-sau, ii batea inimioara la ca la porumbel si ii soptea la ureche cu o voce stinsa "Mi-e fica". Asa ca vai de noi. Ce Monstrulet avem in batatura.
Pana la urma si-a mai dat drumul si a inceput si el sa spuna ce stia. Si anume: eu spuneam rata, rata, shoaa (adauga el)/ ce te plimbi pe shoaa (ulicioara)/ cu pantofii galbioi (galbiori) s.a.m.d. Spunea numai ultimul cuvant din fiecare vers. Dar cu toate astea Mosul a fost bun si i-a adus multe cadouri. Eu am avut grija sa le impachetez cat mai frumos si sa aiba cat mai multe masinute.
Mie mi-a adus un ceas Seiko, batusem eu un apropos cum ca mi-as dori de ziua mea un ceas mai ca lumea si Mosul s-a gandit sa mi-l ia acum, ca pana in aprilie poate uita.
Sotului i-a adus un aparat de ras electric si o carte de inginerie de vreo $100.
Cuminti cu totii.
A doua zi dimineata am avut grija sa mai pun mici cadouri pentru Luca sub brad. Ca eu i-am spus ca Mosul vine si lasa cadouri si sub brad la copiii cuminti. Si cum a fost un cumintel ca in noaptea aceea a dormit la el in camera, in patutul lui, am zis ca merita.
Doamne, fetelor, e minunat sa-i vezi pe pitici cand sunt fericiti.
Toata ziua s-a jucat cu masini, camioane, avioane, elicoptere.
Dupa-amiaza am fost invitati la niste romani, unde am mancat ca o sparta. Asa ca de la altul. Numai bunatati, traditionale romanesti. Ce sarmale bune, salate, alea-alea. Nu mai spun ca deja poftesc.
Am venit acasa mergand precum o rata. Vedeam numai patul in fata ochilor. Deh, lacomia se plateste. Si normal ca noaptea nu am putut dormi la cat am balotat toata ziua.
Maine, poate reusesc sa pun poze de la Mos si cu bradutul meu cel rosu.
Pup fetele,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Astazi am uitat de noi si am stat mai mult prin parc, la plimbare...ca sa recuperam ce am perdut pe timpul bolii.
Avem si poze dar sa am putin timp ca am facut efort cam mare si nu ma simt prea bine.

La multi ani!

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 38+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Salutare fetele. Si la noi a venit Moshul ... deh, la copii cuminti vine el .
Matei a reactionat surprinzator de bine ... a fost foarte, foarte sociabil, a dat mana cu el ... l-a dus si l-a asezat in fotoliu ... nu prea i-a fost frica. Singura ocazie cu care a miorlait un pic a fost cand l-a luat mosul in brate ... atunci a inceput sa strige: Maaamiii .... , cred ca ii era frica sa nu plece Mosul cu el cu tot. Oricum ... fata de copilul prietenei mele, care a urlat nonstop cand l-a vazut pe Mosh, Matei a reactionat super bine. Mosul a fost un prieten ... a prestat de minune. A primit si el cadouri multe si educative si mai putin educative . I-am luat o tabla de desenat magnetica, din aia care o poti sterge de n-shpe mii de ori ... are si cateva stampile, si un creion special .. e mare hit la Matei ... apoi o masinuta teleghidata .. nah .. mai putin educativa dar iar mare hit ... o trusa de scule ... de plastic ... si niste puzzle-uri de lemn.

Am pus poze ... il albumul Craciun 2005.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ver@, am vazut pozele cu Vladutz, e un frumos , tot mai frumusel se face.

Paula , am vazut si pozele cu Alexandra ... speriata dar dulce. Si ce de cadouri a primit ... cred ca a fost fata cuminte .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cand a terminat Mosul de facut ultimele aranjamente la tinuta si a vazut ca tot vin si nu se mai termina...s-a speriat si a spus ca are nevoie de ajutoare sa le poate duce, nu avem pe hol unde sa pui un deget asa de multe au fost. Ne-am bucurat foarte mult ca a primit si a fost foarte curioasa si ea si le-a studiat....si noi la fel, ca sa stim ce sa-i explicam ca fac sau ce sunt.
Doamne ajuta sa fim sanatosi si la anul ce vine sa aiba si atunci ce desface.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 38+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Good morning, ladies and..........ladies!
Pai bine, mai, dar voi cate zile sarbatoriti Craciunul? Ia treceti aici la raport si mai povestiti ceva, mai puneti poze, etc. etc.

LA MULTI ANI tuturor celor numiti Stefan, Stefana, Stefania si alte combinatii! Sanatate si fericire va dorim!

Astept sa mai am si eu ceva de citit!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am intrat sa va urez La Multi Ani. Sper ca pruncii au fost cuminti si Mosul le-a adus multe cadouri. Alex s-a si apucat sa asedieze bradul, sa joace "pobal" (fotbal) cu globurile. Numai ce-am auzit din bucatarie "tut" (adica "sut") si pana am iesit era in ofensiva cu unul dintre globurile agatate mai jos pe brad. A primit un trenulet electric si un calut de care deocamdata ii e cam teama, si numai cu asistenta il calareste. Unde mai pui ca si necheaza daca il apasa pe ureche. Deocamdata il prefera inca pe frate-sau de cal.

Bunataturi am facut si eu anul asta mai multe: piftii, sarmale, ciorba de perisoare, prajituri, fursecuri. Craciunul l-am petrecut in familie, ai mei sunt aici pt doua luni, iar ieri am mers la rudele sotului. Acusica vine si Anul Nou. Eu lucrez trei zile saptamana asta, iar de vineri pana luni sunt libera. Pe weekend ma apuc de bucatarit pt Revelion. Il facem la niste prieteni, dar conventia e ca fiecare aduce ceva, ca sa nu cada toata oboseala pe gazda pt ca vor fii 36 de persoane. Mie mi-a revenit salata de boeuf.

Poze de la Craciun
http://pg.photos.yahoo.com/ph/puiufuzzy/album?.dir=/fc80&.src=ph&.tok=phD0_JEB_iQyK5E4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am pus si noi poze. Sper sa mearga ca mi-am facut un alt cont la webshots.
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput