Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

LA MULTI ANI ISABEL!!!

Multa fericire,sanatate,iubire si tot ce e mai bun pe lume sa ai parte.

Am vizionat si noi pozele.Cand am vazut poza cu papusa singura,am zis:mama ce mare e!!!Dar in bratze la Isabel...E normala.Si superba.Ce mai.Ce bine ca am baiat scap mai ieftin cu masinutze

Noi am ptrecut ajunul in familie cu sora mea care are si ea o fetitza de 2 ani si 1 luna(daca mai stizti) iar sotzul ei a facut pe Moshuldaca a-ti sti cat ne-am disrat.
L-am pus pe Vladutz sa-i deschida usa.Ce fatza a facut... "Tremura" tot si strangea din dintzi.Cred ca avea emotii.Verisoara lui,Ana,a fost cam fricoasa.Nici nu a vrut sa stea la el pe picior,in scimb Vladutz,da.Dar cum si-a primit punga cu cadouri,a uschit-o.
A cantat si 2 cantecele.

Ne-am distrat super.

Na ca poze cu moshu nu am facut,doar am filmat

Asta e.

CRACIUN FERICIT!!!

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumim pt complimente....ma simt gadilata pan-n maduva oscioarelor.Am fost la petrecere....a fost absolut superb. A mai aparut un Mos...
A primit Isabel atatea cadouri....groaznic de multe...de toate felurile....
Am ajuns acasa pe la 23...a picat lata. Nu mai putea de somnic.
A primit o gramada de papusi bebelusi...care fac diferite activitati sau care au tot felul de accesorii. A primit Alba ca Zapada si Printul...cu animalele din dotare si poienita.
A mai primit de la Disney o posetuta cu portofel si parfum...a dat-o gata cadoul asta.
Cate ceva de imbracat....o gramada de minuni.
Cand am ajuns acasa a gasit si cadourile sun brad: papusa cu pricina ( a ramas cu gura cascata cand a auzit-o ) si o...chestie de facut curatenie cu matura, galeata cu mop, detergenti....perie de frecat (cu care a inceput sa se spele pe dinti ) si setul cu stampile.
Mai are maine de primit cadoute de la doua familii.
Marim camera deja, ca nu mai avem loc.A fost cel mai frumos Craciun din ultimii....multi ani.
A fost ca atunci cand eram copil. Tati chiar s-a pus la Mos in brate
M-am simtit minunat, ma facusem mititca din nou. Ce sentiment superb. Ce bine e cand te bucuri ca un copil...efectiv.
Copiii s-au distrat tare bine, iar Mosul ( cel mai reusit si mai iubacios de copii pe care l-am vazut in ultimul timp ) i-a dat gata.
Isa nu a cooperat cine stie ce, dar nu s-a miscat de langa el. I-a fost cam frica de data asta. Ce se mai schimba si ei de la o sapt la alta.
Am poze dar le incarc maine...nu mai pot de oboseala.TORTUL m-a terminat azi. Mi-a luat 5 ore sa-l fac.
Se vede ca-s incepatoare. A iesit buni buni...estetic mai putin.
Fara sa-mi dau seama l-am facut prea inalt si am cautat o ora ceva in care sa-l scot din casa.
Isabel a stat langa mine si imi cerea castronul cu frisca sa-si bage degetelul si sa guste si ea. M-a ajutat si cu mixerul.
Am plecat intr-o graba....abia am apucat sa ma imbrac.
Greu cu bucataria asta. Dar a iesit tare bun. Toti au mancat cu pofta si l-au laudat (oricum le explicasem ca trebuie sa le placa tare mult...ca l-am facut cu manutele mele...daca nu, nu vine mosul ).Acusica ma duc in pat, batranetea-si spune cuvantul. Maine poimaine trec la 30...offff.Elena si Vikinga....v-ati suparat tare pe noi? Pai nici o vorba de la voi.
Ceilalti si-au motivat absentele, voi...nu. Hmmm.
De ce nu mai scrieti nimic? Ce faceti?
Elena de tine chiar ca nu mai stiu nimic. Ce face puiutul ? Sunteti bine? Cum a fost in vacanta? Uki ea adoarme seara in living . Ori pe canapea unde isi aduce paturica preferata ori pe masa (mai rar...in general cand e bolnavioara)...ori pe jos (destul de des, in special cand e f obosita).
Ea are niste....obiceiuri f clare si fff rar incalcate. Si cu masa si cu nani si cu joaca...pe care si le-a fixat singurica.
Spre ex doarme numai la ea in camera (in alta parte nu poate), adoarme seara numai pe paturica ei (pe care si-o aduce singura), la pranz adoarme numai la mine in brate in balansoar, cand se trezeste noaptea si ma duc la ea sta un minut intr-o anumita pozitie pe burta mea....intotdeauna.Etc etc
Ven ce frumos bradut aveti. Voi parca aveti 4 ani deja...de curiozitate: voi doi sunteti inalti? Si baietelul prietenei mele e un lungan...iar parintii sunt ...mititei as zice.
Un pt doamna profesoara si pt familia ei frumoasa.Paula...la programul tau...iti urez de pe acum Nastere usoara, bebe sanatos, papacios,frumos, fara colici.
Sa fiti sanatosi si sa te recuperezi repede. Alexandra sa-si iubeasca fratiorul si tati sa va iubeasca tare pe toti trei si sa aiba grija de voi...si sa faca fata saracutul noilor provocari
Curaj tati !!!! Tinem pumnii.
Multa sanatate si multa fericire va dorim din tot sufletul.
Ma gandesc la voi si Doamne ajuta !!!! Noapte bun tuturor, sa visati cu Mosul. Adica cu cadourile de la el...fac pariu ca v-ati gandit deja la prostii Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Laura...am vazut mesajul tau. Tu inseamna ca nu esti suparata.
Multumesc mult si voua numai bine si sanatate.AMR....Elena
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

La multi ani Isabel si Maria, ani frumosi de poveste sa aveti alaturi de toti cei dragi.

Tuturor Craciun fericit si un an exceptional va dorim din tot sufletul.

Zeeva
Miruna 6 ani, Maia 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna dimineata!
Noi ne-am trezit la ora 7 (eu si tati), desi imi propusesem sa ma ascol asa, pe la 11
Sa va povestesc despre Markus o faza. De 5 zile, am luat jos o gratie de la patut, cea exterioara, pentru ca nu mai stim ce sa facem sa-l dezvatam de dormit cu noi in pat Avem deja 1/2 de an de cand doarme intre noi........
Asa ca de marti, in fiecare seara mama se inghesuie langa copil in patut, pune pe jos pe langa patut plapumi si paturi sa nu aterizeze odrasla pe parchet, si cam intr-o ora adoarme si Markus, iar mama merge langa tata in pat. Care tata sforaie deja pe la ora aia (23.00-24.00) In fine, asta e alta poveste
Aseara am avut elevi de a XII-a la colindat (puteti vedea si in albumul nostru de poze). Cred ca Markus a scurs ceva ceasca de cafea de pe masa, ca aseara nu a putut adormi. Am stat cu el in pat de la 23.30 pana la 01.30, si abia atunci a adormit
Faza distractiva e ca l-am gasit dimineata la ora 9, cand l-a auzit strigand "Mama!" pe jos, dormind pe plapumile alea N-a plans copilul cand a cazut (nu e inalt patutul), nici noi n-am auzit nimic Incerc sa pun si pozele cu dovada, dar cred ca tre' sa-mi fac un nou cont pe webshots

Gata, ca aveti ce citi cand va treziti!
Mai scrieti si voi!
O zi minunata alaturi de cei dragi!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Aici sunt ipostaze de la desfacerea cadoului adus de Mosul.

Iar aici cu colindatorii si cu copilul dormind pe jos

Enjoy!

P.S. Super mami, sotul are 1,80 m, iar eu 1,65 m

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna dimineata de Craciun!!!

cum va simtiti? totul e frumos?

la noi, nu prea e zapada, in rest... tziuca fiarta si piftie(degresata)... vin rosu si cozonac... iar mai incolo sarmalutze!

Ven, am vazut pozele, si am obs. doi mosi...ori am vazut eu dublu... frumos, casa plina!

asaaa/...in rest nu prea am ce sa povestesc, la noi nu s-a facut nimeni mos Craciun, cadourile s-au pus sub bradut si le-a vanturat Mariuca pe toate, trage mereu de globuri si beculetele din pom, vrea ciocolata...

ps. azi-noapte mi-a cam facut nervi mandra asta de fatuca... se trezeste sau vorbeste in somn, zice: "nu-nu" si il striga pe tata...plange in hohote, se sperie, habar n-am ce-i cu ea, de cateva nopti face asa, si ne chinuie pe noi in pat, ca deh' n-are loc
doarme numai dezvelita...nu inteleg ce are!
oare viseaza urat?
ca doar n-o tine nimeni la tv la filme horror

sa aveti o zi frumoasa de craciun, si maine la fel!!!
nu papati mult,aveti grija de voi(si cu...)

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

CRACIUN FERICIT si sarbatori calde si pline de iubire!Cum sa fiu suparata mai? Eu cu Elena vorbesc pe yahoo cam in fiecare zi si uite asa la birfe se duce din timpul de net:)))Am facut si noi pomul, Aldo a avut o groaza de cadouri, am stat pina la 12 noaptea sa ne jucam cu ele:)Anul asta nu am gatit prea mult, m-am invatat minte de anul trecut cind m-am luptat singura cu platourile ca al meu sotz munceste mult in perioada asta, avem hotelul plin de sarbatori. Am fost azi si la biserica, numai eu si Aldo, la cea catolica, ca ortodoxa nu avem. Merg la vizionat pozele noi ale Valeriei si ale lui Ven. Pe Isa am vazut-o deja, e o frumusetze de copil!SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumim de urari, inca nu am nascut, maine mergem la control si poate il mai trag o data pe DVD. Alexa este mult mai bine, l-a primit foarte bine pe mosul, cu poezii...si s-a bucurat enorm de cat de multe daruri ia adus. A fost foarte bine, am sa pun si poze dar sa vad ce timp am.

La multi ani pt. sarbatoriti.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 38+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am pus poze, 24.12.2005.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 38+ siAlexandra

Mergi la inceput