Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 5

ciuf spune:
La multi ani, Isabel!!! Sa cresti mare si frumoasa, sa primesti multe cadouri si multa-multa sanatate!
Alexandra, sa va traiasca fata si sa va aduca numai bucurii!
Pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

adriana spune:
La Multi ani frumusica Isabel!!
Sa fii sanatoasa si la fel de incantatoare ca acum.. multi cavaleri or sa fie KO de la noi
si pentru mamica ta,
Adriana , Codrin si Olguta.

carmen77 spune:
LA MULTI ANI ISABEL !!
. Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii plina de noroc.
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003

adameasca spune:
pentru Isabel, sanatate si o viata frumoasa!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

super mami spune:
Multumim din sufletel, si eu si Isabel si tati.La fel si voua si micutilor vostri.
Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si buni, destepti, norocosi, iubiti de toata lumea (asa cum sunt acum), sa intalneasca doar oameni buni si sa fie fericiti si veseli.Noi facuram PRAF ziua asta.
Sa o iau cu inceputul:
Ieri pe la 2 noaptea noi montam masuta pt Isabel. Asta a fost frumos, ca eram tare veseli si fericiti.
Chiar vorbeam cu tati...ce bine e sa ai copii. Cata bucurie ! Daca nu aveam acum...pt cine mai pregateam noi surprize in toiul noptii ?
Evident am si cu ce va distrez: masuta are o oglinda...care era acoperita cu o tipla transparenta.
Eu ca ciobanul nu-mi dau seama ca e tipla si ma lamentam toata : vai da ce urata si zgariata e oglinda asta !!! da cum au putut sa puna asa ceva ????? trebuie sa o schimbam...dar se poate ? (daca nu era noaptea noptii...parca vad ca si fugeam la magazin sa o schimb )
.
O montez...ma uit in ea...dau cu solutie de geam...frec....
Vine si sotul care ma lumineaza. Cu folia scoasa...super oglinjoara.Am pregatit pana dim tot.
Isa a fost tare incantata de cadoute. S-a jucat frumos...bebe bun.
Cadoul ei pt noi: "te iubesc !!!!" Va jur. Asa de fericita a fost cand ne-a vazut gura casca...a zis ca ne iubeste jum de ora.Petrecerea a fost amanata pe maine (din motive intemeiate...nu importante...nu ne deranjeaza).
Bradutul l-am facut azi. Domnisoara nu a prezentat nici cel mai mic interes. A cantat la ea in camera cu muzica data la max si cu degetele in urechi.
A tras de cateva ori de un glob, a zdranganit un minut de un clopotel...s-a spanzurat (asta cu placere) cu niste margelute pt brad....si cam atat.
Asta fu relatia ei cu bradutul in seara asta.
Ah si mi-a zis sa opresc un mos cantaret. E chiar dragut, e pe o sanie care se balanseaza si canta melodii ce Craciun.
Dar nu-i placu duduii, asa ca-l ascultam maine.Daca s-a amanat petrecere..am amanat si tortul pt maine. M-a cam apucat stresul, desi am si comandat unul. A primit multe cadouri deja de la cativa prieteni: o papusa Cenusareasa (totul e Cenusareasa la noi de o sapt) care i-a placut la nebunie (am si poze). Nu credeam ca o sa-i placa, e genul barbi...dar a mangaiat-o, a admirat-o. Ma gandeam ca-n 5 minute e gata jumulita saracuta.
A mai primit o masuta cu ustensile de medic. I-a placut si asta.
Si un bebe gigant...e cam cat ea. Dar e cam urat...are o fata uratica...te cam sperie. Da' ei ii place ca e mare.
Papusica noastra i-o dam de Craciun. A fost descoperita cartea care venea cu mosul....asa ca am facut schimb.Ma duc sa incarc pozele si mai povestesc.
Nu pot sa cred ca am asa fetita mare. Suntem tare fericiti.Gata, ma apuc de poze....ca maine am un tort de facut. Am nevoie de somn sanatos. Parca ma duc la examen. M-am mai si laudat in toate directiile, cine stie la ce s-or astepta oamenii.Noapte buna si un pupic imens pt toti cei care s-au gandit la noi azi.
Alexandra si Isabelita Isabel

super mami spune:
Am pus pozici.
Sunt cateva de azi la albumul cu pricina si cateva noi la pg 3 si 4 "1 anisor si 11 luni".Mai e putin si se face dimineata.....fug la nani.
Azi dimineata, dormeam cu totii super bine si dintr-o data pe la 8 incepe alarma.
Pusese tati telefonul sa anunte marele eveniment. Ziua domnisoarei.
Mai nene da la ora aia........eram ca teleghidatii prin casa...See you....later. Ca nu pot sa zic maine
Alexandra si Isabelita Isabel

paula2003 spune:
Nu am mai intrat ca nu am avut timp, foarte ocupata cu drumuri pe la dr., CNAS, mancare, piata....si nu pot sa va spun ce greu este sa alergi si sa nu se mai termine si cu bb 2 pe drum. Nu am nascut, va dau eu de veste, dau un telefon si voi postati marele eveniment, inca nu vine asa spune dr....luni merg din nou la dr. si mai vedem din nou care este evolutia lui.
Alexa este bine, manaca singura cu lingurita, se joaca si incercam sa o dezobisnuim de fitele capatate pe parcusul bolii. Sper din tot sufletul sa-i fi trecut si sa fie bine, facem analize din nou luni sau marti....
Azi vine mosul si sunt foarte curioasa ce va face, cum va reactiona....
Va pupic si
La multi ani! tuturor sarbatoritilor, de fapt eu le-am deschis la toti cate un topic personal pt. urari la evenimente dar le mai spun o data si aici.
Sarbatori fericite si un Craciun fericit.
Sarbatori fericite si indestulate.
Paulacu Paul 38+
siAlexandra

Ven spune:
Buna dimineata lui Ajun!
Am vizionat poze ci Isabel cea frumoasa. O birthday girl superba Cadouri superbe a primit, dar cea mai tare poza e asta
Scumpa de ea....
AM facut si eu cu Markus bradutul. Baiat cuminte, m-a ajutat, l-a admirat, i-a dat ocol de sute de ori, mi-a explicat intr-una unde-i ursul, unde-i Mosul, unde-i globul etc. etc. Ii place, il incanta instalatia de pom, si e cuminte, nu-l trage, nu atenteaza la el.... Pun acuma si ceva poze cu bradutul nostru - anul asta in sfarsit am reusit sa-l fac doar in 2 culori: albastru si argintiu. Eu zic ca a iesit frumos, dar in poza nu arata asa de spectaculos ca-n realitate. Cred ca-mi dati dreptate.
IN rest, azi fierbem sarmalele, mai facem putina curatenie, si gata! Asteptam colindatorii!
Se pare ca anul asta toti 3 am fost tare cuminti, ca am primit cadouri super! Tata a primit un telefon mobil nou, cu blue tooth, cum isi dorea , mama a primit un inel de argint cu piatra, stil Renaissance, superb
, amandoi au primit o camera de luat vederi
, iar Markus un robotel care merge, canta, are multe luminte si te invata numerele pana la 10! Multumim frumos Mosului de darnicie!
Gata, ca indata se trezeste copilul, si nu mai apuc sa studiez in liniste camera de filmat de la Mosul
Va dorim din suflet un Craciun fericit si imbelsugat alaturi de cei dragi!
Venera , mama lui Markus:
->

julia23 spune:
Am intrat sa va urez un CRACIUN FERICIT,plin de lumina si caldura sufleteasca.
Distractie placuta alaturi de cei dragi si multi pupici de la noi.
LA MULTI ANI PT ISABEL.
Nu mai merge sa pun semnul exclamarii.
Va pupic si sarbatori fericite.

uki spune:
am vazut si eu pozele cu Isabel, doamne ce frumoasa este fetita asta!!!
si ce frumos doarme ea sub bradut... mey da cum a gasit ea locsorul ala?
inca o data distractie placuta pentru domnisoara!!!
Si pe mr. Markus l-am vizionat, ce brad frumoooos! si ce flacau mare, pe bune, ce a crescut, parca se lungeste de la o zi la alta
o seara frumoasa va doresc, sigur nu mai intrati voi pana luni, da sper sa ma descurc, sa am ce spune...cate sarmale bag sub nas, cu cata bere le ud
CRACIUN FERICIT!!!pup]Sarbatori
fericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic