Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Paula ,capul sus ca o sa fie bine.
pupam pe alexandra si muuulta sanatate.

ciuf, lasa ca iti vine socri si are cine sa te ajute cu treburile prin casa :) sarcina usoara in continuare si pupam pe LUCA...cat despre poponeata rosie , asa a avut si alvarica si l-am lasat la poponelul gol si am avut muuulte surprize prin casa :)))

Isabela carliontaza este o frumoasa ...nu am cuvinte! sa va traisca si sa fie sanatoasa.

Noi am fost tare bolnaviori.
eu am mancat de la MC donlad un hamburger de a ajuns la urgente pentru food poison iar alvarica in aceasi zi a fost bolnavior rau cu voma si diaree de nu am mai vazut asa ceva.
Acum , cat de cat totul este binisor .Eu sunt cu treburi si serviciul care imi ocupa tot timpul...iar alvarica este pe antibiotic.

va citesc cand am timp dar de scris nu am timp absolut deloc , cand ma apuc sa scriu ,sa sune telefonul,vecina bate la usa,zugravul intreaba nu stiu ce,sotul vrea altceva,alvarica plange,mancarea pe foc...si tot asa !!!iar seara cad rupta cu alvarica la nani ca a doua zi o iau de la inceput :(...

Vreau sa va urez la toate La multi ani fericiti alaturi de minunatele comori si noul an sa va aduca numai bucuri si muuulta sanatate si cati mai multi copilashi frumoshi si sanatosi.

Noi in ianurie vrem sa incepem proiectul bebe nr.2 (tot proiectam dar vad ca nu se tine nimic de mine)

Va pup si sa auzim de bine la anul care vine

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nici nu stiu daca sa va spun sau nu...
Am fost la control si bb are 2.800, e coborat, acum se vede bine burtica ca s-a lasat dar...stupoare, bb arata ca un bb de 35 saptamani, nu sunt osificate oasele ci acum incep....m-a dat peste cap, indiferent ce va fi sau cat are e bine ca are 2.800. Ma tot gandesc sa nu se fi intamplat ceva, sa fie o eroare...si incerc sa astept cu rabdare clipa, nu cred ca nasc prea tarziu, e lasta jos de tot si incape mana intre sani. Am avut si cu sotul discutii, si-a luat concediu ca-i naste sotia si a refuzat niste proiecte....si acum ce le spune???ca nu mai nasc, dar cat are de fapt bb 2??? Sunt un pic cam trista, imi vine sa plang si ma abtin, nu va mai spun ce scandal am avut si cu soacra...si repede a sarit ca l-am facut in saptaman mare(si eu am sarit ca macar atunci sunt sigura ca nu-i conceput....)....si cum sa nu stiu cat are bb la final??? Dar de ce pana acum a aratat de varsta stiuta si la final ???
Hai sa nu dramatizam si sa asteptam clipa. De aceea nu pot sa-l aduc pe lume, nu are sistemul osos definitivat si as sta la incubator cu el, nu-mi doresc.....o am destul pe Alex, nu-mi mai doresc si pt. el sa umbul din dr. in dr. plus ca nu as mai face fata sa ridic tot eu moralul sotului, neamurilor....dar pe mine cine ma ajuta????

Este foarte greu si sper din tot sufletul ca anul ce vine sa fie mai bun.

La multi ani! sa aveti numai bucurii si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca, copii sanatosi , sa vina barza....

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 39+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna dragelor!

da' nu va inghesuiti...

Elena ce bine ca ai scris si tu pe ultima suta a anului 2005, sanatate pt Alvarica si multa bafta cu ceea ce va doriti!!! sa se implineasca cat mai repede

Paula, imi pare rau sa te stiu trista, ia un pupic dulce de la noi si lasa, totul o sa fie bine, eu asa sper, ce treaba are cand l-ai conceput pe bebe? Domnul se bucura de copilasi!!!

in rest, suntem bine, ne cam da tarcoale o mica raceala...sper sa nu stea mult, Mariuca stranuta mult...

si, bey nene, ULTIMUL SCAPA TURMA!!! MARIUCA ARE AZI - IN SFARSIT 2 ANISORI!!!

va lasam, LA MULTI ANI 2006!!! SA VA ADUCA ACEST AN MULTE IMPLINIRI, SANATATE, LA UNII BEBELUSI, LA ALTII BANI...FERICIRE, TOT CE TREBUIE!

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Va urez si eu sa aveti un an nou plin de bucurii,multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
LA MULTI ANI!

Nu am timp sa scriu mai mult ca sunt pe dial up si merge f prost si ma deconecteaza,cand o sa ajung la Buc o sa va povestesc,poze nici atat nu pot sa vad.
Julia nu stiu de la ce a facut niste bubite pe mana stanga,e plina toata pe mana si sunt mai maricele.Pe mine m-au durut ieri f rau ovarele,de abia aseara mi-am mai revenit dupa 3 supozitoare.

Paula,stai linistita ca totul o sa fie bine.

MARIUCA!!!!
SA CRESTI MARE SI SANATOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!

Va pup si va doresc distractie placuta in seara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Dragele mele dragi,
Sa dea Dumnezeu ca Anul care vine sa va aduca multa sanatate, nenumarate momente de bucurie alaturi de cei dragi si implinirea tuturor dorintelor!
LA MULTI ANI!

Si pentru ca cei de pe urma vor fi cei dintai ii uram scumpei noastre Mariuca La Multi Ani! cu multa sanatate, sa creasca mare, inteleapta si norocoasa si sa aiba o viata frumoasa alaturi de parintii ei care o iubesc!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

LA MULTI ANI MARIUCAAAAAAAAAA!!!!

Inchinam si noi in cinstea Mariei.
Sa va traiasca si sa fiti fericiti.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Paula imi pare rau sa aud asemenea vesti,dar poate totusi nu-i chiar asa.Zic si eu.Pt ca,cu 2 zile ininte sa nasc,Dr ginec. a mea mi-a facut Eco si a zis ca are cam 2,800.Eu ma vaitam in stanga si in dreapta ca nu se poate,de ce sa fie asa mic...si cand colo Vladutz a avut 3,900 de i-a lasat pe totzi gura casca,inclusiv pe Dr.Dar sa zicem ca a fost de vina aparatura...
Hai,fi tare.

Dragelor eu am intrat in randul racitilor.Nu-s muci multi...zeama... cum vorbesc si eu...dar e o stare enervanta.Sper sa nu se agraveze.Am luat niste paracetamol,ceai cu miere si lamaie...Vladutz e bine,nu da semne.Dar a avut muci acum 2 sapt.

Uki,ai grija de fata

Adriana gata cu tzitzi???Julia e ok?Ce sa fie cu bubitele?De la mancare?Alergie?ai sunat Dr?

Elena sanatate lui Alvarica.Si mult succes la2

Ciuf,Ven petrecere frumoasa.

Carmen distractie placuta si poate vede si Matei artificiile.

LA MULTI ANI 2006!!!

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani pentru 2006!

La multi ani pentru sarbatoriti!

Multumesc de incurajare, sper sa nu ma apuce in noaptea asta, am stat cam mult in bucatarie de am facut 2 prajituri si nu ma pot tine pe picioare de durere, sper sa treaca mai repede si sa fie toata lumea fericita.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 39+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Multumim tare mult pentru urari!!! sunt binevenite!

LA MULTI ANI PENTRU NOUL AN 2006!!!

ATAT SPUN: SA FIE MULT MAI BUN! SA NE ADUCA BUCURII SI IMPLINIRI, DRAGOSTE MULTA SI SANATATE! PENTRU VOI, MAMICILE!

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI MARIUCA !!!!!!
Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, cuminte si devreme acasa pana pe la 30 de ani , sa intalnesti numai oameni buni si sa ai o viata frumoasa si fericita.
Felicitari mamico, sa fiti sanatosi si fericiti. La multi ani !!!!LA MULTI ANI TUTUROR ! DISTRACTIE FRUMOASA ! NE AUZIM LA ANUL...tot la anul va felicitam si noi si va uram.Ciocnim la miezul noptii un extra paharel pentru noi, da?LA MULTI ANI CU SANATATE SA NE DEA DOMNUL DE TOATE !!!!Am fost informata ca trebuie sa avem bani in buzunar (asta e regula an de an), ceva rosu pe noi si usturoi in buzunar.
Cica e de bine.Pup iu tare ultima oara anul asta....Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput